Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλημέρα STANers! Θέλετε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το video clip που ετοιμάζουμε για το "Παιχνίδια Ερωτικά"? Συντονιστείτε στον Alpha TV στις 13.00!
Ο STAN θεωρείται φαινόμενο από πολλούς.Sorry που θα σας το χαλάσω,αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το χαρακτήρα του,όπως επίσης στις συναυλίες του,το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών του είναι .ηχογραφημένο
fylakas_aggelos έγραψε:Ο STAN θεωρείται φαινόμενο από πολλούς.Sorry που θα σας το χαλάσω,αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το χαρακτήρα του,όπως επίσης στις συναυλίες του,το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών του είναι .ηχογραφημένο
Τι θεωρείται κι από ποιους και τι θα μας χαλάσεις;
Εγώ σήμερα το είδα,και μου το έστειλε μια φίλη μου που το αγόρασε από iTunes.Πάντως στο youtube θα ανέβει κατευθείαν το videoclip,από το team του,σε λίγες μέρες.Όποια άλλα videos του κομματιού ή του clip ανεβαίνουν από άλλους,θα διαγράφονται,και θα στέλνονται προειδοποιήσεις στα κανάλια.
Εγώ σήμερα το είδα,και μου το έστειλε μια φίλη μου που το αγόρασε από iTunes.Πάντως στο youtube θα ανέβει κατευθείαν το videoclip,από το team του,σε λίγες μέρες.Όποια άλλα videos του κομματιού ή του clip ανεβαίνουν από άλλους,θα διαγράφονται,και θα στέλνονται προειδοποιήσεις στα κανάλια.
Μηνυματα από ατομα που ζητάνε να σβήσουν τα videos:
makis bikos Πριν από 30 λεπτά
ρε σβηστο:O θα χει προβλημα με την δισκογραφικη του μετα:0 ξεκολατε καποιοι λιγο ρεεεεε
γιωτα σ. Πριν από 20 λεπτά
σεβαστειτε λιγο, την δουλεια της iCΟΝ και του στρατου και σβηστε το! αυτοι οι ανθρωποι δουλεψαν για αυτο το καμματι και βρεθηκατε εσεις και το ανεβαζετε ετσι...
fylakas_aggelos έγραψε:Ο STAN θεωρείται φαινόμενο από πολλούς.Sorry που θα σας το χαλάσω,αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το χαρακτήρα του,όπως επίσης στις συναυλίες του,το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών του είναι .ηχογραφημένο
Τι θεωρείται κι από ποιους και τι θα μας χαλάσεις;
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη