Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)
Προφανώς ο άνθρωπος θέλει ολοκληρωμένο δίσκο και όχι singles, καλά έκανε λοιπόν και έφυγε από το Φοίβο.
Nothing lasts forever but the earth and sky
Από την άλλη και ο Φοίβος βλέποντας πως δεν μπορεί να κάνει μεγάλη επιτυχία ο Πετρέλης ούτε με τα digital singles που του έδινε λογικό είναι να θεωρεί άσκοπο να του βγάλει δίσκο και να χαθούν τα κομμάτια.ADAM2 έγραψε:Προφανώς ο άνθρωπος θέλει ολοκληρωμένο δίσκο και όχι singles, καλά έκανε λοιπόν και έφυγε από το Φοίβο.
I like people too much or not at all.
-
twra o foibos prepei na epikentrw8ei se kallh k meta se kokkinou gia albums.. efoson den exei oute vandi pou 8a 8ele disko oute petrelh..
- fylakas_aggelos
Και ποιος κάνει επιτυχία,η Χατζίδου,ή Αβραμίδου,η Ειρήνη Παπαδοπούλου ή ο Γιώργος Ξυλούρης?Μόνο σε εκπομπές του star πηγαίνουν και περισσότερο ο Δρόμος τα παίζει τα τραγούδια τους.Αν μπείτε στο itunes εκεί θα δείτε ποια κομμάτια αγοράζει ο κόσμος (έστω και αν αγοράζουν λίγοι από τα iTunes).Eκεί φαίνεται ποιον στηρίζει πραγματικά ο καθένας και όχι στα ραδιόφωνα,στο MAD,MTV και στα views που αγοράζουν οι εταιρείες.Από Φοίβο μόνο το Θεός του Νϊνο πετυχαίνω πάντα στο TOP 200 των singles, και κάποια της Δέσποινας,και από albums μόνο της Δέσποινας το Άλλαξα και ίσως κάποια παλιότερά της.Τα νέα "φρούτα" δεν υπάρχουν καθόλου,δεν αγοράζει ο κόσμος τα τραγούδια τους.Έχουν αγανακτήσει όλοι με την υπερπροβολή των ατάλαντων.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
prepei na ginei ena kseskartarisma apo to foibo se poion grafei k se poion 8elei na grafei...
egw pantws 8a 8ela na akousw k album apo nino alla ton exase me tis blakeies tou..
proswpika fetos dn mou prosferan kati ta "nea talenta" sta opoia grafei..dn einai opws paliotera p egrafe ston ka8ena hits pleon paizei polu k to onoma k to kyros tou tragoudisth exoun sfiksei polu ta pragmata..
egw pantws 8a 8ela na akousw k album apo nino alla ton exase me tis blakeies tou..
proswpika fetos dn mou prosferan kati ta "nea talenta" sta opoia grafei..dn einai opws paliotera p egrafe ston ka8ena hits pleon paizei polu k to onoma k to kyros tou tragoudisth exoun sfiksei polu ta pragmata..
Τα τραγούδια του Φοίβου παίζονται έξω σε κάποια μαγαζιά (κυρίως Καλλή, Βανδή, Καλλίδης κτλ), αλλά άλλο το να τα ακούς και να κάνεις κέφι και άλλο το να τα αγοράσεις ή να πας να δεις τους τραγουδιστές αυτούς live για αυτά τα τραγούδια (εξαίρεση το Δεσποινιώ!)...
Η Κοκκίνου δε είχε έναν δίσκο με κάποια πολύ όμορφα τραγούδια και έβγαζε προς τα έξω όλο τα τσιφτετέλια...
Η Κοκκίνου δε είχε έναν δίσκο με κάποια πολύ όμορφα τραγούδια και έβγαζε προς τα έξω όλο τα τσιφτετέλια...

