Ελένη Φουρέιρα
Re: ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ Thread
Ωραία τα είπε για το θέμα της καταγωγής της.Ουσιαστικά παραδέχτηκε πως ισχύουν όσα έχουν ακουστεί νομίζω για πρώτη φορά. 

I like people too much or not at all.
Βλακεία της που δεν το έχει παραδεχτεί τόσα χρόνια.
-
Δεν μου άρεσε η συνεντεύξη.Λίγο διθενιά το κόβω το πράγμα.
Όσο κι αν τη συμπαθώ,έβαλα την αρνητική μου και έφυγα.
Όσο κι αν τη συμπαθώ,έβαλα την αρνητική μου και έφυγα.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Ας μην έλεγε τίποτα αν δεν ήθελε... Μόνη της έλεγε ψέμματα...neereaux έγραψε:Βλακεία της που δεν το έχει παραδεχτεί τόσα χρόνια.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η τάμτα κάνει τόσα χρόνια καριέρα και δεν το έκρυψε ποτέ. Δε βρίσκω λόγο που είπε ψέμματα.afn έγραψε:Ας μην έλεγε τίποτα αν δεν ήθελε... Μόνη της έλεγε ψέμματα...neereaux έγραψε:Βλακεία της που δεν το έχει παραδεχτεί τόσα χρόνια.

- stathis2b_
Κατόπιν εορτής δεν εχει νόημα που το παραδέχτηκε.Εκτέθηκε για μένα αλλά τα θελε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stathis2b_ την Τετ Ιαν 01, 2014 12:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα φαίνεται πως πιστεύει πως θα μπορούσε να της κάνει κακό αν το έλεγε.Ακόμα και τώρα δεν ανέφερε την Αλβανία.afn έγραψε:Ας μην έλεγε τίποτα αν δεν ήθελε... Μόνη της έλεγε ψέμματα...neereaux έγραψε:Βλακεία της που δεν το έχει παραδεχτεί τόσα χρόνια.
Κάτι δείχνει αυτό.
Εντάξει δεν θα το κάνει ποτέ.Τουλάχιστον έστω και έτσι σταμάτησε τα χαζά.
Εγώ δεν πιστεύω πως θα της έκανε κακό να έλεγε από την αρχή την αλήθεια.
Όταν ξεκίνησαν οι φήμες είχε ήδη κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Τετ Ιαν 01, 2014 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- stathis2b_
Να θυμίσω τον Claydee.Το παλικάρι από την αρχή είπε απο που κατάγεται και μπράβο του.Κανείς δεν είπε τίποτα
Kαλά η Τάμτα ξεκίνησε από talent show και όταν συμμετείχε δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου ελληνικά.neereaux έγραψε:Η τάμτα κάνει τόσα χρόνια καριέρα και δεν το έκρυψε ποτέ. Δε βρίσκω λόγο που είπε ψέμματα.afn έγραψε:Ας μην έλεγε τίποτα αν δεν ήθελε... Μόνη της έλεγε ψέμματα...neereaux έγραψε:Βλακεία της που δεν το έχει παραδεχτεί τόσα χρόνια.
Ακόμα και να ήθελε δεν θα μπορούσε να το κρύψει.Πάντως σίγουρα η καταγωγή της δεν στάθηκε εμπόδιο σε καμία περίπτωση.

Ίσως έχει θέμα γενικά και όχι μόνο για τη δουλειά. Ξέρω αλβανούς ππυ γεννήθηκαν εδώ και δε θέλουν καν να πουν ότι κατάγονται από εκεί.
Απλά είναι κρίμα, θα έπρεπε να είναι περήφανη για τον τόπο της.
Απλά είναι κρίμα, θα έπρεπε να είναι περήφανη για τον τόπο της.
Αν δεν έλεγε τίποτα, δε θα είχε γίνει θέμα...stelios έγραψε:Μα φαίνεται πως πιστεύει πως θα μπορούσε να της κάνει κακό αν το έλεγε.Ακόμα και τώρα δεν ανέφερε την Αλβανία.afn έγραψε:Ας μην έλεγε τίποτα αν δεν ήθελε... Μόνη της έλεγε ψέμματα...neereaux έγραψε:Βλακεία της που δεν το έχει παραδεχτεί τόσα χρόνια.
Κάτι δείχνει αυτό.
Εντάξει δεν θα το κάνει ποτέ.Τουλάχιστον έστω και έτσι σταμάτησε τα χαζά.
Εγώ δεν πιστεύω πως θα της έκανε κακό να έλεγε από την αρχή την αλήθεια.
Όταν ξεκίνησαν οι φήμες είχε δει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα.

