Τα σχηματα του χειμωνα 2013...
Re: Τα σχηματα του χειμωνα 2013...
Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!
Με Οικονομόπουλο-Κοκκίνου και Καλλίδη-Σπανού από τα πρόσφατα χρόνια ποιος ήταν πρώτο όνομα;ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!

I like people too much or not at all.
Κοκκίνου στο ένα και Σπανού στο άλλοstelios έγραψε:Με Οικονομόπουλο-Κοκκίνου και Καλλίδη-Σπανού από τα πρόσφατα χρόνια ποιος ήταν πρώτο όνομα;ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!

- Dimitris96
apo synergates tou noti...Nick_Man έγραψε:Από που αυτό;Dimitris96 έγραψε:Notis Sfakianakis + Despoina Bandh mazi sto Enastron !!!!
Notis Sfakianakis
- Dimitris96
h bandh HTAN megalo onoma, twra tha thn parei o Notis sto kentro gia na ksana akoustei ligaki giati xathikeΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!

Notis Sfakianakis
ti diavazo thee mouDimitris96 έγραψε:h bandh HTAN megalo onoma, twra tha thn parei o Notis sto kentro gia na ksana akoustei ligaki giati xathikeΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!

Krouela agapes mou, Krouela
- Dimitris96
etsi einai... an telika synergastoune tote tha parei 1- 1,5 wres synolo gia na tragoudisei kai tha einai mia xara opws prin 16 xronia sto Rex...Krouela έγραψε:ti diavazo thee mouDimitris96 έγραψε:h bandh HTAN megalo onoma, twra tha thn parei o Notis sto kentro gia na ksana akoustei ligaki giati xathikeΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!![]()
Notis Sfakianakis
Ωραίο χειμώνα θα έχουμε.Krouela έγραψε:ti diavazo thee mouDimitris96 έγραψε:h bandh HTAN megalo onoma, twra tha thn parei o Notis sto kentro gia na ksana akoustei ligaki giati xathikeΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!![]()

Η Τάμτα μαζί με ΠΑΟΛΑ-Παντελίδη στο “TEATRO”!

Από όλα θα έχει και φέτος το σχήμα στο “TEATRO”! Μετά την προσθήκη του STAN, όπως πρώτος σας είχε ενημερώσει ο ΣΦΥΓΜΟΣ, υπήρχε εδώ και αρκετές ημέρες η φημολογία και για την συμμετοχή της Τάμτα!
Τελικά, η νεαρή τραγουδίστρια έκλεισε και τυπικά και το χειμώνα θα είναι στο “TEATRO” μαζί με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και τον STAN! Το πρόγραμμα θα είναι φουλ λαϊκό, αλλά και φουλ νεανικό!
Χαμός και φέτος…!

Από όλα θα έχει και φέτος το σχήμα στο “TEATRO”! Μετά την προσθήκη του STAN, όπως πρώτος σας είχε ενημερώσει ο ΣΦΥΓΜΟΣ, υπήρχε εδώ και αρκετές ημέρες η φημολογία και για την συμμετοχή της Τάμτα!
Τελικά, η νεαρή τραγουδίστρια έκλεισε και τυπικά και το χειμώνα θα είναι στο “TEATRO” μαζί με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και τον STAN! Το πρόγραμμα θα είναι φουλ λαϊκό, αλλά και φουλ νεανικό!
Χαμός και φέτος…!
Πάολα και Παντελίδης μπορούσαν άνετα και μόνοι τους να γεμίσουν το Teatro.Οι άλλοι δύο είναι εντελώς περιττοί και θεωρώ
πως θα ξενερώσει άγρια και το κοινό που θα επιλέξει το συγκεριμένο μαγαζί για να διασκεδάσει.
Εμένα το Σφακιανάκης -Βανδή θα μου άρεσε.
πως θα ξενερώσει άγρια και το κοινό που θα επιλέξει το συγκεριμένο μαγαζί για να διασκεδάσει.
Εμένα το Σφακιανάκης -Βανδή θα μου άρεσε.

Dimitris96 έγραψε:h bandh HTAN megalo onoma, twra tha thn parei o Notis sto kentro gia na ksana akoustei ligaki giati xathikeΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!

- fylakas_aggelos
Πάντως μια φίλη μου λιώνει για Stan και Παντελίδη,άρα θα της αρέσει!!!!!!!!!panosif έγραψε:Πάολα και Παντελίδης μπορούσαν άνετα και μόνοι τους να γεμίσουν το Teatro.Οι άλλοι δύο είναι εντελώς περιττοί και θεωρώ
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Καλά ηρέμησε σιγά μην της δώσει και 45 λεπτά στο πρόγραμμα.Dimitris96 έγραψε:etsi einai... an telika synergastoune tote tha parei 1- 1,5 wres synolo gia na tragoudisei kai tha einai mia xara opws prin 16 xronia sto Rex...Krouela έγραψε:ti diavazo thee mouDimitris96 έγραψε:h bandh HTAN megalo onoma, twra tha thn parei o Notis sto kentro gia na ksana akoustei ligaki giati xathikeΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Ο Νότης με άλλο μεγάλο όνομα???? Δεν νομίζω να ισχύει και η Δέσποινα νομίζω είναι καιρός να είναι αυτή το πρώτο όνομα σε ένα μαγαζί!!!![]()

Ωραία ήταν τότε στο Rex αλλά όπως είπες πέρασαν και 16 χρόνια από τότε.Που και τότε δηλαδή για την καριέρα που είχε η Βανδή μια χαρά την είχε σεβαστεί ο Νότης.Αν ισχύει πάντως να κάνουν και δισκογραφικό ντουέτο.
Να τον βοηθήσει και η Δέσποινα με τα ραδιόφωνα που έχει ένα θεματάκι εδώ και χρόνια ο Νότης.

Συμφωνώ.Που κολλάει ο Stan και η Tάμτα σε αυτό το σχήμα;panosif έγραψε:Πάολα και Παντελίδης μπορούσαν άνετα και μόνοι τους να γεμίσουν το Teatro.Οι άλλοι δύο είναι εντελώς περιττοί και θεωρώ

O Σεφερλής στο Rex.
http://www.yupiii.gr/events/c54649/Mark ... Oi_ek.html
Μας κάνει πλάκα ο Μαρασούλης.
http://www.yupiii.gr/events/c54649/Mark ... Oi_ek.html
Μας κάνει πλάκα ο Μαρασούλης.

και στη Θεσσαλονίκη στο Όραμα εμφανιζόταν ο Σεφερλής
δεν μου κάνει εντύπωση
δεν μου κάνει εντύπωση

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Το Rex είναι ένας ιστορικός χώρος και θεωρώ τεράστιο ξεπεσμό να δίνει εκεί παραστάσεις ο κάθε ατάλαντος.
καλά δεν θα διαφωνήσω σε αυτό αλλά μετά το περσινό πρώτο του όνομα αυτή ήταν η συνέχεια 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Που φτάσαμε.
Δηλαδή άκυρο αυτό με τον Τερζή; 

Μπορεί να είναι στην Ιερό Οδό ο Τερζής.