Νατάσα Θεοδωρίδου
- fylakas_aggelos
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Από τη μία καλό είναι που θα μπει το album σε τόσα σπίτια,και έτσι θα βγουν και τα έξοδα.Εξάλλου δεν θα έχει booklet οπότε έχει μια διαφορά.Κατά τη γνώμη μου όμως δεν έπρεπε να πωλείται στην έκδοση των 2 ευρω.Θεωρώ πως η τιμή-πραγματική αξία ενός cd χωρίς booklet δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 4-5 ευρώ.Πάντως αν πριν μια δεκαετία τα cds πωλούνταν 10 ευρώ,και έπεφταν τώρα στα 5 ευρώ,σίγουρα δεν θα υπήρχε πειρατεία,και θα υπήρχαν και περισσότερα δισκοπωλεία.
Εγώ θα το πάρω.Να το αγοράσετε όσοι περισσοτεροι μπορείτε,αν το θυμηθείτε.Κοινοποιήστε το και στα social media,να μπει σε όσα περισσότερα σπίτια γίνεται.
Εγώ θα το πάρω.Να το αγοράσετε όσοι περισσοτεροι μπορείτε,αν το θυμηθείτε.Κοινοποιήστε το και στα social media,να μπει σε όσα περισσότερα σπίτια γίνεται.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Ξεχώρισα κάποια τραγούδια..τα: Δύο Ζωές, Αν Σε Χάσω, Πόσο Μοιάζουμε, Ψάχνοντας Τ'ονειρο Να Βρω.
- fylakas_aggelos
Πάντως είναι από τους δίσκους που έχουν κομματάρες,και είναι δύσκολη η επιλογή των επόμενων κομματιών,που θα προωθηθούν.Πιστεύω ένα από τα επόμενα singles θα είναι και το "Δυο ζωές",για να βγει κάτι πιο pop.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Θέλω να βγάλει single το Τι μου συμβαίνει.
Στο live είμαι σίγουρος πως θα το ξεσκίζει όπως και άλλα τραγούδια του Βαρδή που λέει κατά καιρούς.

Στο live είμαι σίγουρος πως θα το ξεσκίζει όπως και άλλα τραγούδια του Βαρδή που λέει κατά καιρούς.

Δεν είναι κακό που θα βγει με εφημερίδα.Απλά θα μπορούσε να το δώσει λίγο αργότερα και όχι 6 μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του στα δισκοπωλεία.fylakas_aggelos έγραψε:Από τη μία καλό είναι που θα μπει το album σε τόσα σπίτια,και έτσι θα βγουν και τα έξοδα.Εξάλλου δεν θα έχει booklet οπότε έχει μια διαφορά.Κατά τη γνώμη μου όμως δεν έπρεπε να πωλείται στην έκδοση των 2 ευρω.Θεωρώ πως η τιμή-πραγματική αξία ενός cd χωρίς booklet δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 4-5 ευρώ.Πάντως αν πριν μια δεκαετία τα cds πωλούνταν 10 ευρώ,και έπεφταν τώρα στα 5 ευρώ,σίγουρα δεν θα υπήρχε πειρατεία,και θα υπήρχαν και περισσότερα δισκοπωλεία.
- billakos24
Εντάξει ψιλοξεφτίλα να το δίνεις με εφημερίδα στα 2 ευρώ την εβδομάδα της
κυκλοφοριας.
Στου Θέμου κι όλας ε? Μα να θέλεις να γίνεις αναρχοαυτόνομος και να σε εμποδίζει
το σύστημα με κάθε τρόπο. Πάλι στο περίπτερο θα τριγυρνάω, με cd απο κακές
φυλλάδες θα ξενυχτάω...

Θα ακούσω τον δίσκο σύντομα και θα επανέλθω.
κυκλοφοριας.
Στου Θέμου κι όλας ε? Μα να θέλεις να γίνεις αναρχοαυτόνομος και να σε εμποδίζει
φυλλάδες θα ξενυχτάω...

Θα ακούσω τον δίσκο σύντομα και θα επανέλθω.

All of our endings can be found in our beginnings...
Το ίδιο θα έλεγα κι εγώbillakos24 έγραψε:Εντάξει ψιλοξεφτίλα να το δίνεις με εφημερίδα στα 2 ευρώ την εβδομάδα της
κυκλοφοριας.
φυλλάδες θα ξενυχτάω...![]()
![]()
![]()

Μα στο Θέμο; Καλύτερα Real.

Στο Θέμα το έδωσε γιατί ξέρει η εταιρεία της ότι εκεί θα πουλήσει περισσότερο.
Υπάρχει και η λύση των δισκοπωλείων εξάλλου.
Οι πρόβες στο "Κεντρο Αθηνων" συνεχίζονται για να ειναι ολα έτοιμα την επόμενη Παρασκευή!

panosif έγραψε:Στο Θέμα το έδωσε γιατί ξέρει η εταιρεία της ότι εκεί θα πουλήσει περισσότερο.
Υπάρχουν άλλα θέματα πλέονμε το θέμα. Θα μπορούσαννα συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από το να υποστηρίξουν αυτή τη φυλλάδα.

+1Nick_Man έγραψε:panosif έγραψε:Στο Θέμα το έδωσε γιατί ξέρει η εταιρεία της ότι εκεί θα πουλήσει περισσότερο.
Υπάρχουν άλλα θέματα πλέονμε το θέμα. Θα μπορούσαννα συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από το να υποστηρίξουν αυτή τη φυλλάδα.

