
Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Γιατί έγινε έτσι; 

Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Αδυνάτισε η Νατάσα όμως, κούκλα!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- billakos24
- Δημοσιεύσεις: 12540
- Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Πανέμορφη η Μαρινέλλα, σαν 20χρονη με αψεγάδιαστη επιδερμίδα!panosif έγραψε:Από την πρεμιέρα της Μαρινέλλας στο Badminton.
![]()


All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24
- Δημοσιεύσεις: 12540
- Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Αχ τι ωραία, θα τα δω!fylakas_aggelos έγραψε:
1. ΦΕΓΓΑΡΙ
2. ΑΧ
3. ΔΕΝ Σ'ΑΔΙΚΩ
4. ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
5. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
6. ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ
7. ΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ
8. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
9. ΤΙ ΦΤΑΙΩ
10. ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ
11. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
12. ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ
13. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
14. ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ
01. ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
02. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΙΑ
03. ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ
04. ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ
05. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ
06. ΖΗΛΕΙΑ ΜΟΥ
07. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ
08. ΕΛΕΓΕΣ
09. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΩ
10. ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ
11. ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
12. ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΡΑ
13. ΦΕΓΓΑΡΙ

Κορυφαίες εποχές Νατάσας!

All of our endings can be found in our beginnings...
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
billakos24 έγραψε:Πανέμορφη η Μαρινέλλα, σαν 20χρονη με αψεγάδιαστη επιδερμίδα!![]()





- billakos24
- Δημοσιεύσεις: 12540
- Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Πολύ μου αρέσει που σε κάθε δίσκο της πλέον η Νατάσα κάνει ένα τηλεοπτικόgtm13 έγραψε:
αφιέρωμα για να την παρουσιάσει. Το καλύτερο promo!

Οκ με τον Θεοφάνους κατα τη γνώμη μου ακόμα και στις πιο μέτριες
τους στιγμές υπάρχει άλλη χημεία, της ταιριάζει απόλυτα. Σαν το
Μουκίδης - Πέγκυ ένα πράγμα. Ωραίο και το αποτέλεσμα με Βαρδή
πάντως. Οι μουσικές κάποιες στιγμές θυμίζουν παλιότερα τραγούδια
του Βαρδή αλλά αυτό το κάνει συνειδητοποιημένα νομίζω τα
τελευταία χρόνια. Σχετικά με τους στίχους κι εγώ πρόσεξα οτι είναι
''κάπως'' σε κάποια σημεία ωστόσο θεωρώ οτι γίνεται επιτηδευμένα
πλέον αυτό απο πολλούς. Μια επιτηδευμένη στιχουργική ''μαγκιά''.
Ζούμε στην εποχή της Πάολα και του Παντελίδη άλλωστε.

Απο τον δίσκο με Βαρδή ξεχωρίζω αυτά που έχουν ξεχωρίσει όλοι
''Τι μου συμβαίνει'', ''Με φωνάζουν οι φίλοι τρελή'', ''Αν σε χάσω'',
όμορφο το ντουέτο με Βαρδή. Εμένα μου άρεσε και το πιο χαρούμενο
και ανεβαστικό ''Δυο ζωές''. Γενικά για άλλη μια φορά η Νατάσα
πρόσθεσε κάποια ωραία τραγούδια στη δισκογραφία της. Ελπίζω
να προωθήσει και κάποιο άλλο single μετά το πρώτο, σύντομα.
To clip για το ''Ακόμα σ'αγαπώ'' άρχισα να το πετυχαίνω στο Mad
αυτές τις μέρες. Γρήγορα, γρήγορα...

Η Νατάσα κουκλάρα με τα καστανά, μόνο η Αλίκη τελικά ήταν πιο
όμορφη με αντίθετο χρώμα απο το φυσικό της(άσχετο/σχετικό

All of our endings can be found in our beginnings...
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
billakos24 έγραψε:Πανέμορφη η Μαρινέλλα, σαν 20χρονη με αψεγάδιαστη επιδερμίδα!panosif έγραψε:Από την πρεμιέρα της Μαρινέλλας στο Badminton.
![]()
![]()










