Έλλη Κοκκίνου
-
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
-studio 8a mpei.../(mphke?) gia single twra arxes septembrh , to 2o argotera decembrh
-album apo neo etos... a kala...
de mporei na anakoinwsei tpt.. oute gia single album synergasia bouzoukiwn tpt...
genika arxizei k leei k tpt de 8a bgalei pali...

-album apo neo etos... a kala...

de mporei na anakoinwsei tpt.. oute gia single album synergasia bouzoukiwn tpt...

Την τύφλα της δεν ξέρει ακόμα.Ανάθεμα και αν της έχει πει ο Φοίβος ακόμα και το στυλ του κομματιού που θα της δώσει. 

I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Την τύφλα της δεν ξέρει ακόμα.Ανάθεμα και αν της έχει πει ο Φοίβος ακόμα και το στυλ του κομματιού που θα της δώσει.

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Ακριβώς. Απαντάει σαν να μην ξέρει που πατάει κ που βρίσκεται με τα δισκογραφικά της βήματα. Στάνταρ δεν ξέρει τι τραγούδι θα ηχογραφήσει.stelios έγραψε:Την τύφλα της δεν ξέρει ακόμα.Ανάθεμα και αν της έχει πει ο Φοίβος ακόμα και το στυλ του κομματιού που θα της δώσει.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Chronisgreek έγραψε:-studio 8a mpei.../(mphke?) gia single twra arxes septembrh , to 2o argotera decembrh![]()
-album apo neo etos... a kala...![]()
Κι όσο σκέφτομαι ότι έφυγε από τη Sony για να επιστρέψει στο Φοίβο!!!

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
- billakos24
ΒΑΣΙΚΑ Η RED HOT ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ''ΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥΣ
ΔΙΣΚΟΥΣ, ΟΚ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΟΚ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΟΚ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΗΡΕΜΑ.''
ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ''ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ'' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ''ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ'' ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ''ΓΕΝΕΘΛΙΑ'' ΠΟΥ ΗΤΑΝ FUN ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΤΗΝ
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ''ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ'' ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΤΕ. ΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΣΑΝ ΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΔΙΣΚΟΥΣ, ΟΚ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΟΚ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΟΚ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΗΡΕΜΑ.''

ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ''ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ'' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ''ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ'' ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ''ΓΕΝΕΘΛΙΑ'' ΠΟΥ ΗΤΑΝ FUN ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΤΗΝ
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ''ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ'' ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΤΕ. ΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΣΑΝ ΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24
- ΕΓΩ: ''ΕΛΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ''ΠΕΣΜΕΝΗ'' ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?''stelios έγραψε:
- ΕΛΛΗ: ''AME. MIΣΟ... JERONIMOOOOOOOOOOO!!!!''

+1billakos24 έγραψε:ΒΑΣΙΚΑ Η RED HOT ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ''ΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥΣ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΟΚ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΗΡΕΜΑ.''![]()
ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Δεν είναι καμιά χαζή να μην καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Θεωρώ ότι έχει συμβιβαστεί. Ξέρει ότι θα βγάζει 1-2 κομμάτια το χρόνο με την όποια επιτυχία θα έχουν, ο Φοίβος θα της κλείνει πάντα μαγαζί άρα τι άλλο θέλει;
Αν ήταν 2003 θα μπορούσε να το κυνηγήσει μόνη της. Τώρα τι να κυνηγάει και να τρέχει;

-
Στη συνέντευξη την ακούω πολύ ήρεμη σαν να μην τη νοιάζει αν θα σκίζει ή όχι. Ή είναι πολύ ήρεμη ή απογοητευμένη οπότε σταμάτησε να το κυνηγάει άλλο για το τρομερό σουξέ.. Δεν ξέρω λίγο ξενερωμένη μου ακούστηκε. Δε μιλάει με ενθουσιασμό για τη δουλειά της.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Έπρεπε να μην γύριζε στον Φοίβο τότε.
Τώρα ούτε αυτός μπορεί έτσι όπως πάνε τα πράγματα ( να εύχεστε να μην κλείσει και η εταιρία στο τέλος) ούτε και εκείνη επίσης.
Και βγαίνει αυτο το "τιποτα" αυτης της "συνεργασίας" προς τα έξω.
Όχι χαζή είναι η Δέσποινα που "την εκανε".Όταν την είχε κάνει και η Έλλη και πήγε sony μια χαρά ήταν.Και δίσκο της βγάλανε γρήγορα και το τρέξανε το θέμα και τα κλίπ το ένα πίσω απ το άλλο.Τώρα φάτα Έλλη,βγάζε ένα τραγούδι καθε 6μηνο και μούγκα.Τα μαγαζιά να κλείνονται.Και ελπίζω να μην είναι αυτός ο μόνος λόγος που κάθεται με τον φοιβο.Δεν ελπίζω να κάνει δίσκο γιατι δεν το βλέπω καθόλου σύντομα.Κρίμα.Με απογοητευει
Τώρα ούτε αυτός μπορεί έτσι όπως πάνε τα πράγματα ( να εύχεστε να μην κλείσει και η εταιρία στο τέλος) ούτε και εκείνη επίσης.
Και βγαίνει αυτο το "τιποτα" αυτης της "συνεργασίας" προς τα έξω.
Όχι χαζή είναι η Δέσποινα που "την εκανε".Όταν την είχε κάνει και η Έλλη και πήγε sony μια χαρά ήταν.Και δίσκο της βγάλανε γρήγορα και το τρέξανε το θέμα και τα κλίπ το ένα πίσω απ το άλλο.Τώρα φάτα Έλλη,βγάζε ένα τραγούδι καθε 6μηνο και μούγκα.Τα μαγαζιά να κλείνονται.Και ελπίζω να μην είναι αυτός ο μόνος λόγος που κάθεται με τον φοιβο.Δεν ελπίζω να κάνει δίσκο γιατι δεν το βλέπω καθόλου σύντομα.Κρίμα.Με απογοητευει

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Έχει παραιτηθεί το Ελλάκι, απλά... 

