Για κάποιο λόγο σιχάθηκα!panosif έγραψε:Καλά εννοείται πως τον είχα ικανό.Krouela έγραψε:pios kseripanosif έγραψε:Φοράει παντελόνι.Λες να πήγε γυμνός πίσω από την Καίτη;Krouela έγραψε:o mazonakis ine gymnos ?
δεν ήταν μόνοςafn έγραψε:Άλλο μόνος...![]()
Σκέψου αυτή την τρίχα να ακουμπάει πάνω σου... Και πόσο μάλλον πιο χαμηλά, που φαντάζομαι θα είναι ζούγκλα...![]()
Και με τη δέσποινα γυμνός είχε βγει.deba έγραψε:που είναι το περίεργο; έχει βγει γυμνός ο μαζωνάκης και σε αφίσα και σε φωτογράφιση
Μπορεί το δεσποινάκι να γουστάρει δεν ξέρω!deba έγραψε:δεν ήταν μόνοςafn έγραψε:Άλλο μόνος...![]()
Σκέψου αυτή την τρίχα να ακουμπάει πάνω σου... Και πόσο μάλλον πιο χαμηλά, που φαντάζομαι θα είναι ζούγκλα...![]()
ακριβώς...αυτό εννοούσα με παρέαNick_Man έγραψε:Και με τη δέσποινα γυμνός είχε βγει.deba έγραψε:που είναι το περίεργο; έχει βγει γυμνός ο μαζωνάκης και σε αφίσα και σε φωτογράφιση
Πόσα single έχει βγάλει από αυτό το album?panosif έγραψε:Νέο single από το album Λείπει πάλι ο θεός είναι το Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις.
Αυτό είναι το έκτο.afn έγραψε:Πόσα single έχει βγάλει από αυτό το album?
Ουάου! Πραγματικά τεράστια επιτυχία του Μαζωνάκη... Χίλια μπράβο!!panosif έγραψε:Αυτό είναι το έκτο.afn έγραψε:Πόσα single έχει βγάλει από αυτό το album?
Nαι.Οι άνδρες δεν κλαίνε,Η καρδιά μου,Τα ίσια ανάποδα,Εγώ τη ζωή μου,Δύσκολα φεγγάρια,Έλα να δεις,Στιγμές που δεν σ' έχω.ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος και ο προηγούμενος δίσκος του έβγαλε αρκετά singles!!!!
panosif έγραψε:Nαι.Οι άνδρες δεν κλαίνε,Η καρδιά μου,Τα ίσια ανάποδα,Εγώ τη ζωή μου,Δύσκολα φεγγάρια,Έλα να δεις,Στιγμές που δεν σ' έχω.ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος και ο προηγούμενος δίσκος του έβγαλε αρκετά singles!!!!
Αυτό το κομμάτι είναι το αγαπημένο μου από το album.Όντως,το 6ο single.Μπράβο που προσέχει τα albums του,και δεν τα καίει.afn έγραψε:Πόσα single έχει βγάλει από αυτό το album?panosif έγραψε:Νέο single από το album Λείπει πάλι ο θεός είναι το Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις.