4 singles/videos έχει βγάλει.ADAM2 έγραψε:Άρα έχει βγάλει ουσιαστικά μόνο 1 single/video το "μη μιλάς";
Μόνο αν θες εμένα
Ώρα μηδέν (Όταν σ'αγγίζω πεθαίνω)
Ότι και να είμαι
Μη μιλάς
4 singles/videos έχει βγάλει.ADAM2 έγραψε:Άρα έχει βγάλει ουσιαστικά μόνο 1 single/video το "μη μιλάς";
Όλα υπέροχα.fylakas_aggelos έγραψε:
Σε ποιο κόσμο ζεις..ADAM2 έγραψε:Άρα έχει βγάλει ουσιαστικά μόνο 1 single/video το "μη μιλάς";
killbill έγραψε:Σε ποιο κόσμο ζεις..το πρώτο single/video ήταν το "μόνο αν θες εμένα" κυκλοφόρησε πριν από 1,5 χρόνο πάμε για νέο δίσκο τώρα
![]()
ακολούθησαν το "ώρα μηδέν" το "ό,τι και να είμαι" και τελευταία το "μη μιλας"
και το πρώτο έχει και πάνω από 5,300,000 views φαντάζομαι εσύ ούτε καν ..![]()
Τον Οκτώβριο του 2012 βγήκε.Δεν είναι καινούριος.ADAM2 έγραψε:Αλήθεια έχει τόσο πολύ καιρό που βγήκε ο δίσκος;
Πραγματικά δεν καταλαβάινω γιατί τον έμαθα πριν λίγο καιρό.panosif έγραψε:Τον Οκτώβριο του 2012 βγήκε.Δεν είναι καινούριος.ADAM2 έγραψε:Αλήθεια έχει τόσο πολύ καιρό που βγήκε ο δίσκος;
Eεεεε τα θες τώρα.ADAM2 έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβάινω γιατί τον έμαθα πριν λίγο καιρό.panosif έγραψε:Τον Οκτώβριο του 2012 βγήκε.Δεν είναι καινούριος.ADAM2 έγραψε:Αλήθεια έχει τόσο πολύ καιρό που βγήκε ο δίσκος;
Νόμιζα πως το μη μιλάς ήταν το 1ο single να φανταστείς όταν βγήκε...
billakos24 έγραψε:Eεεεε τα θες τώρα.ADAM2 έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβάινω γιατί τον έμαθα πριν λίγο καιρό.panosif έγραψε:Τον Οκτώβριο του 2012 βγήκε.Δεν είναι καινούριος.ADAM2 έγραψε:Αλήθεια έχει τόσο πολύ καιρό που βγήκε ο δίσκος;
Νόμιζα πως το μη μιλάς ήταν το 1ο single να φανταστείς όταν βγήκε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε ξεσκιστεί να γράφουμε για τον Σαμπάνη σε όλα τα topics και όλα
τα sections κι εσύ σημασία, στην κοσμάρα σου δεν σου καίγεται καρφί!
Μόνο σφηνάκι και ντανς η ανδρική ντεκαντανς!![]()
Μη ρωτήσεις τι είναι η τελευταία φράση!
stelios έγραψε:billakos24 έγραψε:Eεεεε τα θες τώρα.ADAM2 έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβάινω γιατί τον έμαθα πριν λίγο καιρό.panosif έγραψε:Τον Οκτώβριο του 2012 βγήκε.Δεν είναι καινούριος.ADAM2 έγραψε:Αλήθεια έχει τόσο πολύ καιρό που βγήκε ο δίσκος;
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη ρωτήσεις τι είναι η τελευταία φράση!Spoiler:
billakos24 έγραψε:stelios έγραψε:billakos24 έγραψε:Eεεεε τα θες τώρα.ADAM2 έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβάινω γιατί τον έμαθα πριν λίγο καιρό.panosif έγραψε:Τον Οκτώβριο του 2012 βγήκε.Δεν είναι καινούριος.ADAM2 έγραψε:Αλήθεια έχει τόσο πολύ καιρό που βγήκε ο δίσκος;
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη ρωτήσεις τι είναι η τελευταία φράση!Spoiler:Spoiler:
billakos24 έγραψε:stelios έγραψε:billakos24 έγραψε: Eεεεε τα θες τώρα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη ρωτήσεις τι είναι η τελευταία φράση!Spoiler:Spoiler:
Εγώ τότε έλεγα ευτυχώς που ξεσπάει στην Αναγνωστοπούλου και στουςhappy_end έγραψε:Αγαπημένο Straight από τη Χριστίνα![]()
Θυμάμαι κάποιους βισσικούς να λένε τότε πως με άλλο στίχο θα έπρεπε να το πει η Άννα
billakos24 έγραψε:Μόνο σφηνάκι και ντανς η ανδρική ντεκαντανς!![]()