Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
stelios έγραψε:Κούκλα.
Spoiler:
Spoiler:
Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos
Υπέροχο το Ελλάκι ειδικά με το φόρεμα!!!!!!!!!Πρόσωπο αψεγάδιαστο,σαν να μην πέρασε ούτε μέρα από το 2003!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
ADAM2 έγραψε:stelios έγραψε:Κούκλα.Spoiler:Spoiler:
Spoiler:
I like people too much or not at all.
που;ADAM2 έγραψε:Νιώθω ότι έχει καμπούρα έτσι πως στέκεται.

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν λίγο μια ιδιαιτερότητα με τα χρόνια!deba έγραψε:που;ADAM2 έγραψε:Νιώθω ότι έχει καμπούρα έτσι πως στέκεται.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
αν γυμνάζονται και προσέχουν τη στάση του σώματός τους όχιafn έγραψε:Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν λίγο μια ιδιαιτερότητα με τα χρόνια!deba έγραψε:που;ADAM2 έγραψε:Νιώθω ότι έχει καμπούρα έτσι πως στέκεται.

δεν κατάλαβα σε ποια φωτό της έλλης αναφέρεστε

Η Έλλη Κοκκίνου σχολιάζει τη συμμετοχή της Βανδή στο «The Voice»
«Η Δέσποινα το 'χει»
Η κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» εντόπισε την Έλλη Κοκκίνου στην πρόβα τζενεράλε του νυχτερινού κέντρου «Ιερά Οδός» που κάνει πρεμιέρα απόψε, βράδυ Παρασκευής.
Έχοντας περάσει από κριτική επιτροπή καθώς συμμετείχε στο «Greek Idol», η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε τη συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή στο «The Voice»: «Αυτό που χρειάζεται -και έχει η Δέσποινα- είναι η ευγένεια, το ήθος, η διακριτικότητα και πολύ σημαντικό είναι ότι και εκείνη στις αρχές της έχει περάσει από οντισιόν και ξέρει πολύ καλά πόσο άσχημο είναι να απορρίπτουν τα όνειρά σου. Εννοείται ότι έχω εισπράξει κι εγώ την απόρριψη. Το πείσμα, οι άνθρωποι δίπλα σου και κατά κάποιο τρόπο και η αυτοπεποίθηση σε βοηθούν να συνεχίσεις» ανέφερε.
Αν ξεκινούσε όμως τώρα την καριέρα της θα λάμβανε μέρος η ίδια σε ένα αντίστοιχο show; «Μπορεί και να πήγαινα, δεν αποκλείεται. Και τότε σε οντισιόν πήγαινα αλλά δεν είχε κάμερες. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, οι ευκαιρίες είναι λιγότερες πια. Δεν χρειάζεται να βιάζονται να γίνονται γνωστοί οι νέοι καλλιτέχνες, έγω έγινα στα 33 μου γνωστή στον κόσμο».
http://www.missbloom.gr/celebrities/cel ... ticle.aspx
«Η Δέσποινα το 'χει»
Η κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» εντόπισε την Έλλη Κοκκίνου στην πρόβα τζενεράλε του νυχτερινού κέντρου «Ιερά Οδός» που κάνει πρεμιέρα απόψε, βράδυ Παρασκευής.
Έχοντας περάσει από κριτική επιτροπή καθώς συμμετείχε στο «Greek Idol», η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε τη συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή στο «The Voice»: «Αυτό που χρειάζεται -και έχει η Δέσποινα- είναι η ευγένεια, το ήθος, η διακριτικότητα και πολύ σημαντικό είναι ότι και εκείνη στις αρχές της έχει περάσει από οντισιόν και ξέρει πολύ καλά πόσο άσχημο είναι να απορρίπτουν τα όνειρά σου. Εννοείται ότι έχω εισπράξει κι εγώ την απόρριψη. Το πείσμα, οι άνθρωποι δίπλα σου και κατά κάποιο τρόπο και η αυτοπεποίθηση σε βοηθούν να συνεχίσεις» ανέφερε.
Αν ξεκινούσε όμως τώρα την καριέρα της θα λάμβανε μέρος η ίδια σε ένα αντίστοιχο show; «Μπορεί και να πήγαινα, δεν αποκλείεται. Και τότε σε οντισιόν πήγαινα αλλά δεν είχε κάμερες. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, οι ευκαιρίες είναι λιγότερες πια. Δεν χρειάζεται να βιάζονται να γίνονται γνωστοί οι νέοι καλλιτέχνες, έγω έγινα στα 33 μου γνωστή στον κόσμο».
http://www.missbloom.gr/celebrities/cel ... ticle.aspx
Για το Φοίβο έλεγα!deba έγραψε:αν γυμνάζονται και προσέχουν τη στάση του σώματός τους όχιafn έγραψε:Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν λίγο μια ιδιαιτερότητα με τα χρόνια!deba έγραψε:που;ADAM2 έγραψε:Νιώθω ότι έχει καμπούρα έτσι πως στέκεται.![]()
δεν κατάλαβα σε ποια φωτό της έλλης αναφέρεστε

Οι κοιλιακοί του Γονίδη που είναι και εγώ δεν τους βλέπω; 

Γιατί είπε πως έχει κοιλιακούς; Έναν μεγάλο έχει.stelios έγραψε:Οι κοιλιακοί του Γονίδη που είναι και εγώ δεν τους βλέπω;

Το παντελόνι που φοράει...

Έτσι είχα διαβάσει κάπου.ADAM2 έγραψε:Γιατί είπε πως έχει κοιλιακούς; Έναν μεγάλο έχει.stelios έγραψε:Οι κοιλιακοί του Γονίδη που είναι και εγώ δεν τους βλέπω;![]()

Όντως!stelios έγραψε:Έτσι είχα διαβάσει κάπου.ADAM2 έγραψε:Γιατί είπε πως έχει κοιλιακούς; Έναν μεγάλο έχει.stelios έγραψε:Οι κοιλιακοί του Γονίδη που είναι και εγώ δεν τους βλέπω;![]()
Διάφορα site (gossip φυσικά) έγραφαν για θεαματική αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.
40 χλμ. σου λέει κάνει κάθε μέρα...

- billakos24
Είναι ολοφάνερη η θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση του!Krouela έγραψε:me tin pitzama vgike o gonidis ?
Άψογος, με νεανικό look και αψεγάδιαστη επιδερμίδα! Θέλεις να τον χαιδέψεις!

All of our endings can be found in our beginnings...
billakos24 έγραψε:Είναι ολοφάνερη η θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση του!Krouela έγραψε:me tin pitzama vgike o gonidis ?

-
billakos24 έγραψε:Είναι ολοφάνερη η θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση του!Krouela έγραψε:me tin pitzama vgike o gonidis ?

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
- billakos24

Χαίρομαι που προσφέρω γέλιο στους συνανθρώπους μου.

All of our endings can be found in our beginnings...
-
billakos24 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Χαίρομαι που προσφέρω γέλιο στους συνανθρώπους μου.

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.