Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
vasika oti kai na simvenei eprepe na leei kala kommatia
Παρε ανασα και παμε...
Πραγματικά έχει ωραία φωνή και δεν την είχα προσέξει!
Μακάρι να ασχοληθεί σοβαρά ο Φοίβος μαζί της, στη παρούσα φάση αυτό χρειάζεται!
Μακάρι να ασχοληθεί σοβαρά ο Φοίβος μαζί της, στη παρούσα φάση αυτό χρειάζεται!
Συμφωνώ.Μακάρι να ασχοληθεί σοβαρά και να της βγάλει κανονικό δίσκο.Όχι 5 τραγούδια + τα ήδη γνωστά.MusicLover έγραψε:Επιτέλους της αξίζει δίσκος της κοπέλας. Και ήδη το άργησαν πολύ.. Ακούστε εδώ φωνή έστω και αποσπασματικά:
Πιστεύω πως θα πάει καλά φέτος η Στέλλα.

I like people too much or not at all.
Τα ήδη γνωστά πάνε πολύ πίσω πια...
Να της βγάλει 10 ωραία τραγουδάκια κι αν δεν μπορεί μόνος, να πάρει κι άλλους μαζί!
Να της βγάλει 10 ωραία τραγουδάκια κι αν δεν μπορεί μόνος, να πάρει κι άλλους μαζί!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- fylakas_aggelos
Όταν τα λέω εγώ,κανείς δεν συμφωνεί!Όλο την Ελισάβετ Σπανού προωθούν,και ενώ η Στέλλα που είναι φωνάρα,αξίζει πολλά περισσότερα.Και εκτός αυτού είναι πανέμορφη αλλά και σεμνή,με ήθος!stelios έγραψε: Συμφωνώ.Μακάρι να ασχοληθεί σοβαρά και να της βγάλει κανονικό δίσκο.Όχι 5 τραγούδια + τα ήδη γνωστά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Πολύ φοβάμαι οτι κάτι τέτοιο θα γίνει. Μακάρι βέβαια να διαψευστώ...stelios έγραψε:Συμφωνώ.Μακάρι να ασχοληθεί σοβαρά και να της βγάλει κανονικό δίσκο.Όχι 5 τραγούδια + τα ήδη γνωστά.MusicLover έγραψε:Επιτέλους της αξίζει δίσκος της κοπέλας. Και ήδη το άργησαν πολύ.. Ακούστε εδώ φωνή έστω και αποσπασματικά:
Όταν όμως μου έρχεται στο μυαλό ο έτοιμος δίσκος του Βασίλη...με πιάνει μια απαισιοδοξία!
Συγγνώμη αλλά εγώ πιστεύω πως η Καλλή τα πάει καλύτερα.Δεν προκαλεί ούτε έχει δώσει κανένα δικαίωμα.fylakas_aggelos έγραψε:Όταν τα λέω εγώ,κανείς δεν συμφωνεί!Όλο την Ελισάβετ Σπανού προωθούν,και ενώ η Στέλλα που είναι φωνάρα,αξίζει πολλά περισσότερα.Και εκτός αυτού είναι πανέμορφη αλλά και σεμνή,με ήθος!stelios έγραψε: Συμφωνώ.Μακάρι να ασχοληθεί σοβαρά και να της βγάλει κανονικό δίσκο.Όχι 5 τραγούδια + τα ήδη γνωστά.
Σίγουρα δεν έχει κανει καμιά φοβερή επιτυχία αλλά έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή.Η Σπανού τι προώθηση έχει;
Επειδή δίνει δικαιώματα και συζητάνε για τα προσωπικά της;
Τα ραδιόφωνα δεν την παίζουν και ήδη ο Φοίβος σταμάτησε να της γράφει μένοντας απλά ως παραγωγος της.
Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά για μένα η Σπανού έχει ήδη καεί.
I like people too much or not at all.
Η Σπανου μόνο τη κιλότα της δεν έχει βγάλει στο γυαλί...stelios έγραψε:Συγγνώμη αλλά εγώ πιστεύω πως η Καλλή τα πάει καλύτερα.Δεν προκαλεί ούτε έχει δώσει κανένα δικαίωμα.fylakas_aggelos έγραψε:Όταν τα λέω εγώ,κανείς δεν συμφωνεί!Όλο την Ελισάβετ Σπανού προωθούν,και ενώ η Στέλλα που είναι φωνάρα,αξίζει πολλά περισσότερα.Και εκτός αυτού είναι πανέμορφη αλλά και σεμνή,με ήθος!stelios έγραψε: Συμφωνώ.Μακάρι να ασχοληθεί σοβαρά και να της βγάλει κανονικό δίσκο.Όχι 5 τραγούδια + τα ήδη γνωστά.
Σίγουρα δεν έχει κανει καμιά φοβερή επιτυχία αλλά έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή.Η Σπανού τι προώθηση έχει;
Τα ραδιόφωνα δεν την παίζουν και ήδη ο Φοίβος σταμάτησε να της γράφει μένοντας απλά ως παραγωγος της.
Σιγά μη φοράει. 

