Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Βούλιαξε και η Σύρος: Συνεχίζει να σαρώνει όπου πηγαίνει για εμφάνιση ο Πάνος Κιάμος.
Στην όμορφη Σύρο βρέθηκε ο Πάνος Κιάμος και κατάφερε σε πολύ δύκολους καιρούς να γεμίσει το γήπεδο με 6.000 κόσμο. Στιγμές μοναδικές απο τον νούμερο ένα διασκεδαστή της Ελλάδος. ...
"Ένα γήπεδο σήκωσε στον αέρα" ο Πάνος Κιάμος και η εμπειρία ήταν μοναδική όπως μας είπε. " Πέρασα μαζί με τους συνεργάτες μου μοναδικά. Ο κόσμος ήταν τόσο ζεστός και εκδηλωτικός που πραγματικά δεν ήθελα να κατέβω απο την σκηνή. Το κοινό στα νησιά χρειάζεται διασκέδαση και να ξεφύγει απο το άγχος της καθημερινότητας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καταπληκτικό κοινό της Σύρου" μας λέει χαρακτηριστικά ο Πάνος Κιάμος που αυτό το διάστημα είναι και στο στούντιο και οι διακοπές του περιορίζονται εντός Αττικής μαζί με την οικογένειά του. Ο χαμηλών τόνων καλλιτέχνης ετοιμάζει πολύ όμορφα πράγματα τον χειμώνα και σύντομα θα σας δώσουμε λεπτομέρεις. Σήμερα θα εμφανιστεί στην Πάτρα στο μαγαζί Volcano και όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες είναι sold out η εμφανισή του και εκεί.
O Πάνος Κιάμος επιστρέφει ανανεωμένος!
Ο Πάνος Κιάμος ύστερα από τις τελευταίες του επιτυχίες από τον δίσκο του επιστρέφει ανανεωμένος με νέα τραγούδια!
Πότε όμως;
Σύμφωνα με πληροφορίες από την προσωπική του σελίδα ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει με νέα δουλειά από τέλη Αυγούστου.
Όπως γράφει και στην σελίδα του: «Αποκλειστικό: τέλη Αυγούστου ο ολοκαίνουριος Πάνος Κιάμος… έρχεται!!!».
Όντως,από τα 16 κομμάτια έβγαλε 3 videoclips (Κρύσταλλα,Νίκησες Πάλι,Φωτιά με φωτιά) και 4 ραδιοφωνικά singles (Το αίμα μου πίσω,Γροθιά στο μαχαίρι,Επειδή μπορώ,Με πείραξε).Επίσης βγήκε και το megamix.
Το κρυσταλλα (παροτι δεν μου αρεσε πολυ αλλα οκ ηταν καλο σαν τραγουδι) και το νικησες παλι(πολυ ωραιο κομματι)
του εβγαλαν και την σκυλιαση που τον δερνει και τον διατηρει στο προσκηνιο διοτι μονο με κατι σφυριξα και εληξες δε γινεται δουλειτσα περα απο του 3μηνου.
Απλα πια οσο και να τον εχω για τα σ...τα (που ειναι για πολλους λογους) οταν υπαρχουν πια κατι παντελιδης κλπ ο κιαμος μοιαζει οαση