Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
deba έγραψε:Γιατί πιστεύεις ότι ο Πέτρος επέμενε τόσο πολύ στο δικό σου πρόσωπο;
Δεν ξέρω. Με τον Πέτρο είχαμε συναντηθεί εκείνη τη φορά που με είχε καλέσει στο «Βράδυ», όπου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω όταν οι κάμερες ήταν κλειστές και άλλες δύο φορές στο δρόμο, επειδή τυχαίνει να μένουμε κοντά. Δεν επέμενε, όμως, μόνο για εμένα. Του άρεσαν πολύ η 1Αθηναΐδα Νέγκα, η 2Κλέλια Ρένεση και η 3 Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίες όμως, για δικούς τους λόγους, δεν μπορούσαν να είναι στην εκπομπή.
deba έγραψε:Γιατί πιστεύεις ότι ο Πέτρος επέμενε τόσο πολύ στο δικό σου πρόσωπο;
Δεν ξέρω. Με τον Πέτρο είχαμε συναντηθεί εκείνη τη φορά που με είχε καλέσει στο «Βράδυ», όπου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω όταν οι κάμερες ήταν κλειστές και άλλες δύο φορές στο δρόμο, επειδή τυχαίνει να μένουμε κοντά. Δεν επέμενε, όμως, μόνο για εμένα. Του άρεσαν πολύ η 1Αθηναΐδα Νέγκα, η 2Κλέλια Ρένεση και η 3 Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίες όμως, για δικούς τους λόγους, δεν μπορούσαν να είναι στην εκπομπή.
πάλι τέταρτη;
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
deba έγραψε:
Υπάρχουν στιγμές που ευχόσουν η εκπομπή να είναι μαγνητοσκοπημένη για να μπορεί να κοπεί στο μοντάζ, επειδή είπες κάτι που ενδεχομένως δεν έπρεπε να ακουστεί;
Όχι. Όταν τελειώνει η εκπομπή, ξεχνάω αυτόματα ό,τι ειπώθηκε τις προηγούμενες τρεις ώρες. Αλλά, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πω κακία.
εκτός κι αν της την έχουν γραπτή στο μόνιτορ
deba έγραψε:Πραγματικά θα ήμουν πολύ περήφανη, αν μπορούσα να «πετάξω», με τέτοια ταχύτητα, ένα καρφί για έναν άνθρωπο, αλλά δεν είμαι τόσο δαιμόνια (γελάει).
deba έγραψε:
Υπάρχουν στιγμές που ευχόσουν η εκπομπή να είναι μαγνητοσκοπημένη για να μπορεί να κοπεί στο μοντάζ, επειδή είπες κάτι που ενδεχομένως δεν έπρεπε να ακουστεί;
Όχι. Όταν τελειώνει η εκπομπή, ξεχνάω αυτόματα ό,τι ειπώθηκε τις προηγούμενες τρεις ώρες. Αλλά, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πω κακία.
εκτός κι αν της την έχουν γραπτή στο μόνιτορ
deba έγραψε:Πραγματικά θα ήμουν πολύ περήφανη, αν μπορούσα να «πετάξω», με τέτοια ταχύτητα, ένα καρφί για έναν άνθρωπο, αλλά δεν είμαι τόσο δαιμόνια (γελάει).
μου άρεσε αυτή η συνέντευξη
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ioakeim Fokas A
13 hours ago
¨Αγαπητοί φίλες και φίλοι..θα θελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε καλή χρονιά,υγεία και ο καθένας να πετύχει τόσο σε επαγγελματικό,όσο και σε προσωπικό επίπεδο!Πέραν τούτου, θα θελα να μοιραστώ μαζί σας ,την απόφασή μου να αποσυρθώ από τον χώρο,καθώς εχω ανοίξει καινούρια σελίδα στη ζωή μου επαγγελματικά!Πλέον,εδώ και αρκετό καιρό, μένω μόνιμα στο εξωτερικό,δουλεύοντας στον χώρο που αγαπώ και νοιώθω οτι είμαι ταγμένος!Επειδή όμως λατρεύω τη μουσική,στο εξής και όταν μου δίνεται η ευκαιρία (λόγω εργασίας),επιλεκτικά ,θα κάνω με τους συνεργάτες μου κάποες συναυλίες!Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη αυτή την αγάπη, αυτά τα 20 χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού τραγουδιού!Να σας έχει ο θεός όλους καλα!¨ https://www.facebook.com/ioakeim.a?fref=ts
Chronisgreek έγραψε:krima to paidi dn prolabe na bgalei cd.. se alles epoxes 8a tou bgazane disko twrapou bghke ligo dyskola..
Τι κρίμα έκανε την καλύτερη επιλογή πιστεύω.
Να κάθεται εδώ να ανοίγει πρόγραμμα στα μπουζούκια που δουλεύουν διήμερα πια και να του βγάζει ο Φοίβος ένα τραγούδι τον χρόνο το οποίο μπορεί και να μην ακουστεί;