Nα πας στο μαγαζι του. Στο μετρο στο Αιγαλεω ανεβαινεις δεξιαminerboh έγραψε:Θέλω ενα one night stand μαζί του αλλά με τη κάβλα μου θα μείνω...
Παναγιώτης Ραφαηλίδης.Μεγάλη επιτυχία!
Re: Παναγιώτης Ραφαηλίδης.Μεγάλη επιτυχία!
Και να πάω τι θα του πω φίλε μου? Θέλω να γαμήθουμε? Εσύ δηλαδή τι θα της έλεγες της Παπαρίζου?tgoj18 έγραψε:Nα πας στο μαγαζι του. Στο μετρο στο Αιγαλεω ανεβαινεις δεξιαminerboh έγραψε:Θέλω ενα one night stand μαζί του αλλά με τη κάβλα μου θα μείνω...
''κάτσε μου να σε -μπιπ-''?
minerboh έγραψε:antidoto έγραψε:mia foto?!

Παρε ανασα και παμε...
provlepo tin miner na kani gang bang me plou, panteli, kai rafa

Krouela agapes mou, Krouela
Προτιμώ το Μίνα που μου είχες δώσει Κρου. Ήταν πιο ευήχο.Krouela έγραψε:provlepo tin miner na kani gang bang me plou, panteli, kai rafa![]()

Το μανάρι θα το απαγάγω. Δεν το δέχομαι να το χαίρεται αυτή η εξωγηίνη λάμια!
minerboh έγραψε:Προτιμώ το Μίνα που μου είχες δώσει Κρου. Ήταν πιο ευήχο.Krouela έγραψε:provlepo tin miner na kani gang bang me plou, panteli, kai rafa![]()
![]()

Παρε ανασα και παμε...
minerboh έγραψε:Προτιμώ το Μίνα που μου είχες δώσει Κρου. Ήταν πιο ευήχο.Krouela έγραψε:provlepo tin miner na kani gang bang me plou, panteli, kai rafa![]()
![]()

Krouela έγραψε:minerboh έγραψε:Προτιμώ το Μίνα που μου είχες δώσει Κρου. Ήταν πιο ευήχο.Krouela έγραψε:provlepo tin miner na kani gang bang me plou, panteli, kai rafa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mi mas to pezis marianta tora mori 

kiriaki pou evala to playlist me ta kalokirina kai pezi to takounia psila mou leei o allos ... more afti pia ine ? kai tou leo oti ine i stikoudi kai mou leei i pia ? 

Aν ηταν να παραστήσω τη Φούρω θα έβαζα αυτό...antidoto έγραψε:mporei na einai Foureira