Θα συμφωνήσω εδώ...! Η Σπανού είναι αναλώσιμη, για λίγο, για όσο πάει! Αντίθετα η Καλλή χτίζει και πιστεύω πως ο Φοίβος βλέπει τη συνέχεια του εκεί. Αν όχι τότε θα ήταν χαζός!stelios έγραψε:Συγγνώμη αλλά εγώ πιστεύω πως η Καλλή τα πάει καλύτερα.Δεν προκαλεί ούτε έχει δώσει κανένα δικαίωμα.fylakas_aggelos έγραψε:Όταν τα λέω εγώ,κανείς δεν συμφωνεί!Όλο την Ελισάβετ Σπανού προωθούν,και ενώ η Στέλλα που είναι φωνάρα,αξίζει πολλά περισσότερα.Και εκτός αυτού είναι πανέμορφη αλλά και σεμνή,με ήθος!stelios έγραψε: Συμφωνώ.Μακάρι να ασχοληθεί σοβαρά και να της βγάλει κανονικό δίσκο.Όχι 5 τραγούδια + τα ήδη γνωστά.

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Συγνώμη αλλά θεωρώ ότι καμία από τις δύο δε τα πάει καλά.
Καμία από τις δύο δεν έκανε επιτυχία. Από τα σινγκλς και των δύο το αρνούμαι ακούστηκε λίγο.
Η Σπανού είναι πονεμένη ιστορία και δε μπορώ να συζητώ πλέον για αυτή
Εγώ την αγάπησα και αυτή μου βγήκε εξόλης. 
Καμία από τις δύο δεν έκανε επιτυχία. Από τα σινγκλς και των δύο το αρνούμαι ακούστηκε λίγο.
Η Σπανού είναι πονεμένη ιστορία και δε μπορώ να συζητώ πλέον για αυτή

+1Nick_Man έγραψε:
Η Σπανού είναι πονεμένη ιστορία και δε μπορώ να συζητώ πλέον για αυτήΕγώ την αγάπησα και αυτή μου βγήκε εξόλης.

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Και πανώλης, μη σου πω...Nick_Man έγραψε:Συγνώμη αλλά θεωρώ ότι καμία από τις δύο δε τα πάει καλά.
Η Σπανού είναι πονεμένη ιστορία και δε μπορώ να συζητώ πλέον για αυτήΕγώ την αγάπησα και αυτή μου βγήκε εξόλης.

Χαχαχα τι να κάνεις, δεν μπορείς να τα προβλέψεις αυτά...Nick_Man έγραψε:Συγνώμη αλλά θεωρώ ότι καμία από τις δύο δε τα πάει καλά.

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Nick_Man έγραψε:Συγνώμη αλλά θεωρώ ότι καμία από τις δύο δε τα πάει καλά.

Παρε ανασα και παμε...
- billakos24
ΣΑ ΝΑ ΕΙΔΑ TRAILER ΧΘΕΣ ΣΤΟ STAR ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΕΓΡΑΦΕ ''SPICY SUMMER TOUR 2013''
KAI KATI HMEΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΒΕΑΚΕΙΟ'' ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
ΑΛΛΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ
ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΑ TUS ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ
ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ...
ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΔΗ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ!!!
KAI KATI HMEΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΒΕΑΚΕΙΟ'' ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

ΑΛΛΑ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ
ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΑ TUS ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ
ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ...

ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΔΗ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ!!!

All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24
ΕΕΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΤΟΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 34/35 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!Krouela έγραψε:s'epiase i zesti kai sena, e ?
ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΠΟΚΑΜΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ.

All of our endings can be found in our beginnings...