Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Σε κανα μισάωρο θα έχω την δισκοκριτική μου! 

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Aκόμα είμαι στο 8... Yavas-Yavasantidoto έγραψε:wow apistefta leptomerhs
ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ
Κορυφαίο τραγούδι, υπέροχη ερμηνεία, ΧΑΛΙΑ ΣΤΙΧΟΣ. 7/10
Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ
ΤΕΛΕΙΟ! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!! 10/10
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ! (feat ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ)
Μόλις το πρωτοάκουσα δεν μου πολυάρεσε… Τελικά με τον καιρό το λάτρεψα κι αυτό!!! Και οι στίχοι πολύ καλοί επίσης (
) Έξυπνο και το clipάκι. 9/10 (χάνει το 10/10 γιατί σε κάποια σημεία μπερδεύονται οι φωνές τους και δεν είσαι σίγουρος ποιος τραγουδά και με μπερδεύει)
ΒΡΕΞΕ ΟΥΡΑΝΕ ΕΓΩΙΣΜΟ
Κλασσικό Ρεμοτράγουδο. Και καλό Ρεμοτράγουδο μάλιστα… 8/10
ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ
Πολύ καλή μπαλάντα. Ερμηνεία καταπληκτική. 8.5/10
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ
Το ξεχώρησα από την πρώτη στιγμή. ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ. Το χαλάει ο στίχος στο σημείο «που ακόμα κι αν καλούσα τον εχθρό μου θ’ απαντούσε για να πει ένα σ’ αγαπώ…» Πόσο άκυρος στίχος. Υπόλοιποι στίχοι υπέροχοι. 9/10
ΜΙΑ Ή ΚΑΜΙΑ
Τρελλό ζεϊμπέκικο. Λατρεύω!!!! 9.5/10
Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Όμορφη μελωδία, ταιριαστή ερμηνεία, ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΙΧΟΣ 5/10
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Διαφορετικό…. Αλλά μ’ αρέσει!!!! Χρειάζονται διάφορα είδη (ωραία και η παραγωγή). I like very much! 8.5/10
EIMAI ΕΓΩ
Πολύ καλή κοντοπουλική μπαλάντα. Although he can better 8/10
H ΣΤΡΟΦΗ
Ιδανικό φινάλε. Έλα Κορκολλή, έλα Ρέμο! 10/10
AVERAGE: 8.4/10
Μπράβο Ρέμο. Ο καλύτερος δίσκος της χρονιάς (μέχρι τώρα). ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο καλύτερος δίσκος του Ρέμου και ΕΠΙΣΗΜΑ. Όχι μόνο έτη φωτός μπροστά από το Κλειστά Τα Στόματα. Έτη φωτός μπροστά και από το Καρδιά Μου Μην Ανησυχείς…
Ελάχιστα σκάρτα τραγούδια, έχει πολλά singles.
Αν η Heaven δεν τα σκ@τWs31 ο δίσκος αυτός έχει πολύυυυυυυ μέλλον!!!!
(in fact είναι τόσα τα καλά που δεν μπορώ να πω ποια πρέπει να γίνουν singles/clips. ΟΛΑ όσα δεν έχουν γίνει, πρέπει να γίνουν singles. Αν τους δωθεί η πρόσβαση, θα βρουν τον δρόμο τους για το τοπ 5)
Μπράβο ξανά στον Antoine De La Rem.
Ποιο να ξανακούσω τώρα; Ποιο να ξανακούσω;;;;;
Κορυφαίο τραγούδι, υπέροχη ερμηνεία, ΧΑΛΙΑ ΣΤΙΧΟΣ. 7/10
Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ
ΤΕΛΕΙΟ! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!! 10/10
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ! (feat ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ)
Μόλις το πρωτοάκουσα δεν μου πολυάρεσε… Τελικά με τον καιρό το λάτρεψα κι αυτό!!! Και οι στίχοι πολύ καλοί επίσης (

