Η Δέσποινα πάντως πριν μήνες δεν το είχε αποκλείσει σε ραδιοφωνική της συνέντευξη να κάνει δίσκο και με άλλους.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Δεν τίθεται θέμα επί τούτου, απλά για να αλλάξεις γνώμη και να κάνεις στροφή 180 μοιρών (καλή ώρα) πρέπει να' χεις κι ένα πάτημα, μια αφορμή, μια αιτία...stelios έγραψε:Καλά ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει κάτι αντίθετο με όσα δήλωνε στο παρελθόν.
Και η Δέσποινα δεν είχε...
Μετά το "C' est La Vie", της έδωσε ίσως τον καλύτερο δίσκο που θα μπορούσε να δώσει σε καλλιτέχνη εν έτει 2012 (αν και είναι μακρυά από τα δικά μου ακούσματα).
Ελπίζω και εύχομαι ο καινούργιος δίσκος να έχει ένα στοιχείο απ' αυτά που θέλω για να τον αγοράσω κιόλας.
Η Άννα π.χ όταν έκανε το "Απαγορευμένο" ήταν στα μαχαίρια με τον Καρβέλα... τώρα τα ξανάφτιαξαν...
Η Καίτη όταν έκανε τους δίσκους με τον Αντύπα δεν πίστευε ότι θα ήταν εντελώς μόνη της, χωρίς καμία υποστήριξη...τώρα έχει...
Με πιάνεις;
Τουλάχιστον, έτσι το εισπράττω εγώ...
Μάλιστα είχε πει πως το έχει συζητήσει με τον Φοίβο και κάποια στιγμή σίγουρα θα συμβεί.
Όταν δώσει την πρώτη της συνέντευξη θα απαντήσει η ίδια γιατί το αποφάσισε τώρα και θα λυθούν οι απορίες σε όσους έχουν.
Για μένα τα τραγούδια που βγάζει ο Φοίβος εδώ και 1 χρόνο αρκούν ως απάντηση για την αποφαση της.Με πιάνεις;