Spoiler:
- billakos24
- Δημοσιεύσεις: 12540
- Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
panosif έγραψε:Νατάσα Θεοδωρίδου
Η απάντηση στον Σφακιανάκη & το σχόλιο για το «The Voice»
Στον Love Radio και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μάλιστα, στις πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για εκείνη, όπως και στην πρεμιέρα του «The Voice» στην Ελλάδα.
Σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή της, ότι δεν θα βρισκόταν ποτέ στη θέση της Δέσποινας Βανδή ώστε να αποφάσιζε να αποχωρήσει από ένα σχήμα λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξήγησε: «Είπα ότι δεν θα βρισκόμουν στη θέση της Δέσποινας Βανδή μόνο σχετικά με το ότι δεν θα επέλεγα να συνεργαστώ με τον Νότη Σφακιανάκη. Έχω δουλέψει μαζί του, το 1998 στον δεύτερο μου δίσκο. Το έκανα μια φορά και δεν θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του. Το έκανα μια φορά και δεν είναι πια επιλογή μου», ενώ για τη δήλωση του Νότη Σφακιανάκη ότι εκείνος επιλέγει με ποιους καλλιτέχνες θα συνεργαστεί, η ίδια απάντησε: «Να, λοιπόν, που δεν είναι έτσι πάντα σε αυτή τη ζωή».
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, όμως, σχολίασε και την πρεμιέρα του «The Voice» ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που δεν είπε «ναι» στην πρόταση της παραγωγής του talent show ώστε να βρεθεί στη θέση ενός από τους 4 coaches: «Δεν αποφάσισα να μην είμαι συγκεκριμένα στο The Voice. Είναι μια στάση που την κρατώ από πιο παλιά, όταν μου έγιναν προτάσεις και για άλλα παιχνίδια. Δεν βρήκα ποτέ τον λόγο να υπάρχω σε κάτι τέτοιο. Εγώ θέλω να υπάρχω παντού μόνο επειδή είμαι τραγουδίστρια. Δεν θα μπορούσα να κάθομαι σε μια καρέκλα όπως τώρα και να κρίνω έναν άνθρωπο», ενώ συμπλήρωσε: «Κατ’ αρχήν θεωρώ πως είμαι νέα ακόμα για να πω ότι έχω μια εμπειρία τρομερή ώστε να κρίνω. Όπως και όλα τα παιδιά στο The Voice είναι νέα. Αυτό που με νευριάζει είναι η υπερβολή. Με βγάζει από τα ρούχα μου. Έχεις απέναντι σου ένα παιδάκι που τρέμει σαν το ψάρι, τι του λες ότι έχει φωνάρα; Η εμπειρία μου δεν νομίζω ότι με έχει βάλει ακόμα σε εκείνη τη θέση για να πω αυτό».
http://www.yupiii.gr/gossip/c62402/Nata ... fakia.html
Τα είπε σταράτα πάλι η Νατάσα! Μερακλίδικα!

Και κάπως έτσι κλείνω τον σχολιασμό μου στα νέα της Νατάσας
του τελευταίου μήνα. Όλα μαζί, τακτοποιημένα!

All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24
- Δημοσιεύσεις: 12540
- Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Stavros έγραψε:billakos24 έγραψε:Πανέμορφη η Μαρινέλλα, σαν 20χρονη με αψεγάδιαστη επιδερμίδα!panosif έγραψε:Από την πρεμιέρα της Μαρινέλλας στο Badminton.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spoiler:
Spoiler:
All of our endings can be found in our beginnings...
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Επίσημα το νέο single του album.

Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
panosif έγραψε:Επίσημα το νέο single του album.![]()




Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
«Ποτέ μου δεν προσπάθησα να γίνω κάποια άλλη»
Του Αλέξανδρου Πρίφτη

