Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Η αμήχανη στιγμή που ανακαλύπτεις πως έχεις μεγαλύτερο στήθος από την γυναίκα σου. 

I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Η αμήχανη στιγμή που ανακαλύπτεις πως έχεις μεγαλύτερο στήθος από την γυναίκα σου.

Παρε ανασα και παμε...
- billakos24
Manolis8888 έγραψε:

ΑΧ...! ΠΟΙΟΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ!!!

ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!

All of our endings can be found in our beginnings...
Mα πόσο κακίες... To έχει ρίξει στις σαλάτες ο άνθρωποςantidoto έγραψε:stelios έγραψε:Η αμήχανη στιγμή που ανακαλύπτεις πως έχεις μεγαλύτερο στήθος από την γυναίκα σου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... salatoula/
stelios έγραψε:Η αμήχανη στιγμή που ανακαλύπτεις πως έχεις μεγαλύτερο στήθος από την γυναίκα σου.

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ελισάβετ Σπανού: «Έγινε πολλή φασαρία, μπορεί να ήθελε να προωθήσει το νέο της τραγούδι»
Λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού, το 25χρονο μοντέλο έρχεται να απαντήσει μέσα από μια καινούργια συνέντευξή του.
Ο ίδιος δηλώνει: «Έγινε πολλή φασαρία για το τίποτα. Μπορεί η Ελισάβετ να ήθελε να βοηθήσει το νέο της τραγούδι, και καλά έκανε. Εγώ, πάλι, πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αφήνει τη δουλειά του να φανεί από μόνη της. Αν κάτι αξίζει, θα ξεχωρίσει».
Αυτό όμως δεν είναι λίγο άδικο για εκείνη;
Μα δεν βγήκα να πω ότι τα έχω με την Ελισάβετ για να κλείσω κάποια επίδειξη μόδας. Οι περισσότερες δουλειές μου είναι στο εξωτερικό και δεν έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή, όπως σχολίασαν κάποιοι. Δεν μπορώ να ακούω από όλους ότι μίλησα για να ανέβουν οι δουλειές μου… Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με την Ελισάβετ, ούτε σε αντιπαράθεση. Θέλω να βάλω μια τελεία σε αυτό το θέμα, υποστηρίζει στο ΟΚ.
Ενώ όσον αφορά το διάλογό του με την Τόνια Σωτηροπούλου στο internet, όπου φαίνεται να ειρωνεύεται το νέο hit της τραγουδίστριας Άλλη φάση, ξεκαθαρίζει:
«Έγινε γιατί είμαι πειραχτήρι. Μου ήρθε να το κάνω και το έκανα, χωρίς τη διάθεση να προσβάλω κανέναν, πόσο μάλλον την Ελισάβετ. Απλώς εκείνη τη στιγμή είχα μάθει πως η Ελισάβετ τραγούδησε αυτό το τραγούδι για μένα, για την περίπτωσή μας και το πόσταρα ως inside joke ανάμεσα στην Τόνια και σε μένα».
http://www.peoplegreece.com/article/dim ... et-spanou/
Λίγες μόνο ημέρες μετά τις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού, το 25χρονο μοντέλο έρχεται να απαντήσει μέσα από μια καινούργια συνέντευξή του.
Ο ίδιος δηλώνει: «Έγινε πολλή φασαρία για το τίποτα. Μπορεί η Ελισάβετ να ήθελε να βοηθήσει το νέο της τραγούδι, και καλά έκανε. Εγώ, πάλι, πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αφήνει τη δουλειά του να φανεί από μόνη της. Αν κάτι αξίζει, θα ξεχωρίσει».
Αυτό όμως δεν είναι λίγο άδικο για εκείνη;
Μα δεν βγήκα να πω ότι τα έχω με την Ελισάβετ για να κλείσω κάποια επίδειξη μόδας. Οι περισσότερες δουλειές μου είναι στο εξωτερικό και δεν έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή, όπως σχολίασαν κάποιοι. Δεν μπορώ να ακούω από όλους ότι μίλησα για να ανέβουν οι δουλειές μου… Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με την Ελισάβετ, ούτε σε αντιπαράθεση. Θέλω να βάλω μια τελεία σε αυτό το θέμα, υποστηρίζει στο ΟΚ.
Ενώ όσον αφορά το διάλογό του με την Τόνια Σωτηροπούλου στο internet, όπου φαίνεται να ειρωνεύεται το νέο hit της τραγουδίστριας Άλλη φάση, ξεκαθαρίζει:
«Έγινε γιατί είμαι πειραχτήρι. Μου ήρθε να το κάνω και το έκανα, χωρίς τη διάθεση να προσβάλω κανέναν, πόσο μάλλον την Ελισάβετ. Απλώς εκείνη τη στιγμή είχα μάθει πως η Ελισάβετ τραγούδησε αυτό το τραγούδι για μένα, για την περίπτωσή μας και το πόσταρα ως inside joke ανάμεσα στην Τόνια και σε μένα».
http://www.peoplegreece.com/article/dim ... et-spanou/
Δεν έχει να κάνει με την spicy.Είναι επιλογή της τραγουδίστριας.Αν ήταν θα έκαναν το ίδιο και με την Καλλή που είναι επίσης νέο πρόσωπο.
Πολύ ακριβή είναιKrouela έγραψε:I Kalli omos den ine ftiniara

Άσε μας και εσύ με την τσιφτετελού.
Απλά η Ελισάβετ είναι και χτυπημένη στον εγκέφαλο και την ξεπερνάει.
Nick_Man έγραψε:Πολύ ακριβή είναιKrouela έγραψε:I Kalli omos den ine ftiniara![]()
Άσε μας και εσύ με την τσιφτετελού.
Απλά η Ελισάβετ είναι και χτυπημένη στον εγκέφαλο και την ξεπερνάει.
isopalia

Παρε ανασα και παμε...
-
Κούκλα.. Το κομμάτι δε μ 'αρέσει πολύ..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
οκ το κλιπάκι...τίποτα φοβερό αλλά καλούλι
το κομμάτι πλέον το έχω μάθει και συνηθίσει..το χορεύω με όρεξη
το κομμάτι πλέον το έχω μάθει και συνηθίσει..το χορεύω με όρεξη

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.