ΒΡΕΞΕ ΟΥΡΑΝΕ ΕΓΩΙΣΜΟ
Κλασσικό Ρεμοτράγουδο. Και καλό Ρεμοτράγουδο μάλιστα… 8/10
ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ
Πολύ καλή μπαλάντα. Ερμηνεία καταπληκτική. 8.5/10
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ
Το ξεχώρησα από την πρώτη στιγμή. ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ. Το χαλάει ο στίχος στο σημείο «που ακόμα κι αν καλούσα τον εχθρό μου θ’ απαντούσε για να πει ένα σ’ αγαπώ…» Πόσο άκυρος στίχος. Υπόλοιποι στίχοι υπέροχοι. 9/10
ΜΙΑ Ή ΚΑΜΙΑ
Τρελλό ζεϊμπέκικο. Λατρεύω!!!! 9.5/10
Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Όμορφη μελωδία, ταιριαστή ερμηνεία, ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΙΧΟΣ 5/10
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Διαφορετικό…. Αλλά μ’ αρέσει!!!! Χρειάζονται διάφορα είδη (ωραία και η παραγωγή). I like very much! 8.5/10
EIMAI ΕΓΩ
Πολύ καλή κοντοπουλική μπαλάντα. Although he can better 8/10
H ΣΤΡΟΦΗ
Ιδανικό φινάλε. Έλα Κορκολλή, έλα Ρέμο! 10/10
AVERAGE: 8.4/10
Μπράβο Ρέμο. Ο καλύτερος δίσκος της χρονιάς (μέχρι τώρα). ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο καλύτερος δίσκος του Ρέμου και ΕΠΙΣΗΜΑ. Όχι μόνο έτη φωτός μπροστά από το Κλειστά Τα Στόματα. Έτη φωτός μπροστά και από το Καρδιά Μου Μην Ανησυχείς…
Ελάχιστα σκάρτα τραγούδια, έχει πολλά singles.
Αν η Heaven δεν τα σκ@τWs31 ο δίσκος αυτός έχει πολύυυυυυυ μέλλον!!!!
(in fact είναι τόσα τα καλά που δεν μπορώ να πω ποια πρέπει να γίνουν singles/clips. ΟΛΑ όσα δεν έχουν γίνει, πρέπει να γίνουν singles. Αν τους δωθεί η πρόσβαση, θα βρουν τον δρόμο τους για το τοπ 5)
Μπράβο ξανά στον Antoine De La Rem.
Ποιο να ξανακούσω τώρα; Ποιο να ξανακούσω;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Entek την Πέμ Ιουν 20, 2013 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Tessekur ederim...
(Οι συνέπειες του να έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου από αυτούς που παρακολουθούν το "Karadayi" και τη "Fatmagul").
(Οι συνέπειες του να έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου από αυτούς που παρακολουθούν το "Karadayi" και τη "Fatmagul").
Life is a RollerCoaster...
ΜΑΓΔΑ έγραψε:Tessekur ederim...

Παρε ανασα και παμε...
Υπέροχος όντως ο νέος δίσκος αλλά δεν καλύτερος από το Κλειστά τα στόματα και ειδικά από το Καρδιά μου μην ανησυχείς
που μαζί με το Πάλι απ' την αρχή και το Καιρός να πάμε παρακάτω είναι οι top της καριέρας του.
που μαζί με το Πάλι απ' την αρχή και το Καιρός να πάμε παρακάτω είναι οι top της καριέρας του.
panosif έγραψε:Υπέροχος όντως ο νέος δίσκος αλλά δεν καλύτερος από το Κλειστά τα στόματα και ειδικά από το Καρδιά μου μην ανησυχείς
Όπως έχει υποθεί και άλλοτε... "γούστα και γνώμες". Αυτό το αίσθημα που πήρα από το πρώτο μόλις άκουσμα (που κατ' ακρίβειαν αυτά που ήξερα από παλιά είναι για μένα από τα χειρότερα του δίσκου), έχει καιρό να το ζήσω. Για μένα είναι με τη βούλλα ο καλύτερος δίσκος της καριέρας του. Well Done Antoine!