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Η εταιρεία όμως κοιτάει το κέρδος.Δεν είναι ίδρυμα αλλά επιχείρηση.Δεν συμφωνώ με την κίνηση γενικότερα γιατί μιλάμε για μια κυκλοφορία που την περιμένουν πολλοί με μια μεγάλη τραγουδίστρια και έναν σημαντικό δημιουργό αλλά δυστυχώς δεν μου κάνει εντύπωση η επιλογή της εφημερίδας.deba έγραψε:+1Nick_Man έγραψε:panosif έγραψε:Στο Θέμα το έδωσε γιατί ξέρει η εταιρεία της ότι εκεί θα πουλήσει περισσότερο.
I like people too much or not at all.
Από τη στιγμή που οι πωλήσεις της εφημερίδας εξακολουθούν να είναι στα ύψη σιγά μην ασχοληθούν η Νατάσα και η Minos με τα υπόλοιπα.Nick_Man έγραψε:panosif έγραψε:Στο Θέμα το έδωσε γιατί ξέρει η εταιρεία της ότι εκεί θα πουλήσει περισσότερο.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κολλήσαμε στη Νατάσα.Κάθε εβδομάδα δίνεται και από ένα cd καλλιτέχνη από όλες τις εταιρείες.
stelios έγραψε:Η εταιρεία όμως κοιτάει το κέρδος.Δεν είναι ίδρυμα αλλά επιχείρηση.Δεν συμφωνώ με την κίνηση γενικότερα γιατί μιλάμε για μια κυκλοφορία που την περιμένουν πολλοί με μια μεγάλη τραγουδίστρια και έναν σημαντικό δημιουργό αλλά δυστυχώς δεν μου κάνει εντύπωση η επιλογή της εφημερίδας.deba έγραψε:+1Nick_Man έγραψε:panosif έγραψε:Στο Θέμα το έδωσε γιατί ξέρει η εταιρεία της ότι εκεί θα πουλήσει περισσότερο.

Δεν λέω για τη Νατάσα και την καινούρια της κυκλοφορία. Μιλάω για το Θέμα.panosif έγραψε:Από τη στιγμή που οι πωλήσεις της εφημερίδας εξακολουθούν να είναι στα ύψη σιγά μην ασχοληθούν η Νατάσα και η Minos με τα υπόλοιπα.Nick_Man έγραψε:panosif έγραψε:Στο Θέμα το έδωσε γιατί ξέρει η εταιρεία της ότι εκεί θα πουλήσει περισσότερο.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κολλήσαμε στη Νατάσα.Κάθε εβδομάδα δίνεται και από ένα cd καλλιτέχνη από όλες τις εταιρείες.
Οι ισορροπίες πλέον είναι λεπτές και όποιος ανακατεύεται με το Θέμα ή το Θέμο τον κατασπαράσουν.
Δε μου αρέσει να μπλεχτεί το όνομα της Νατάσας που είναι συμπαθέστατη με αυτή τη φυλλάδα. Θα ακουστούν και άσχημα λόγια.

Για το ότι δίνεται με εφημερίδα δε μου κάνει εντύπωση, παρόλα αυτά θα προτιμούσα να δοθεί λίγο αργότερα

Γενικά το ίδιο με ενοχλεί αν π.χ έδινε συνέντευξη στην εν λόγω!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ποιος θ' ασχοληθεί μωρέ με το ότι η Νατάσα έδωσε το cd της στο Πρώτο Θέμα;Nick_Man έγραψε:Δεν λέω για τη Νατάσα και την καινούρια της κυκλοφορία. Μιλάω για το Θέμα.panosif έγραψε:Από τη στιγμή που οι πωλήσεις της εφημερίδας εξακολουθούν να είναι στα ύψη σιγά μην ασχοληθούν η Νατάσα και η Minos με τα υπόλοιπα.Nick_Man έγραψε:panosif έγραψε:Στο Θέμα το έδωσε γιατί ξέρει η εταιρεία της ότι εκεί θα πουλήσει περισσότερο.
Οι ισορροπίες πλέον είναι λεπτές και όποιος ανακατεύεται με το Θέμα ή το Θέμο τον κατασπαράσουν.
Δε μου αρέσει να μπλεχτεί το όνομα της Νατάσας που είναι συμπαθέστατη με αυτή τη φυλλάδα. Θα ακουστούν και άσχημα λόγια.![]()
Για το ότι δίνεται με εφημερίδα δε μου κάνει εντύπωση, παρόλα αυτά θα προτιμούσα να δοθεί λίγο αργότερα
Με τη λογική αυτή θα πρέπει να κατασπαράσουν και όποιο καλλιτέχνη δίνει συνέντευξη στην συγκεκριμένη εφημερίδα.
Κανείς δεν ασχολήθηκε και ούτε πρόκειται.
Τι να πω, μακάρι.
Η εφημερίδα ειδικά μετά τα τελευταία 2-3 χείριστα εξώφυλλα έχει κακή φήμη. Μακάρι να μην πάρει η μπάλα και τη Νατάσα.
Και ήδη μόνο τα χειρότερα λέγονται για όσους δίνουν συνέντευξη και στο Θέμα και στο Θέμο.
Η εφημερίδα ειδικά μετά τα τελευταία 2-3 χείριστα εξώφυλλα έχει κακή φήμη. Μακάρι να μην πάρει η μπάλα και τη Νατάσα.
Και ήδη μόνο τα χειρότερα λέγονται για όσους δίνουν συνέντευξη και στο Θέμα και στο Θέμο.

Δεν έχω ακούσει κάποιο αρνητικό σχόλιο για καλλιτέχνη που έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα.Τι να σου πω.