Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Δεν αναφέρομαι στα σχόλια για το πρόσωπο που δεν με αφορούν.
Αλλά δεν μπορώ ν' ακούω ξέπεσε ο Φοίβος επειδή έγραψε στη Μαραγκόζη.Έλεος.
Αλλά δεν μπορώ ν' ακούω ξέπεσε ο Φοίβος επειδή έγραψε στη Μαραγκόζη.Έλεος.
Πολύ κόσμος δεν την ξέρει την Μαραγκόζη! Και το βρίσκω απόλυτα λογικό! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Nα μην μιλάνε τότε.Η άγνοια κρύβει κινδύνους.
Είμαστε εμείς αυτοί που ξέρουν τα πάντα για να λέμε στους άλλους να σκάσουν?
Αντί να βλέπω ανθρώπους να ωρύονται για το πως είναι δυνατόν να μην ξέρουν την Μαραγκόζη (σιγά δηλαδή), θα μπορούσαν απλά να μπουν στη διαδικασία να τους την μάθουν! Έτσι απλά!
Αντί να βλέπω ανθρώπους να ωρύονται για το πως είναι δυνατόν να μην ξέρουν την Μαραγκόζη (σιγά δηλαδή), θα μπορούσαν απλά να μπουν στη διαδικασία να τους την μάθουν! Έτσι απλά!

afn έγραψε:Είμαστε εμείς αυτοί που ξέρουν τα πάντα για να λέμε στους άλλους να σκάσουν?
+1000
ας ανοίξουμε ένα φροντιστιριακό thread !
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Όποιος θέλει να έχει γνώμη οφείλει να γνωρίζει.Και αν δεν γνωρίζει,να ψάχνει για να μάθει.Αυτά.
Γενικά δε διαφωνώ. Σκέψου ότι υπάρχει κόσμος που δεν γνώρισε ΠΟΤΕ τη Μαραγκόζη. Ήταν ένα όνομα απ' το πουθενά. Οπότε οι όποιες αντιδράσεις μου φαίνονται δικαιολογημένες. Επίσης οκ, δεν είναι και ο Πάριος ή ο Τερζής. Τα τελευταία πολλά χρόνια είναι εξαφανισμένη από την ενεργή σκηνή.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Δεν μπορείς να είσαι τόσο αποστειρωμένος από τον περίγυρό σου... Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται ακόμα, γιατί να τους δυσκολεύεις κι άλλο?
Ακριβώς... Επίσης και τότε δεν ήταν ποτέ από τα super ονόματα...happy_end έγραψε:Γενικά δε διαφωνώ. Σκέψου ότι υπάρχει κόσμος που δεν γνώρισε ΠΟΤΕ τη Μαραγκόζη. Ήταν ένα όνομα απ' το πουθενά. Οπότε οι όποιες αντιδράσεις μου φαίνονται δικαιολογημένες. Επίσης οκ, δεν είναι και ο Πάριος ή ο Τερζής. Τα τελευταία πολλά χρόνια είναι εξαφανισμένη από την ενεργή σκηνή.
Κι εγώ είμαι fan θρυλικών καλλιτεχνών, αλλά δεν μπορώ να το παίζω πάντα αγανακτισμένος όταν ένας 20άρης δεν ξέρει τα δικά μου ακούσματα... Μας χωρίζει και σχεδόν δεκαετία πως να το κάνουμε!

happy_end έγραψε:Τη Μαραγκόζη δεν την ξέρω, τη θυμάμαι σαν μια πολύ ωχρή ανάμνηση των παιδικών μου χρόνων σε κάτι κλιπ στο tempo.
Το τραγούδι δε μου άρεσε, είναι κλασικό τραγούδι τσίχλα.
ouf na ki allos enas......................
kala re paidia poios milhse asxhma gia th maragkozi k arpaxtikate toso?
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
afn έγραψε:Πολύ κόσμος δεν την ξέρει την Μαραγκόζη! Και το βρίσκω απόλυτα λογικό!
polys kosmos exo apo to mc

Aς το ξαναγράψω πάλι μπας και γίνει κατανοητό αυτή τη φορά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ.
Ευχαριστώ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ.
Ευχαριστώ.

