Μέσα στο αφιέρωμα υπάρχει ολόκληρο.Λογικά αυτό θα είναι το clip.afn έγραψε:Βγήκε κανονικά??
Νατάσα Θεοδωρίδου
- fylakas_aggelos
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Επιτέλους!fylakas_aggelos έγραψε:Μέσα στο αφιέρωμα υπάρχει ολόκληρο.Λογικά αυτό θα είναι το clip.afn έγραψε:Βγήκε κανονικά??

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- fylakas_aggelos
Πάντως υπέροχος δίσκος,πολύ ποιοτικά κομμάτια.Νομίζω είναι καλύτερος από τους 2 τελευταίους ΄με το Θεοφάνους,και από αυτούς που έκανε με Μουκίδη.Μπορεί τα κομμάτια να μην είναι όλα εμπορικά και να μην υπάρχει το τρομερό hit μέσα στο δίσκο (όπως η επιτυχία που έγινε με την Κόκκινη Γραμμή) αλλά είναι όλα ένα κι ένα (ενώ με το Θεοφάνους υπήρχαν και οι βλακειούλες όπως "Μάζεψέ τα")!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fylakas_aggelos την Παρ Δεκ 27, 2013 3:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
afn έγραψε:Επιτέλους!fylakas_aggelos έγραψε:Μέσα στο αφιέρωμα υπάρχει ολόκληρο.Λογικά αυτό θα είναι το clip.afn έγραψε:Βγήκε κανονικά??
- fylakas_aggelos
Εγκλωβισμένη,Ακόμα σ'αγαπώ,Αν σε χάσω,Ανάμνηση,Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή,Τι μου συμβαίνει είναι αριστουργήματα!!!!!!!!!!!!!!

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Μακάρι να δώσει ώθηση στον δίσκο.Πρέπει να βγάλει επιτυχίες.Μέχρι στιγμής χλιαρά τα πράγματα.
I like people too much or not at all.
- fylakas_aggelos
Έτσι είναι η Νατάσα γενικότερα,αργούν τα singles,βγαίνουν 3 συνήθως αλλά τουλάχιστον δεν καίγονται γρήγορα.Κι εγώ θα ήθελα σε αυτό το δίσκο να προωθήσει περισσότερα από 4 κομμάτια κι ας βάλει άλλα 2 clips.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Γιατί δεν παίρνει μπρος; Κρίμα να χαθεί μια τόσο ωραία δουλειά...Άντε Νατάσα, κουνήσου. 

Nothing lasts forever but the earth and sky
-
Πολύ ωραίο το χθεσινό αφιέρωμα, η Νατάσα κούκλα και μικρότερη από ποτέ (με αψεγάδιαστη επιδερμίδα
) και το cd όλο ένα κι ένα τα κομμάτια.. Τελευταία το ακούω όλο κ περισσότερο. Τι μου συμβαίνει, Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή, Αν σε χάσω, Ψάχνοντας το όνειρο να βρω, Πόσο μοιάζουμε λατρεμένα...

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
poio tragoudi tha ginei to 1o single & video clip???MusicLover έγραψε:Πολύ ωραίο το χθεσινό αφιέρωμα, η Νατάσα κούκλα και μικρότερη από ποτέ (με αψεγάδιαστη επιδερμίδα) και το cd όλο ένα κι ένα τα κομμάτια.. Τελευταία το ακούω όλο κ περισσότερο. Τι μου συμβαίνει, Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή, Αν σε χάσω, Ψάχνοντας το όνειρο να βρω, Πόσο μοιάζουμε λατρεμένα...
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
1o single δεν θεωρείται το Ακόμα Σ' Αγαπώ;zaxos έγραψε:poio tragoudi tha ginei to 1o single & video clip???MusicLover έγραψε:Πολύ ωραίο το χθεσινό αφιέρωμα, η Νατάσα κούκλα και μικρότερη από ποτέ (με αψεγάδιαστη επιδερμίδα) και το cd όλο ένα κι ένα τα κομμάτια.. Τελευταία το ακούω όλο κ περισσότερο. Τι μου συμβαίνει, Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή, Αν σε χάσω, Ψάχνοντας το όνειρο να βρω, Πόσο μοιάζουμε λατρεμένα...
Ναι το Ακόμα σ' αγαπώ είναι.Για δεύτερο μάλλον προορίζεται το Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή.gtm13 έγραψε:1o single δεν θεωρείται το Ακόμα Σ' Αγαπώ;zaxos έγραψε:poio tragoudi tha ginei to 1o single & video clip???MusicLover έγραψε:Πολύ ωραίο το χθεσινό αφιέρωμα, η Νατάσα κούκλα και μικρότερη από ποτέ (με αψεγάδιαστη επιδερμίδα) και το cd όλο ένα κι ένα τα κομμάτια.. Τελευταία το ακούω όλο κ περισσότερο. Τι μου συμβαίνει, Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή, Αν σε χάσω, Ψάχνοντας το όνειρο να βρω, Πόσο μοιάζουμε λατρεμένα...
Και τα 2 κομματάρες.
Nothing lasts forever but the earth and sky
μ αρεσει η μουσικη του Βαρδη αλλα οι στιχοι του Γιαννοπουλου...λιγοι
ομορφα κομματια και τα 2
ομορφα κομματια και τα 2
Παρε ανασα και παμε...
Σε όλο το cd...antidoto έγραψε:μ αρεσει η μουσικη του Βαρδη αλλα οι στιχοι του Γιαννοπουλου...λιγοι
ομορφα κομματια και τα 2

Τι να κάνουμε... Την επόμενη φορά!
Άσε που στον περισσότερο κόσμο αρέσει έτσι!

Άσε που στον περισσότερο κόσμο αρέσει έτσι!

Υπέροχη σήμερα η Νατάσα.

Φαίνεται βέβαια το σήμα του alpha.Kανονικά δεν θα βγει;