Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Αλεξάνδρεια Ημαθίας 8/9

Mα είναι ήδη το επόμενο single. Το θέμα είναι να γίνει και clip!!!MusicLover έγραψε:Παιδιά το Μην ξαναρθείς πάει για επόμενο single σκίζει σε views και αρέσει τρελά. Κέντισε πάλι ο Σαμπάνης με τη Νίκη Παπαθεοχάρη...!panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
To Aναπάντητα ακόμα δεν πρωοθήθηκε;![]()
Το Αναπάντητα σίγουρα θα ακουστεί στο μέλλον.
Πάντως και χωρίς clip το album πάει σφαίρα.

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Επίσημα μετά το Μπορεί να βγω δεν βγήκε κάποιο single.Από μόνα τους ξεπετάγονται.Entek έγραψε:Mα είναι ήδη το επόμενο single. Το θέμα είναι να γίνει και clip!!!MusicLover έγραψε:Παιδιά το Μην ξαναρθείς πάει για επόμενο single σκίζει σε views και αρέσει τρελά. Κέντισε πάλι ο Σαμπάνης με τη Νίκη Παπαθεοχάρη...!panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
Βασικά Πάνο μου, βγαίνουν επίσημα διάφορα radio - singles. Μπορεί να μην βγαίνουν σε ditigal singles ή μπορεί να μην έχουν clips αλλά δεν σημαίνει ότι δεν προωθούντε για singles. Το "Μην Ξαναρθείς" 100% προωθήθηκε από τη Heaven σαν single. Μην θεωρείς ότι τυχαία επιλέγεται το ίδιο τραγούδι από όλους τους σταθμούς να παίζεται.panosif έγραψε:Επίσημα μετά το Μπορεί να βγω δεν βγήκε κάποιο single.Από μόνα τους ξεπετάγονται.Entek έγραψε:Mα είναι ήδη το επόμενο single. Το θέμα είναι να γίνει και clip!!!MusicLover έγραψε:Παιδιά το Μην ξαναρθείς πάει για επόμενο single σκίζει σε views και αρέσει τρελά. Κέντισε πάλι ο Σαμπάνης με τη Νίκη Παπαθεοχάρη...!panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
Μα ναι δε λέω πως όλα τα singles συνοδεύονται με clip αλλά πάντα βγαίνει μια ανακοίνωση-δελτίο τύπουEntek έγραψε:Βασικά Πάνο μου, βγαίνουν επίσημα διάφορα radio - singles. Μπορεί να μην βγαίνουν σε ditigal singles ή μπορεί να μην έχουν clips αλλά δεν σημαίνει ότι δεν προωθούντε για singles. Το "Μην Ξαναρθείς" 100% προωθήθηκε από τη Heaven σαν single. Μην θεωρείς ότι τυχαία επιλέγεται το ίδιο τραγούδι από όλους τους σταθμούς να παίζεται.panosif έγραψε:Επίσημα μετά το Μπορεί να βγω δεν βγήκε κάποιο single.Από μόνα τους ξεπετάγονται.Entek έγραψε:Mα είναι ήδη το επόμενο single. Το θέμα είναι να γίνει και clip!!!MusicLover έγραψε:Παιδιά το Μην ξαναρθείς πάει για επόμενο single σκίζει σε views και αρέσει τρελά. Κέντισε πάλι ο Σαμπάνης με τη Νίκη Παπαθεοχάρη...!panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
από την εταιρεία.Η Heaven ποτέ επίσημα δεν είπε ότι το Η καρδιά με πηγαίνει εμένα ή το Μην ξαναρθείς
είναι τα επόμενα singles του album.Το ίδιο έγινε και στο Κλειστά τα στόματα.
Κατευθυνόμενα ή όχι πάντως ένα ένα τα κομμάτια του δίσκου ακούγονται και αυτό έχει σημασία για την πορεία του cd.
- fylakas_aggelos
Έβγαλε 2 clips,μαζί με τα Σάββατα.Και στον προηγούμενο δίσκο, 2 είχε και μάλιστα και τα 2 από το cd-single-προάγγελο του album.Ο Ρέμος όπως και ο Πλούταρχος δεν είναι τραγουδιστές των videoclips.Βγάζουν 1-2 clips με τα singles πριν το δίσκο,και όταν βγαίνει ο δίσκος απλά παίζουν πολλά κομμάτια στα ραδιόφωνα!Μπορεί να μη θέλουν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες να βγάζουν περισσότερα clips.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Καλά ότι βαριέται να κάνει clips είναι αλήθεια. 

