exi gini pio vraxni i foni moustathis2b_ έγραψε:Κι εσύ στις καταχρήσειςKrouela έγραψε:endaxi mori .. kai i dikia mou foni exi allaksi apo tote ... kapnisma, alkool ... fisiologiko ine n'allaksi i foni![]()
![]()

exi gini pio vraxni i foni moustathis2b_ έγραψε:Κι εσύ στις καταχρήσειςKrouela έγραψε:endaxi mori .. kai i dikia mou foni exi allaksi apo tote ... kapnisma, alkool ... fisiologiko ine n'allaksi i foni![]()
![]()
Παλαιότερα είχα διαβάσει ότι είχε κάνει σημαντικές σπουδές στο εξωτερικό για χρόνια!manos έγραψε:pote de mou arese h fonh ths live.....apexei poly apto cd!!!
chris3m έγραψε:Παλαιότερα είχα διαβάσει ότι είχε κάνει σημαντικές σπουδές στο εξωτερικό για χρόνια!manos έγραψε:pote de mou arese h fonh ths live.....apexei poly apto cd!!!
Πραγματικά δεν ξέρω...! Πάντως με μπερδεύει... κάποιες φορές την θεωρώ ...άφωνη δεν μπορεί να "βγει" καθόλου και κάποιες ότι έχει φωνή αλλά της το χαλάει η χροιά!
Δεν έχει ωραία χροιά και κάπως "αγριεύει" όταν θέλει να πει κομμάτι με -κάποια- έκταση!
Σε live που την έχω δει (δυο φορές), δεν ήταν καλή... ειδικά με χειλόφωνο (παλαιότερα) με τίποτα.
Όμως κάποια στιγμή είχα δει ένα live της στην τηλεόραση (ήταν με Πετρέλη, μάλλον Απόλωνας-?-) και κάποια στιγμή είπε το "Αθάνατο νερό" , μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε! Δεν το περίμενα αυτό που άκουγα...
πετάειminerboh έγραψε:Tι κάνει εκεί πέρα?stelios έγραψε:
πόσο χειμώνα; δεδομένου ότι ο Οικονομόπουλος ξεκινά τον Αύγουστο μαζί με Πλούταρχο;ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ FEVER ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΙΣΧΥΕΙ???
Δεν θα είναι για πολύ αυτή η συνεργασία.Οκτώβριο θα σταματήσουν και μετά θα είναι με τον Καρρά ο Οικονομόπουλος στο fever.deba έγραψε:πόσο χειμώνα; δεδομένου ότι ο Οικονομόπουλος ξεκινά τον Αύγουστο μαζί με Πλούταρχο;ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ FEVER ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΙΣΧΥΕΙ???
άρα καθόλου απίθανο δεν μου κάνει κι εμένα λοιπόν!stelios έγραψε:Δεν θα είναι για πολύ αυτή η συνεργασία.Οκτώβριο θα σταματήσουν και μετά θα είναι με τον Καρρά ο Οικονομόπουλος στο fever.deba έγραψε:πόσο χειμώνα; δεδομένου ότι ο Οικονομόπουλος ξεκινά τον Αύγουστο μαζί με Πλούταρχο;ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ FEVER ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΙΣΧΥΕΙ???
Έχει καλή σχέση με τον επιχειρηματία η Έλλη δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μπει στο σχήμα.Έχει όμως ήδη συνεργαστεί και με τους 2.
elli superhero!deba έγραψε:πετάειminerboh έγραψε:Tι κάνει εκεί πέρα?stelios έγραψε:
![]()
Chronisgreek έγραψε:elli superhero!deba έγραψε:πετάειminerboh έγραψε:Tι κάνει εκεί πέρα?stelios έγραψε:
![]()