Vandomaniac έγραψε:Μόνο εμένα μου φαίνεται πια ξεπεσμένος ο συγκεκριμένος θεσμός; Καμία σχέση με την αίγλη που είχε, κατέληξε σε άλλο ένα πανηγυράκι που το "γερασμένο" πια mad προσπαθεί να μας πείσει πόσο cool είναι ακόμα, προσπαθώντας αποτυχημένα να κρατήσει τις ισσοροπίες ανάμεσα στις δισκογραφικές και τις διάφορες σταρλετίτσες. Σε ένα ανύπαρκτο star system είναι αστείο να πέρνουν όλοι αυτοί τόσο σοβαρά τους εαυτούς τους. Σαφώς και είναι ωραίο να υπάρχουν ωραίες μεγάλες διοργανώσεις, βραβεία κλπ, αλλά το βρίσκω θλιβερό η μουσική και τα βραβεία να έχουν περάσει σε εντελώς δεύτερη μοίρα και να βλέπω τη μία χρονιά τη Heaven να προσπαθεί να μου πλασάρει την -όποια- Πάολα ως το next big thing, ή φέτος τον Ρέμο που βαρέθηκε να το παίζει ποιοτικός επειδή πέσαν πείνες και είπε να το παίξει λίγο mainstream! Ή να βλέπω κόπιες από αγοράκια από το ίδιο καλούπι και χαζογκομενίτσες να λένε το ίδιο τραγούδι και να χαϊδεύονται με τις χορεύτριες. Για να μην πω για φέτος που το καλύτερο που σκεφτήκανε ήταν να φέρουν τον Ψινάκη και το Ζαχαράτο στη σκηνή (αν διάβασα καλά τα σχόλια σας).
MAD γέρασες! Παρ' το αλλιώς γιατί θα βρεις!
Αααααααααχ, τα 'πα και ξελάφρωσα!!
ΥΓ: Ξέχασα και τον Ρουβά να κάνει (φαντάζομαι) την ίδια εμφάνιση για δέκατη συνεχόμενη χρονιά και να τη βρίσκει με την πάρτη του πολύ πάνω στη σκηνή!
Καλά έκανες και τα έβγαλες από μέσα σου αφού το είχες ανάγκη λοιπόν
Αλλά οκ βρε παιδιά, τα βλέπουμε ξέροντας τι παρακολουθούμε! Να δούμε δύο-τρεις καλλιτέχνες που μας αρέσουν, να ακούσουμε κανένα τραγουδάκι, να δούμε κανένα φόρεμα και κανένα παπούτσι, να περάσει το βράδυ! Δε χρειάζεται γκρίνια