χτες πηγα και την ειδα στο Fever οπου εμφανιζεται!! Στα (+) της βραδιας
οτι ειπε ωραια τραγουδια
ειχε φοβερη κινηση και ηταν πολυ sexy
στα (-)
δεν μου αρεσε το πρωτο ρουχο που φορεσε αυτη η ολοσωμη στρας φορμα
επισης ακυρο το ντουετο με τον καρρα
δυστυχως εφυγε μολις τελειωσε το προγραμμα και δεν εκατσε για αυτογραφα
(επισης μια παρατηρηση που εχω να κανω δεν ξερω αν συμβαινει σε ολα τα μαγαζια, οταν πας στην ουρα και περιμενεις για αυτογραφο ρε φιλε η εστω μια φωτο σε αδειαζουν οσοι εχουν μεσον)
οτι ειπε ωραια τραγουδια
ειχε φοβερη κινηση και ηταν πολυ sexy
στα (-)
δεν μου αρεσε το πρωτο ρουχο που φορεσε αυτη η ολοσωμη στρας φορμα
επισης ακυρο το ντουετο με τον καρρα
δυστυχως εφυγε μολις τελειωσε το προγραμμα και δεν εκατσε για αυτογραφα
(επισης μια παρατηρηση που εχω να κανω δεν ξερω αν συμβαινει σε ολα τα μαγαζια, οταν πας στην ουρα και περιμενεις για αυτογραφο ρε φιλε η εστω μια φωτο σε αδειαζουν οσοι εχουν μεσον)
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
Οι σταρ δεν περιμένουν... 

New video clip.. Anemos agapis coming soon..

- fylakas_aggelos
Nαι γιατί οι υπόλοιποι τα βγάζουν στην ώρα τους.
Φαίνεται πολύ καλό.

Φαίνεται πολύ καλό.

Είδα το video clip στο Mad.Εντάξει ο Παπαθεοχάρης έκανε το θαύμα του και πάλι.Καταπληκτικό.
Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη και ο ηθοποιός-χορευτής Ιβάν Σβάιτλο (Lav,Δαίμονες,Ένα ή κανένα).

Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη και ο ηθοποιός-χορευτής Ιβάν Σβάιτλο (Lav,Δαίμονες,Ένα ή κανένα).

Ελένη Φουρέιρα - Άνεμος Αγάπης | Official Music Video
Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος || Στίχοι: Νίκη Παπαθεοχάρη
Σκηνοθεσία: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
MINOS EMI
Το clip περιγράφει την δραματική εξέλιξη ενός μεγάλου έρωτα, μέσα στο μυαλό μιας ηλικιωμένης γυναίκας που αναπολεί τον πρώτο και μοναδικό έρωτα των νεανικών της χρόνων. Σε ένα φαντασιακό, ψυχρό περιβάλλον, μία γυναίκα και ένας άντρας παλεύουν να υπερπηδήσουν το χάσμα που τους χωρίζει, αλλά δύο μορφές τους συγκρατούν από το να έρθουν κοντά. Συμβολίζουν τη λογική, τους φραγμούς των συναισθημάτων, τον εγωισμό και τα εμπόδια που δεν τους αφήνουν να γίνουν ένα. Στο τέλος ο άντρας εγκαταλείπει την προσπάθεια, και η γυναίκα, μην μπορώντας να το αντέξει, αφήνεται και πέφτει στο κενό.
Στο ρόλο της ηλικιωμένης γυναίκας η σημαντική ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Καίτη Ιμπροχώρη, και στο ρόλο του άντρα ο ηθοποιός-χορευτής Ιβάν Σβιταϊλο.
Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος || Στίχοι: Νίκη Παπαθεοχάρη
Σκηνοθεσία: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
MINOS EMI
Το clip περιγράφει την δραματική εξέλιξη ενός μεγάλου έρωτα, μέσα στο μυαλό μιας ηλικιωμένης γυναίκας που αναπολεί τον πρώτο και μοναδικό έρωτα των νεανικών της χρόνων. Σε ένα φαντασιακό, ψυχρό περιβάλλον, μία γυναίκα και ένας άντρας παλεύουν να υπερπηδήσουν το χάσμα που τους χωρίζει, αλλά δύο μορφές τους συγκρατούν από το να έρθουν κοντά. Συμβολίζουν τη λογική, τους φραγμούς των συναισθημάτων, τον εγωισμό και τα εμπόδια που δεν τους αφήνουν να γίνουν ένα. Στο τέλος ο άντρας εγκαταλείπει την προσπάθεια, και η γυναίκα, μην μπορώντας να το αντέξει, αφήνεται και πέφτει στο κενό.
Στο ρόλο της ηλικιωμένης γυναίκας η σημαντική ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Καίτη Ιμπροχώρη, και στο ρόλο του άντρα ο ηθοποιός-χορευτής Ιβάν Σβιταϊλο.