Απλά μ' εντυπωσίασε η αποψή σου.Δεν λέω ότι εγώ είμαι ο σωστός και εσύ ο λάθος.Γούστα και γνώμες όπως είπες.Entek έγραψε:panosif έγραψε:Υπέροχος όντως ο νέος δίσκος αλλά δεν καλύτερος από το Κλειστά τα στόματα και ειδικά από το Καρδιά μου μην ανησυχείς
Όπως έχει υποθεί και άλλοτε... "γούστα και γνώμες". Αυτό το αίσθημα που πήρα από το πρώτο μόλις άκουσμα (που κατ' ακρίβειαν αυτά που ήξερα από παλιά είναι για μένα από τα χειρότερα του δίσκου), έχει καιρό να το ζήσω. Για μένα είναι με τη βούλλα ο καλύτερος δίσκος της καριέρας του. Well Done Antoine!![]()

#antonisremos now #rythmos949 #antart

panosif έγραψε:Απλά μ' εντυπωσίασε η αποψή σου.Δεν λέω ότι εγώ είμαι ο σωστός και εσύ ο λάθος.Γούστα και γνώμες όπως είπες.Entek έγραψε:panosif έγραψε:Υπέροχος όντως ο νέος δίσκος αλλά δεν καλύτερος από το Κλειστά τα στόματα και ειδικά από το Καρδιά μου μην ανησυχείς
Όπως έχει υποθεί και άλλοτε... "γούστα και γνώμες". Αυτό το αίσθημα που πήρα από το πρώτο μόλις άκουσμα (που κατ' ακρίβειαν αυτά που ήξερα από παλιά είναι για μένα από τα χειρότερα του δίσκου), έχει καιρό να το ζήσω. Για μένα είναι με τη βούλλα ο καλύτερος δίσκος της καριέρας του. Well Done Antoine!![]()
Κι εγώ εντυπωσιάστηκα με την άποψη μου. Δεν περίμενα να μου αρέσει δίσκος τόσο πολύ. Ειδικά όπως είναι τα πράγματα στη δισκογραφεία τελευταία.
Entek έγραψε:panosif έγραψε:Απλά μ' εντυπωσίασε η αποψή σου.Δεν λέω ότι εγώ είμαι ο σωστός και εσύ ο λάθος.Γούστα και γνώμες όπως είπες.Entek έγραψε:panosif έγραψε:Υπέροχος όντως ο νέος δίσκος αλλά δεν καλύτερος από το Κλειστά τα στόματα και ειδικά από το Καρδιά μου μην ανησυχείς
Κι εγώ εντυπωσιάστηκα με την άποψη μου. Δεν περίμενα να μου αρέσει δίσκος τόσο πολύ. Ειδικά όπως είναι τα πράγματα στη δισκογραφεία τελευταία.

Η παρεγκεφαλίδα! Είναι το κέντρο του μυικού συντονισμού και της ισορροπίας του σώματος ενω παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίληψη, τη γνωσιακή ικανότητα, τη μνήμη και τη εξέλιξη της πιο εκλεπτυσμένης ομιλίας (δηλαδή στο πως να προφέρεις δύσκολες λέξεις). Είναι επίσης γνωστή και ως το δέντρο της ζωής.Stavros έγραψε:Ti einai auto katw deksia?minerboh έγραψε:Χρόνια πολλά Αντώνιο...
το δώρο μου...
Αντώνης Ρέμος & Φωκάς Ευαγγελινός στις πρόβες των Mad VMA 2013

I like people too much or not at all.
Thnxxx!!minerboh έγραψε:Η παρεγκεφαλίδα! Είναι το κέντρο του μυικού συντονισμού και της ισορροπίας του σώματος ενω παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίληψη, τη γνωσιακή ικανότητα, τη μνήμη και τη εξέλιξη της πιο εκλεπτυσμένης ομιλίας (δηλαδή στο πως να προφέρεις δύσκολες λέξεις). Είναι επίσης γνωστή και ως το δέντρο της ζωής.Stavros έγραψε:Ti einai auto katw deksia?minerboh έγραψε:Χρόνια πολλά Αντώνιο...
το δώρο μου...
Αργεί ακόμα στην Ελλάδα άλλωστε...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη