Γιώργος Μαζωνάκης
Re: Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα και άλλα Μαζω-χιστικά!
Δεν τον ρωτάνε και ιδιαίτερα για την προσωπική του ζωή νομίζω.
Και αν τον ρωτάνε τον ρωτάνε τα απαραίτητα.
Νομίζω ότι είναι παράδειγμα ότι μπορεί κάποιος να μην απασχολεί καθόλου με την ιδιαίτερη προσωπική ζωή του και να κάνει τεράστια καριέρα, ακόμα και στην Ελλάδα.
Νομίζω ότι είναι παράδειγμα ότι μπορεί κάποιος να μην απασχολεί καθόλου με την ιδιαίτερη προσωπική ζωή του και να κάνει τεράστια καριέρα, ακόμα και στην Ελλάδα.
Nick_Man έγραψε:Δεν τον ρωτάνε και ιδιαίτερα για την προσωπική του ζωή νομίζω.

Στο ξεκινημα του υπήρχαν πολλά χαζά δημοσιεύματα για τις προσωπικές του επιλογές και μην ξεχνάμε και το δήθεν σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πριν χρόνια με Μαζώ,Κόκκοτα και κάποια αγόρια που υποτίθεται πως πλήρωναν για σεξ.Nick_Man έγραψε:Δεν τον ρωτάνε και ιδιαίτερα για την προσωπική του ζωή νομίζω.
Αυτό που λες το κέρδισε ο ίδιος με την στάση του και με την πορεία του μέσα στο χρόνο και μπράβο του.

I like people too much or not at all.
Το 2001 είχε συλληφθεί και για κατοχή μικροποσότητας κοκαίνης και πάλι βγήκε αλώβητος από όλη την ιστορία γιατί
ο τρόπος που το χειρίστηκε ήταν σωστός.Συμφωνώ πως το σεβασμό τον κέρδισε ο ίδιος με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια.
ο τρόπος που το χειρίστηκε ήταν σωστός.Συμφωνώ πως το σεβασμό τον κέρδισε ο ίδιος με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια.
Ακριβώς.Αν ήταν άλλος μπορεί και να είχε καταστραφεί.Υπάρχουν παραδείγματα.Το πιστεύω πως είναι προσωπική του νίκη. 

I like people too much or not at all.
Φυσικά και είναι προσωπική του νίκη. Αυτό λέω όμως ότι έδειξε ότι γίνεται.
Ποιος περίμενε ότι στην Ελλάδα έτσι όπως είναι τα μπουζούκια που ο άλλος μπορεί να γίνει λιώμα στο ποτό και να σε γελοιοποιήσει, ότι θα άντεχε έτσι;
Όλοι ξέρουν τι είναι (και για τα ναρκωτικά το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος) αλλά δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για τίποτα.
Απασχολεί αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά του.
Ποιος περίμενε ότι στην Ελλάδα έτσι όπως είναι τα μπουζούκια που ο άλλος μπορεί να γίνει λιώμα στο ποτό και να σε γελοιοποιήσει, ότι θα άντεχε έτσι;
Όλοι ξέρουν τι είναι (και για τα ναρκωτικά το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος) αλλά δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για τίποτα.
Απασχολεί αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά του.

Από εποχή Lido (1995-1996) είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία.Το σχήμα ήταν Μαζωνάκης-Σαμίου-Σαρρή-Γεωργιάδου-Καρουσάκη.
Τεταρτη 11/9 ο Γιωργος Μαζωνακης στην 78η ΔΕΘ @ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

Δεν είμαστε καλά!panosif έγραψε:
Το ακούω από το Μαζωνάκη αυτό το τραγούδι και σκέφτομαι πόσο "κανονικό" καψουροτράγουδο είναι και πόσο παραπάνω θα το είχε απογειώσει αν το έλεγε αυτός...
Life is a RollerCoaster...
Μου αρέσει και από τον Παντελίδη αλλά όντως ο Μαζώ το απογειώνει.
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου live ο μαζώ.
Ενώ τον πάω, έχει στυλ, τραγουδάρες και πολύ αξιόλογη καριέρα, θεωρώ ότι το live το σκοτώνει.
Πολλά τραγούδια τα λέει σαν να μιλάει, ξεφεύγει απ' το ρυθμό και γενικά η φωνή του είναι πολύ διαφορετική απ' το cd.
Ενώ τον πάω, έχει στυλ, τραγουδάρες και πολύ αξιόλογη καριέρα, θεωρώ ότι το live το σκοτώνει.
Πολλά τραγούδια τα λέει σαν να μιλάει, ξεφεύγει απ' το ρυθμό και γενικά η φωνή του είναι πολύ διαφορετική απ' το cd.
+1panosif έγραψε:Μου αρέσει και από τον Παντελίδη αλλά όντως ο Μαζώ το απογειώνει.
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
δεν θεωρώ ότι τα σκοτώνει...θεωρώ ότι τους δίνει δικό του στυλ και δεν πατά στον τρόπο που τα λένε οι ίδιοι οι τραγουδιστές των οποίων είναι τα κομμάτιαGiotis έγραψε:Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου live ο μαζώ.

η φωνή του διαφωνώ πως είναι τόσο διαφορετική
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
+1deba έγραψε:δεν θεωρώ ότι τα σκοτώνει...θεωρώ ότι τους δίνει δικό του στυλ και δεν πατά στον τρόπο που τα λένε οι ίδιοι οι τραγουδιστές των οποίων είναι τα κομμάτιαGiotis έγραψε:Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου live ο μαζώ.
Πολλά τραγούδια τα λέει σαν να μιλάει, ξεφεύγει απ' το ρυθμό και γενικά η φωνή του είναι πολύ διαφορετική απ' το cd.![]()
η φωνή του διαφωνώ πως είναι τόσο διαφορετική

καλά με το σορτσάκι και το σπορτέξ είναι γαμάτος στη σκηνή 

Nothing lasts forever but the earth and sky