fylakas_aggelos έγραψε:Έβγαλε 2 clips,μαζί με τα Σάββατα.Και στον προηγούμενο δίσκο, 2 είχε και μάλιστα και τα 2 από το cd-single-προάγγελο του album.Ο Ρέμος όπως και ο Πλούταρχος δεν είναι τραγουδιστές των videoclips.Βγάζουν 1-2 clips με τα singles πριν το δίσκο,και όταν βγαίνει ο δίσκος απλά παίζουν πολλά κομμάτια στα ραδιόφωνα!Μπορεί να μη θέλουν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες να βγάζουν περισσότερα clips.
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Είναι θέμα εταιρείας κυρίως. H Heaven γενικά δεν βγάζει πολλά clips μετά που θα κυκλοφορήσουν οι δίσκοι της. To κάνει σε όλους τους καλλιτέχνες αυτό. Τώρα για τον Πλούταρχο δεν νομίζω να καίγεται κι όλας να βγάλει clip. Ο Ρέμος όμως πάντα έβγαζε 3-4 clips από τα albums του!
Αν δεν κάνω λάθος το έχει πει ο Super FM στην Κύπρο. Ενώ σε ειδική κατηγορεία στο πρόγραμμα του ανακοινώνει τα νέα singles και έβαλε το "Μην Ξαναρθείς"panosif έγραψε:Μα ναι δε λέω πως όλα τα singles συνοδεύονται με clip αλλά πάντα βγαίνει μια ανακοίνωση-δελτίο τύπουEntek έγραψε:Βασικά Πάνο μου, βγαίνουν επίσημα διάφορα radio - singles. Μπορεί να μην βγαίνουν σε ditigal singles ή μπορεί να μην έχουν clips αλλά δεν σημαίνει ότι δεν προωθούντε για singles. Το "Μην Ξαναρθείς" 100% προωθήθηκε από τη Heaven σαν single. Μην θεωρείς ότι τυχαία επιλέγεται το ίδιο τραγούδι από όλους τους σταθμούς να παίζεται.panosif έγραψε:Επίσημα μετά το Μπορεί να βγω δεν βγήκε κάποιο single.Από μόνα τους ξεπετάγονται.Entek έγραψε:Mα είναι ήδη το επόμενο single. Το θέμα είναι να γίνει και clip!!!MusicLover έγραψε:Παιδιά το Μην ξαναρθείς πάει για επόμενο single σκίζει σε views και αρέσει τρελά. Κέντισε πάλι ο Σαμπάνης με τη Νίκη Παπαθεοχάρη...!panosif έγραψε:Το Μην ξαναρθείς θα ήθελα για clip που παίζει και στα ραδόφωνα τις τελευταίες εβδομάδες.Κομματάρα.Entek έγραψε:Kανένα νέο για κανένα clip? Aκούγεται πολύ το "Μία Ή Καμία" και το "Μην Ξαναρθείς". Θα ήθελα όμως ένα νέο video clip!!!!!
από την εταιρεία.Η Heaven ποτέ επίσημα δεν είπε ότι το Η καρδιά με πηγαίνει εμένα ή το Μην ξαναρθείς
είναι τα επόμενα singles του album.Το ίδιο έγινε και στο Κλειστά τα στόματα.
Κατευθυνόμενα ή όχι πάντως ένα ένα τα κομμάτια του δίσκου ακούγονται και αυτό έχει σημασία για την πορεία του cd.
Όπως και να χει, έχεις απόλυτο δίκαιο! Ο δίσκος σκίζει και χαίρομαι γιατί είναι δισκάρα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Entek την Δευ Σεπ 09, 2013 3:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι θέμα εταιρείας.Ο Μαζωνάκης έβγαλε 4 clips από το τελευταίο του album.Entek έγραψε:fylakas_aggelos έγραψε:Έβγαλε 2 clips,μαζί με τα Σάββατα.Και στον προηγούμενο δίσκο, 2 είχε και μάλιστα και τα 2 από το cd-single-προάγγελο του album.Ο Ρέμος όπως και ο Πλούταρχος δεν είναι τραγουδιστές των videoclips.Βγάζουν 1-2 clips με τα singles πριν το δίσκο,και όταν βγαίνει ο δίσκος απλά παίζουν πολλά κομμάτια στα ραδιόφωνα!Μπορεί να μη θέλουν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες να βγάζουν περισσότερα clips.
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Είναι θέμα εταιρείας κυρίως. H Heaven γενικά δεν βγάζει πολλά clips μετά που θα κυκλοφορήσουν οι δίσκοι της. To κάνει σε όλους τους καλλιτέχνες αυτό. Τώρα για τον Πλούταρχο δεν νομίζω να καίγεται κι όλας να βγάλει clip. Ο Ρέμος όμως πάντα έβγαζε 3-4 clips από τα albums του!
panosif έγραψε:Δεν είναι θέμα εταιρείας.Ο Μαζωνάκης έβγαλε 4 clips από το τελευταίο του album.Entek έγραψε:fylakas_aggelos έγραψε:Έβγαλε 2 clips,μαζί με τα Σάββατα.Και στον προηγούμενο δίσκο, 2 είχε και μάλιστα και τα 2 από το cd-single-προάγγελο του album.Ο Ρέμος όπως και ο Πλούταρχος δεν είναι τραγουδιστές των videoclips.Βγάζουν 1-2 clips με τα singles πριν το δίσκο,και όταν βγαίνει ο δίσκος απλά παίζουν πολλά κομμάτια στα ραδιόφωνα!Μπορεί να μη θέλουν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες να βγάζουν περισσότερα clips.
Τα 2 εκ των οποίων πολύ πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος και το 3ο λίγο πριν. Στην ουσία 1 clip βγήκε στη μετά-κυκλοφορεία εποχή του!
Το έχω ελεγμένο παιδί μου σου λέω!