το απόλυτο comeback έκανε -εδώ τουλάχιστον- το Χριστινάκι 

Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
panosif έγραψε:Aς το ξαναγράψω πάλι μπας και γίνει κατανοητό αυτή τη φορά.
Ευχαριστώ.
katanohto exei ginei kai symfono!!!!....alla de milhse kapoios ypotimitika gia th kariera ths.
chill - to kalitero einai na epikollisei kapios edw tin viografia tis na tin diavasoun kapioi. an kapios thelei na morfothei.manos έγραψε:panosif έγραψε:Aς το ξαναγράψω πάλι μπας και γίνει κατανοητό αυτή τη φορά.
Ευχαριστώ.
katanohto exei ginei kai symfono!!!!....alla de milhse kapoios ypotimitika gia th kariera ths.
Παρε ανασα και παμε...
Καλά δε θα ζητήσουμε και συγνώμη που δεν μας άρεσε το τραγούδι και η τραγουδίστρια.
Και ένα καλό παρελθόν δε σημαίνει απυρόβλητο
Αν τραγουδήσει η Μαρινέλλα χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα, δε θα μπορέσουμε να πούμε τη γνώμη μας;
Και ένα καλό παρελθόν δε σημαίνει απυρόβλητο
Αν τραγουδήσει η Μαρινέλλα χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα, δε θα μπορέσουμε να πούμε τη γνώμη μας;
Aπ' αυτό που έγραψα αυτό κατάλαβες;Ok δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συζήτηση.
Και το τραγούδι είναι όντως μέτριο.Άλλο είναι το θέμα που έθεσα κι εγώ και όσοι μίλησαν χτες αλλά.....
Και το τραγούδι είναι όντως μέτριο.Άλλο είναι το θέμα που έθεσα κι εγώ και όσοι μίλησαν χτες αλλά.....
Τα δικά σου λόγια βάζω.panosif έγραψε:Δεν είναι κακό να μην ξέρει κάποιος την Μαραγκόζη ειδικά αν είναι μικρής ηλικίας.
Απλά είναι άσχημο να εκφράζεις γνώμη για εκείνη και μάλιστα αρνητική όταν δεν γνωρίζεις
τι καριέρα έχει κάνει.Αν μη τι άλλο δεν μιλάμε για τη Στέλλα Μπεζαντάκου.
Kαι που ακριβώς γράφω ότι δεν πρέπει να σχολιάζεται αρνητικά το τραγούδι;Nick_Man έγραψε:Τα δικά σου λόγια βάζω.panosif έγραψε:Δεν είναι κακό να μην ξέρει κάποιος την Μαραγκόζη ειδικά αν είναι μικρής ηλικίας.
Απλά είναι άσχημο να εκφράζεις γνώμη για εκείνη και μάλιστα αρνητική όταν δεν γνωρίζεις
τι καριέρα έχει κάνει.Αν μη τι άλλο δεν μιλάμε για τη Στέλλα Μπεζαντάκου.
Για την Μαραγκόζη μίλησα γενικά σαν τραγουδίστρια και την αρνητική κριτική από όσους δεν την ξέρουν.
Βαρέθηκα.Ανάθεμα την ώρα που σχολίασα.
Δεν διάβασα κανένα αρνητικό σχόλιο για τη καριέρα της. Απο οτι κατάλαβα, οι πιο πολλοί εξεπλάγησαν με αυτή τη συνεργασία η οποία ξεπετάκτηκε κυριολεκτικά απο το πουθενά.panosif έγραψε:Aς το ξαναγράψω πάλι μπας και γίνει κατανοητό αυτή τη φορά.
Ευχαριστώ.