Κάτι μέτριο όπως και οι ίδιοιstelios έγραψε:τι θα πουν αυτοί οι 3 μαζί;deba έγραψε:ναι! το είπαν πρινstelios έγραψε:Ξέρουμε ποιο live act θα κλείσει τα βραβεία;
παντελίδης, stan, Φουρέιρα

Κάτι μέτριο όπως και οι ίδιοιstelios έγραψε:τι θα πουν αυτοί οι 3 μαζί;deba έγραψε:ναι! το είπαν πρινstelios έγραψε:Ξέρουμε ποιο live act θα κλείσει τα βραβεία;
thn edeixan ligo...poso zwadeba έγραψε:δεν θα τη δείξουν; έδειξαν μόνο τους άλλους;καλέεεεεεεεε
Καλά το θεωρώ σίγουρο όμως πως αύριο θα μιλάνε όλοι γι'αυτή την συνεργασία.stathis2b_ έγραψε:Κάτι μέτριο όπως και οι ίδιοιstelios έγραψε:τι θα πουν αυτοί οι 3 μαζί;deba έγραψε:ναι! το είπαν πρινstelios έγραψε:Ξέρουμε ποιο live act θα κλείσει τα βραβεία;
οκ...γύρισε ξανά η κάμερα...GUNNER_10 έγραψε:thn edeixan ligo...poso zwadeba έγραψε:δεν θα τη δείξουν; έδειξαν μόνο τους άλλους;καλέεεεεεεεε
![]()
Entypwsiako skhniko me thymiata klp me aformh ton titlo tou kommatiou.
alla twra oloklhrwmenh aposph me apospasmata den mporw kai na vgalw
Δεν έχω αμφιβολία γι'αυτό.Το καλό γούστο έχει χαθεί εδώ και καιρόstelios έγραψε:Καλά το θεωρώ σίγουρο όμως πως αύριο θα μιλάνε όλοι γι'αυτή την συνεργασία.stathis2b_ έγραψε:Κάτι μέτριο όπως και οι ίδιοιstelios έγραψε:τι θα πουν αυτοί οι 3 μαζί;deba έγραψε:ναι! το είπαν πρινstelios έγραψε:Ξέρουμε ποιο live act θα κλείσει τα βραβεία;
βασικά είναι οι τρεις που τραβούν τα περισσότερα φώτα αυτή την εποχή οπότε λογικό μου κάνειstelios έγραψε:Καλά το θεωρώ σίγουρο όμως πως αύριο θα μιλάνε όλοι γι'αυτή την συνεργασία.stathis2b_ έγραψε:Κάτι μέτριο όπως και οι ίδιοιstelios έγραψε:τι θα πουν αυτοί οι 3 μαζί;deba έγραψε:ναι! το είπαν πρινstelios έγραψε:Ξέρουμε ποιο live act θα κλείσει τα βραβεία;
καθίστε βρε παιδιά να το δούμε πρώταstathis2b_ έγραψε:Δεν έχω αμφιβολία γι'αυτό.Το καλό γούστο έχει χαθεί εδώ και καιρόstelios έγραψε:Καλά το θεωρώ σίγουρο όμως πως αύριο θα μιλάνε όλοι γι'αυτή την συνεργασία.stathis2b_ έγραψε:Κάτι μέτριο όπως και οι ίδιοιstelios έγραψε:τι θα πουν αυτοί οι 3 μαζί;deba έγραψε:ναι! το είπαν πρινstelios έγραψε:Ξέρουμε ποιο live act θα κλείσει τα βραβεία;
En to metaxy me to pou mpike allaxe thn kamera kai tous edeixne pou to vlepane kai legane poso thea, e den einai na tous xtyphseis?deba έγραψε:οκ...γύρισε ξανά η κάμερα...GUNNER_10 έγραψε:thn edeixan ligo...poso zwadeba έγραψε:δεν θα τη δείξουν; έδειξαν μόνο τους άλλους;καλέεεεεεεεε
![]()
μα γι'αυτό ακριβώς γέλασα κι εγώGUNNER_10 έγραψε:En to metaxy me to pou mpike allaxe thn kamera kai tous edeixne pou to vlepane kai legane poso thea, e den einai na tous xtyphseis?deba έγραψε:οκ...γύρισε ξανά η κάμερα...GUNNER_10 έγραψε:thn edeixan ligo...poso zwadeba έγραψε:δεν θα τη δείξουν; έδειξαν μόνο τους άλλους;καλέεεεεεεεε
![]()
deba έγραψε:NTOYETO / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Goin' Through Feat. ΜΕΛΙSSES Όπως Εγώ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 8Α
OGE Feat. Χριστίνα Σάλτη Στο Δρόμο Μου
ΚΩΔΙΚΟΣ: 8Β
Playmen Feat. Helena Paparizou, Courtney, RiskyKidd All The Time
ΚΩΔΙΚΟΣ: 8Γ
Ήβη Αδάμου Feat. tU Madness
ΚΩΔΙΚΟΣ: 8Δ
Μιχάλης Χατζηγιάννης & Μηδενιστής Σε Έναν Τοίχο
ΚΩΔΙΚΟΣ: 8Ε