Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Είχα ανακοινωθεί από καιρό φαντάζομαι ε?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Αυτό που ορισμένοι φαν μια τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ
Ναι απλά τώρα βρήκα την αφίσα.afn έγραψε:Είχα ανακοινωθεί από καιρό φαντάζομαι ε?
Ωραία! Γιατί φαίνεται και μεγάλη συναυλία!panosif έγραψε:Ναι απλά τώρα βρήκα την αφίσα.afn έγραψε:Είχα ανακοινωθεί από καιρό φαντάζομαι ε?

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Εντάξει Νίκο Μωραίτη.Ότι πεις.paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μια τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ

panosif έγραψε:Εντάξει Νίκο Μωραίτη.Ότι πεις.paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μια τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ
H πλάκα είναι ότι υποστηρίζουμε Ρέμο, και λέμε ότι καρασκίζει, απλά λέμε το προφανές, ότι ο Μωραϊτης είναι ατάλαντος και complexάρας.

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Λες να είναι είναι ο ίδιος;panosif έγραψε:Εντάξει Νίκο Μωραίτη.Ότι πεις.paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μια τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ

Ικανό τον έχω πάντως

There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
Μα ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε την αξία και την επιτυχία του Ρέμου.
Προσωπικά είναι εδώ και χρόνια ο αγαπημένος μου τραγουδιστής μαζί με Μαζωνάκη.
Προσωπικά είναι εδώ και χρόνια ο αγαπημένος μου τραγουδιστής μαζί με Μαζωνάκη.

Τέτοιο νούμερο που είναι άνετα θα μπορούσε να το κάνει.SpaceDog έγραψε:Λες να είναι είναι ο ίδιος;panosif έγραψε:Εντάξει Νίκο Μωραίτη.Ότι πεις.paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μια τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ικανό τον έχω πάντως

panosif έγραψε:Τέτοιο νούμερο που είναι άνετα θα μπορούσε να το κάνει.SpaceDog έγραψε:Λες να είναι είναι ο ίδιος;panosif έγραψε:Εντάξει Νίκο Μωραίτη.Ότι πεις.paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μια τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ικανό τον έχω πάντως
ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ! Μη σας πω πως είναι και ο magic77 για να μας πείσει ότι έχει δύο φαν!!!!

Γιατί απαντάνε σε αυτό το ποστ μόνο οι φαν της Άννας Βίσση;;;; Ανέφερα εγώ ποτέ το όνομα της;;;; όποιος έχει την μύγα...paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μιας τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ

Entek έγραψε:panosif έγραψε:Τέτοιο νούμερο που είναι άνετα θα μπορούσε να το κάνει.SpaceDog έγραψε:Λες να είναι είναι ο ίδιος;panosif έγραψε:Εντάξει Νίκο Μωραίτη.Ότι πεις.paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μια τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ικανό τον έχω πάντως
ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ! Μη σας πω πως είναι και ο magic77 για να μας πείσει ότι έχει δύο φαν!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σίγουρα.Άφουν γράφουν ακριβώς τα ίδια.

Σε παρεξηγήσαμε βρε.Στην Αλεξίου αναφερόσουν.paidaki έγραψε:Γιατί απαντάνε σε αυτό το ποστ μόνο οι φαν της Άννας Βίσση;;;; Ανέφερα εγώ ποτέ το όνομα της;;;; όποιος έχει την μύγα...paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μιας τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ε ναι, εδώ ξεκατινιάζεται σε fb κ twitter με φανς και ποστάρει ολη μερα charts.. στο MC θα κολώσει;panosif έγραψε: Τέτοιο νούμερο που είναι άνετα θα μπορούσε να το κάνει.

There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
οχι ρε, η Χαρούλα δεν συνεργαστηκε με Σάκη.. για την Βέρα Μπούφη λέειpanosif έγραψε:Σε παρεξηγήσαμε βρε.Στην Αλεξίου αναφερόσουν.paidaki έγραψε:Γιατί απαντάνε σε αυτό το ποστ μόνο οι φαν της Άννας Βίσση;;;; Ανέφερα εγώ ποτέ το όνομα της;;;; όποιος έχει την μύγα...paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μιας τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
paidaki έγραψε:Γιατί απαντάνε σε αυτό το ποστ μόνο οι φαν της Άννας Βίσση;;;; Ανέφερα εγώ ποτέ το όνομα της;;;; όποιος έχει την μύγα...paidaki έγραψε:Αυτό που ορισμένοι φαν μιας τραγουδίστριες προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο να μειώσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία ενός καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την πολύ μέτρια πορεία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας έχει καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικό. Το ίδιο έκαναν με τον Ρουβά πριν 2 χρόνια που έκανε το ένα χιτ μετά το άλλο το ίδιο κάνουν τώρα και με τον Ρέμο. Ας πιέσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια να επιλέξει καλύτερα τραγούδια και μην ασχολούνται με τον Ρέμο που όπως και να το κάνουν ΣΚΙΖΕΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού σε εμάς αναφερόσουν Νίκο, δεν είμαστε και τόσο βλάκες. Aκόμα δεν κατάλαβες ότι σε πείραμε όλοι στο δούλεμα και γελάμε μπροστά στα μούτρα σου!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Entek την Δευ Ιουν 17, 2013 6:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.