Έλα μωρέ....με την Έλλη τώρα! και τι θα έκανε στη SONY...???Entek έγραψε: Κι όσο σκέφτομαι ότι έφυγε από τη Sony για να επιστρέψει στο Φοίβο!!!
Όταν έφυγε ήταν ακόμη στο "απόηχο" μιας κάποιας επιτυχίας (που αποδείχθηκε πρόσκαιρη) και προβολής! Σκέψου ότι πήγε στη SONY που βρίσκονταν πριν και την είχε καρα-θάψει σε συνεντεύξεις για τον τρόπο που της είχαν φερθεί. Γενικά είναι "γειά σου" η κοπέλα, ότι της σφυρίξουν...
Δεν κατάλαβα ποτέ -ουσιαστικά- γιατί τότε έφυγε από τη HEAVEN και ...τον Φοίβο
Τελειωμένη... ήταν όπου και να πήγαινε! Η Έλλη ήταν "δεύτερη" ...είναι...και θα παραμείνει...!
Κι εσύ καλός άνθρωπος! Είσαι και θα παραμείνεις! 

-
Πέστο άλλη μια να σου φύγει η ξινίλα καλά γιατι κόλλησε στον λαιμό σου,μέχρι εδώ ακούστηκε ο βήχας.chris3m έγραψε:Έλα μωρέ....με την Έλλη τώρα! και τι θα έκανε στη SONY...???Entek έγραψε: Κι όσο σκέφτομαι ότι έφυγε από τη Sony για να επιστρέψει στο Φοίβο!!!
Όταν έφυγε ήταν ακόμη στο "απόηχο" μιας κάποιας επιτυχίας (που αποδείχθηκε πρόσκαιρη) και προβολής! Σκέψου ότι πήγε στη SONY που βρίσκονταν πριν και την είχε καρα-θάψει σε συνεντεύξεις για τον τρόπο που της είχαν φερθεί. Γενικά είναι "γειά σου" η κοπέλα, ότι της σφυρίξουν...
Τελειωμένη... ήταν όπου και να πήγαινε! Η Έλλη ήταν "δεύτερη" ...είναι...και θα παραμείνει...!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
chris3m έγραψε:Έλα μωρέ....με την Έλλη τώρα! και τι θα έκανε στη SONY...???Entek έγραψε: Κι όσο σκέφτομαι ότι έφυγε από τη Sony για να επιστρέψει στο Φοίβο!!!

- billakos24
ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ/ΤΡΙΤΟΙ/ΤΕΤΑΡΤΟΙ/ΠΕΜΠΤΟΙ ΚΤΛ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣΕ Η ΚΟΡΥΦΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΑΜΕ!

ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΑΜΕ!

Η ειλικρίνεια πονάει...afn έγραψε:Κι εσύ καλός άνθρωπος! Είσαι και θα παραμείνεις!
Δεν αντιλέγω...σαφώς και χρειάζονται ΟΛΟΙ...! δεν την κατηγορώ την Κοκκίνου, την διαπίστωση μου αναφέρω και είναι προσωπική!billakos24 έγραψε:ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ/ΤΡΙΤΟΙ/ΤΕΤΑΡΤΟΙ/ΠΕΜΠΤΟΙ ΚΤΛ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!![]()
ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΑΜΕ!
Η αναφορά μου είναι προς κάποιους που "χαλιούνται" επειδή παραμένει στο Φοίβο (που την καταστρέφει), που δεν κάνει πολυσυλλεκτικό δίσκο, που δεν πάει σε μια πιο σοβαρή εταιτρεία.... που δεν έκατσε στη SONY τότε....που....που...που...!
Λες και μιλάμε για μια ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ τραγουδίστρια που την "χαντακώνει" η επιλογή της (γιατί επιλογή της είναι) ενώ αξίζει πολύ καλύτερα!
Δεν λέτε που της γράφει και ο Φοίβος ...έστω και χαζο-σουξεδάκια, αλλιώς που θα ήταν τώρα? Με τα δεδομένα της μουσικής πλέον, που δεν βγαίνουν δίσκοι και οι εταιρείες και δημιουργοί είναι φειδωλοί είχε μέλλον?
Εδώ χάθηκαν οι Μαντώ, Κωνσταντίνα κλπ. για την Έλλη θα στεναχωρηθούμε?
I tasted my own medicine and it's bitter!chris3m έγραψε:Η ειλικρίνεια πονάει...afn έγραψε:Κι εσύ καλός άνθρωπος! Είσαι και θα παραμείνεις!