ΚΛΕΙΝΕΙ Η SONY MUSIC GREECE
Re: ΚΛΕΙΝΕΙ Η SONY MUSIC GREECE
e oxi alla tha yparxoun gia na vgenoun prosfora me efimerides i se siskevasies tria tria
Παρε ανασα και παμε...
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!antidoto έγραψε:e oxi alla tha yparxoun gia na vgenoun prosfora me efimerides i se siskevasies tria tria
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
kala kala tha vgenoun se deluxe edition me anekdota kommatia apo tis ixografiseis, nea remixes, 48selido booklet kai super deluxe siskevasia!
happy?!
happy?!
Παρε ανασα και παμε...
Μωρέ ας αγόραζα εγώ τη Sony Music και θα έβλεπες τι θα έβγαινε από Άννα και από άλλους!
Entek έγραψε:Μωρέ ας αγόραζα εγώ τη Sony Music και θα έβλεπες τι θα έβγαινε από Άννα και από άλλους!
ta lefta xryso moy tha ta evazes apo tin tzepi?!!!! giati thelei kai lefta mia etaireia!!! den paei etsi to prama
den mou les re entek, to apla ta pragmata ine platinenio i dipla giati exw mperdeftei?
Παρε ανασα και παμε...
antidoto έγραψε:Entek έγραψε:Μωρέ ας αγόραζα εγώ τη Sony Music και θα έβλεπες τι θα έβγαινε από Άννα και από άλλους!
ta lefta xryso moy tha ta evazes apo tin tzepi?!!!! giati thelei kai lefta mia etaireia!!! den paei etsi to prama
den mou les re entek, to apla ta pragmata ine platinenio i dipla giati exw mperdeftei?
Α μα θα ΄μουν filth rich. Η Sony θα ταν ένα από τα hobbie μου! Τα λεφτά θα τα φέρνει η Coca-Cola και τα πετρέλαια!
Όσο για το Απλά Τα Πράγματα, Πλατινένιο έχει γίνει!
Άσχετο αλλά εγω άν είχα την δυνατότητα θα αγόραζα τη Marvel Comics!
Η Σόνυ...
Η Σόνυ...
minerboh έγραψε:Άσχετο αλλά εγω άν είχα την δυνατότητα θα αγόραζα τη Marvel Comics!
Η Σόνυ...
A ωραία... Θα σου έβγαζα τα soundtracks, ή audio editions των comics!
Entek έγραψε:minerboh έγραψε:Άσχετο αλλά εγω άν είχα την δυνατότητα θα αγόραζα τη Marvel Comics!
Η Σόνυ...
A ωραία... Θα σου έβγαζα τα soundtracks, ή audio editions των comics!
Printed edition only!
-
Βγαίνουμε με Ανω Τελεία. Τετάρτη 17 Ιουλίου, 8μμ.
Feelgood Records
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Θα βγάλει νέο τραγούδι;MusicLover έγραψε:
Βγαίνουμε με Ανω Τελεία. Τετάρτη 17 Ιουλίου, 8μμ.
Feelgood Records
I like people too much or not at all.
-
Εγκαινιάζεται η feelgood την Τετάρτη με το πρώτο της τραγούδι. Είναι της Νατάσας Μποφίλιου.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Δεν ειναι το πρώτος της.Έβγαλε ήδη η Μπάμπαλη.MusicLover έγραψε:Εγκαινιάζεται η feelgood την Τετάρτη με το πρώτο της τραγούδι. Είναι της Νατάσας Μποφίλιου.
I like people too much or not at all.