ΥΓ. Στο προηγούμενο post είχα διευκρινήσει ΛΛΛ
Μόνο το Μην πας πουθενά βγήκε πριν την κυκλοφορία του album.Entek έγραψε:panosif έγραψε:Δεν είναι θέμα εταιρείας.Ο Μαζωνάκης έβγαλε 4 clips από το τελευταίο του album.Entek έγραψε:fylakas_aggelos έγραψε:Έβγαλε 2 clips,μαζί με τα Σάββατα.Και στον προηγούμενο δίσκο, 2 είχε και μάλιστα και τα 2 από το cd-single-προάγγελο του album.Ο Ρέμος όπως και ο Πλούταρχος δεν είναι τραγουδιστές των videoclips.Βγάζουν 1-2 clips με τα singles πριν το δίσκο,και όταν βγαίνει ο δίσκος απλά παίζουν πολλά κομμάτια στα ραδιόφωνα!Μπορεί να μη θέλουν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες να βγάζουν περισσότερα clips.
Τα 2 εκ των οποίων πολύ πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος και το 3ο λίγο πριν. Στην ουσία 1 clip βγήκε στη μετά-κυκλοφορεία εποχή του!
Το έχω ελεγμένο παιδί μου σου λέω!![]()
Εγώ αγαπάω αναρχικά,Πατάς τα όρια και Καλώς σας βρήκα βγήκαν μετά.
Έχεις δίκαιο τελικά.
Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως είναι θέμα εταιρείας. Ίσως να πιστεύουν πως ο Ρέμος δεν χρειάζεται video ή ότι τα τραγούδια παίζουν από μόνα τους, ή ότι ένα τραγούδι τραβάει να κάνει views στο internet οπότε καλύτερη διαφήμιση κλπ κλπ. Δεν νομίζω ο Ρέμος ειδικά να "βαριέται" να γυρίσει clips. Εδώ γύρισε clip τραγουδιού που τελικά δεν κυκλοφόρησε σε cd (Eντάξει)

Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως είναι θέμα εταιρείας. Ίσως να πιστεύουν πως ο Ρέμος δεν χρειάζεται video ή ότι τα τραγούδια παίζουν από μόνα τους, ή ότι ένα τραγούδι τραβάει να κάνει views στο internet οπότε καλύτερη διαφήμιση κλπ κλπ. Δεν νομίζω ο Ρέμος ειδικά να "βαριέται" να γυρίσει clips. Εδώ γύρισε clip τραγουδιού που τελικά δεν κυκλοφόρησε σε cd (Eντάξει)
- fylakas_aggelos
Κυκλοφόρησε,στο πρόσφατο cd των Goin' Through!Entek έγραψε: Εδώ γύρισε clip τραγουδιού που τελικά δεν κυκλοφόρησε σε cd (Eντάξει)
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο δηλαδή να έχουν επαναπαυτεί στο γεγονός πως οι δίσκοι του τρέχουν χωρίς clips.Entek έγραψε:Έχεις δίκαιο τελικά.![]()
Ωστόσο πιστεύω πως αν ο Αντώνης ήθελε να κάνει παραπάνω clips θα τα έκανε.
panosif έγραψε:Αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο δηλαδή να έχουν επαναπαυτεί στο γεγονός πως οι δίσκοι του τρέχουν χωρίς clips.Entek έγραψε:Έχεις δίκαιο τελικά.![]()
Ωστόσο πιστεύω πως αν ο Αντώνης ήθελε να κάνει παραπάνω clips θα τα έκανε.
Σίγουρα. Απλά νομίζω πως δεν έχει μπει καν στη διαδικασία να το σκεφτεί. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι video artist, σε αντίθεση με το Μαζώ που παίζει πολύ με την εικόνα του και θέλει τα clips, και σίγουρα τα κυνηγάει!
Εδώ η Adele κατέκτησε την υφήλιο με 2 clips! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ρέμος-Ρόκος στις 23 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο.

Ξεκίνησε η προπώληση
Μία μεγάλη συνεργασία ανάμεσα σε δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες που κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις, και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, θα έχει την ευκαιρία το κοινό να απολαύσει, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας: Αντώνης Ρέμος και Στέλιος Ρόκκος σε λαϊκά - ροκ αλλά και pop πινελιές.
Ο Αντώνης Ρέμος, ένας απ' τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του, καθηλώνει με τα αγαπημένα κομμάτια του ενώ ο Στέλιος Ρόκκος θα δώσει το δικό του στίγμα με δυνατές ροκιές αλλά και ροκ μπαλάντες όπως μόνο αυτός ξέρει να ερμηνεύει.
Η Ελένη Φουρέιρα με δυνατές συνεργασίες στο ενεργητικό της ολοκληρώνει το σχήμα.
Ώρα έναρξης : 21.30
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα.
Δημαρχείο Νίκαιας (Τσαλδάρη 10)
Δημαρχείο Ρέντη (Μπιχάκη 8)
Εκδοτήριο : Πανεπιστημίου 39
Εισιτήρια on line : http://www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική αγορά : 210 723 4567
http://www.newsbeast.gr/entertainment/a ... atrakeio-/

Ξεκίνησε η προπώληση
Μία μεγάλη συνεργασία ανάμεσα σε δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες που κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις, και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, θα έχει την ευκαιρία το κοινό να απολαύσει, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας: Αντώνης Ρέμος και Στέλιος Ρόκκος σε λαϊκά - ροκ αλλά και pop πινελιές.
Ο Αντώνης Ρέμος, ένας απ' τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του, καθηλώνει με τα αγαπημένα κομμάτια του ενώ ο Στέλιος Ρόκκος θα δώσει το δικό του στίγμα με δυνατές ροκιές αλλά και ροκ μπαλάντες όπως μόνο αυτός ξέρει να ερμηνεύει.
Η Ελένη Φουρέιρα με δυνατές συνεργασίες στο ενεργητικό της ολοκληρώνει το σχήμα.
Ώρα έναρξης : 21.30
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα.
Δημαρχείο Νίκαιας (Τσαλδάρη 10)
Δημαρχείο Ρέντη (Μπιχάκη 8)
Εκδοτήριο : Πανεπιστημίου 39
Εισιτήρια on line : http://www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική αγορά : 210 723 4567
http://www.newsbeast.gr/entertainment/a ... atrakeio-/