Για μένα μπορεί ακόμα να γράψει πολύ όμορφα, θα πρέπει όμως να το θελήσει ο ίδιος, και να απαλλάξει τον εαυτό του από το άγχος του να βγάλει χρήματα εύκολα. Πρέπει να απομακρυνθεί από όλους κ όλα, να κάτσει να δει τον εαυτό του και τί θέλει να δώσει πια, να ψαχτεί, να ακούσει άλλες μουσικές... Λάθος του που από καλλιτέχνης πήγε να γίνει επιχειρηματίας αρχικά με τη heaven, έπειτα με τη spicy. Αφού κατάφερε να κάνει ακόμα και τη Δέσποινα να θελήσει να δοκιμάσει άλλους συνθέτες... φαντάσου 

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Η Καλλή τώρα στην εκπομπή Μες την καλή χαρά.
-
fonara sta 2 live!
-
neo tragoudi syntoma! diskos ton iounio... 4months to go!
Τον Ιούνιο του 2014 ελπίζω.Chronisgreek έγραψε:neo tragoudi syntoma! diskos ton iounio... 4months to go!

Καλά θα βάλει μέσα στο cd όλα τα digital που έχει κυκλοφορήσει;Eλπίζω σε νέο υλικό.

-
5 nea na xei to polu..
Στέλλα Καλλή: «Το βιολογικό μου ρολόι έχει αρχίσει να χτυπάει»

Μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα όσο η Στέλλα είναι λογικό να έχει ζήσει έντονο φλερτ. «Ήταν κάποιος που μου έστελνε κάθε βράδυ λουλούδια στο καμαρίνι, χωρίς όμως να βάζει καμία κάρτα. Μετά από τρεις εβδομάδες, μου έστειλε λουλούδια, χυλοπίτες και μια κάρτα που έγραφε “Το τηλέφωνό μου είναι αυτό, το όνομά μου είναι αυτό. Αν θέλεις, πάρε με τηλέφωνο. Διαφορετικά, καλή όρεξη, μαγείρεψέ τες και να με σκέφτεσαι”. Ήταν πάρα πολύ αστείο» λέει γελώντας στο People. Πριν από λίγες μέρες, η φωτογραφία της με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο ήταν κεντρικό θέμα σε site, το οποίο έγραφε πως η Στέλλα είναι ζευγάρι με τον Τζίμη εδώ και ένα χρόνο. Την ενόχλησε; «Καθόλου. Είναι τιμή μου να λένε ότι συναναστρέφομαι παιδιά σαν τον Τζίμη. Είναι ένας εξαιρετικός άντρας και το πιο μη συμπλεγματικό αρσενικό που έχω γνωρίσει» αποκαλύπτει στο People, συμπληρώνοντας: «Θεωρώ πως ο άντρας που θα με εμπνεύσει να στέκομαι δίπλα του, να τον περιποιούμαι και να είμαι απόλυτα ταγμένη είναι τυχερός».
Η Στέλλα είναι 33 ετών. Συνήθως, στις γυναίκες μετά τα 30 χτυπάει το βιολογικό τους ρολόι για γάμο και παιδιά. Μέχρι στιγμής, έχει αισθανθεί κάτι τέτοιο; «Το βιολογικό μου ρολόι έχει αρχίσει να χτυπάει ως προς το θέμα του παιδιού. Θέλω να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και να κάνω το γάμο μου σε μια παραλία με δέκα-είκοσι φίλους, χωρίς τακούνια. Ουσιαστικά ένα μίνι πάρτι». Αν κλείσει τα μάτια της και πάει το χρόνο δέκα χρόνια μετά, φαντάζεται τον εαυτό της ήρεμο και ευτυχισμένο. «Να πατάω γερά στα πόδια μου και να έχω μια όμορφη οικογένεια».

Μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα όσο η Στέλλα είναι λογικό να έχει ζήσει έντονο φλερτ. «Ήταν κάποιος που μου έστελνε κάθε βράδυ λουλούδια στο καμαρίνι, χωρίς όμως να βάζει καμία κάρτα. Μετά από τρεις εβδομάδες, μου έστειλε λουλούδια, χυλοπίτες και μια κάρτα που έγραφε “Το τηλέφωνό μου είναι αυτό, το όνομά μου είναι αυτό. Αν θέλεις, πάρε με τηλέφωνο. Διαφορετικά, καλή όρεξη, μαγείρεψέ τες και να με σκέφτεσαι”. Ήταν πάρα πολύ αστείο» λέει γελώντας στο People. Πριν από λίγες μέρες, η φωτογραφία της με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο ήταν κεντρικό θέμα σε site, το οποίο έγραφε πως η Στέλλα είναι ζευγάρι με τον Τζίμη εδώ και ένα χρόνο. Την ενόχλησε; «Καθόλου. Είναι τιμή μου να λένε ότι συναναστρέφομαι παιδιά σαν τον Τζίμη. Είναι ένας εξαιρετικός άντρας και το πιο μη συμπλεγματικό αρσενικό που έχω γνωρίσει» αποκαλύπτει στο People, συμπληρώνοντας: «Θεωρώ πως ο άντρας που θα με εμπνεύσει να στέκομαι δίπλα του, να τον περιποιούμαι και να είμαι απόλυτα ταγμένη είναι τυχερός».
Η Στέλλα είναι 33 ετών. Συνήθως, στις γυναίκες μετά τα 30 χτυπάει το βιολογικό τους ρολόι για γάμο και παιδιά. Μέχρι στιγμής, έχει αισθανθεί κάτι τέτοιο; «Το βιολογικό μου ρολόι έχει αρχίσει να χτυπάει ως προς το θέμα του παιδιού. Θέλω να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και να κάνω το γάμο μου σε μια παραλία με δέκα-είκοσι φίλους, χωρίς τακούνια. Ουσιαστικά ένα μίνι πάρτι». Αν κλείσει τα μάτια της και πάει το χρόνο δέκα χρόνια μετά, φαντάζεται τον εαυτό της ήρεμο και ευτυχισμένο. «Να πατάω γερά στα πόδια μου και να έχω μια όμορφη οικογένεια».
- fylakas_aggelos
Φωνάρα.Πιστεύω ότι δεν θα βάλουν όλα τα digital αλλά "Για πόσο ακόμη","Αρνούμαι" & "Έτσι κάνω εγώ".Θα ήθελα όμως να έχει και το "Ο κόσμος να χαλάσει" και γενικά να έχει συνολικά 15 κομμάτια περίπου,διαφορετικά είδη,όχι όλο τσιφτετέλια ή συρτορούμπες,αλλά και ερμηνευτικές μπαλάντες (όχι μπαλάντες να μοιάζουν με το "Μια ακόμα μαχαιριά και το εύχομαι),ζεϊμπέκικα,χασάπικα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
8a 8ela na ths afierwsoun perissotero xrono k mia kanonikh synenteyksh.. poly sta petaxta htane..
-
Esy auto katalaves???afn έγραψε:Τον παράτησαν όλοι....![]()
Kapoioi lene ta pragmata opws akrivws einai. An kai ligoi exoun ta a@@@@@a pia. Oloi stin "papatza" kai sto glupsimo einai.
Πες, πες, πες την αλήθεια, όλα ήταν μια συνήθεια... γατάκια!
-
stelios έγραψε:Από την άλλη και ο Φοίβος βλέποντας πως δεν μπορεί να κάνει μεγάλη επιτυχία ο Πετρέλης ούτε με τα digital singles που του έδινε λογικό είναι να θεωρεί άσκοπο να του βγάλει δίσκο και να χαθούν τα κομμάτια.ADAM2 έγραψε:Προφανώς ο άνθρωπος θέλει ολοκληρωμένο δίσκο και όχι singles, καλά έκανε λοιπόν και έφυγε από το Φοίβο.
Mallon alla diavazeis kai alla katalavaineis... O Foivos ithele na sunexisoun me single. O Thanos den ithele kai afise ton Foivo. Den afise o Foivos ton Thano. Merikoi thelete na zeite ato diko sas paramuthi.

Yg. Kai eidame oloi ti kanei pia o foivos me ta singles kai ta talenta tou...
Apo to na elege pali ena single tupou "Kalinixta" tis Kokkinou, thewrw einai 1.000.000 kalutero na exeis ena olokliro album me sovara laika tragoudia tou Xrusovergi kai tou Giatra.
Πες, πες, πες την αλήθεια, όλα ήταν μια συνήθεια... γατάκια!