Αν ο χωρισμός και ο πόνος ήταν φωνή, θα ήταν η δική της. Όπως και όλες οι διαφορετικές, οι αλλόκοτες εκφάνσεις του έρωτα. Κι όλα αυτά που θέλουμε να πούμε εκείνες τις στιγμές, εκείνη τα εκφράζει με ένα κουπλέ, ένα ρεφραίν, έναν ήχο, μία νότα. Πολύ απλά, πολύ φυσικά. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται για μία μεγάλη συναυλία στην Κύπρο, στις 10 Φεβρουαρίου, για την οικονομική ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και, με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός, μίλησε για όλα στο «Down Town».
Με ποια συναισθήματα έρχεστε κάθε φορά στην Κύπρο μας;
Όπως το λες! Με συναισθήματα! Και μάλιστα πολλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι, αυτό το νησί, με στήριξε πολύ - ειδικά στα πρώτα μου βήματα. Νιώθω ότι ο κόσμος του είναι πάντα εκεί σε ό,τι κι αν κάνω. Και εννοείται ότι, κάθε φορά, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα γίνεται. Αυτό θα συμβεί και στις 10 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
Φέτος, συνεργαστήκατε για πρώτη φορά με τον Αντώνη Βαρδή, στο νέο σας album «Σ’ αγαπώ». Γιατί δεν το επιδιώξατε νωρίτερα;
Τη συνεργασία με τον Αντώνη την ήθελα πάντα! Πολλά χρόνια το σκεφτόμουν αλλά, δεν ξέρω, ποτέ μου δεν του το πρότεινα -θες από συστολή, θες από «φόβο»- δεν έτυχε πάντως. Φέτος, όμως, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δουλέψουμε μαζί και πιστεύω ότι κάναμε μία πολύ καλή δουλειά.
Ένα από τα κομμάτια σας, το «Πόσο ίδια σκέφτομαι κι εγώ», είναι αφιερωμένο στην Ελένη Βιτάλη. Γιατί το αφιερώσατε σε εκείνη;
Την Ελένη Βιτάλη τη θαυμάζω πολύ, είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής μουσικής και, επειδή την αγαπάμε ιδιαίτερα -κι εγώ και ο Αντώνης Βαρδής- αποφασίσαμε να της το αφιερώσουμε μέσα από την ψυχή μας.
Αλήθεια, θα συνεργαζόσασταν ποτέ με ένα τόσο μεγάλο όνομα, όπως είναι η Ελένη Βιτάλη;
Εγώ μπορώ να συνεργαστώ με όποιον άνθρωπο με εμπνέει και με τροφοδοτεί. Δεν με νοιάζει αν ο άλλος είναι φίρμα ή δεν τον ξέρει κανείς. Σημασία έχει να μπορώ να έχω ανθρώπινη, αλλά και καλλιτεχνική επαφή μαζί του.
Το album σας έχει τίτλο «Σ’ αγαπώ». Το λέτε εύκολα;
Όχι βέβαια! Αν το έλεγα με ευκολία, δεν θα είχε καμία αξία. Το λέω, όμως, όταν αισθανθώ ότι υπάρχει βαθύ συναίσθημα και ασφάλεια. Εκεί είμαι αρκετά εκδηλωτική. Δεν με πειράζει η συνεχής χρήση των λέξεων, ότι για παράδειγμα θα αφαιρέσω βαρύτητα από το «σ’ αγαπώ» αν στο πω δέκα φορές. Απλά πρέπει να το λέμε μόνο όταν το αισθανόμαστε. Και για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή.

Έχετε το ένστικτο της επιτυχίας;
Θα έλεγα πως όχι. Κάθε φορά που πάω να πω πρώτη φορά ένα κομμάτι στο στούντιο, δεν ξέρω αν θα κάνει επιτυχία ή όχι. Αλλά, δεν με απασχολεί κιόλας, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι να τραγουδάω αυτό που θα μιλήσει στην ψυχή μου κι όχι να αναζητώ την επιτυχία.
Υπάρχει μία φήμη που λέει ότι η «Κόκκινη γραμμή» δεν θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία, αν δεν παιζόταν καθημερινά σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές, με αφορμή τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη. Το πιστεύετε αυτό;
Αυτά είναι ανοησίες! Η «Κόκκινη γραμμή» είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και απέδειξε ότι μπορεί να είναι και διαχρονικό. Δεν είναι μία «τηλεοπτική επιτυχία», λόγω των ρεπορτάζ. Αυτό είναι αστειότητα.
Μια και μιλάμε πάντως για τηλεόραση, αρκετοί συνάδελφοί σας, κάποια στιγμή, κάνουν στροφή στην καριέρα τους, είτε συμμετέχοντας σε τηλεοπτικά προγράμματα, είτε σε τηλεοπτικές κριτικές επιτροπές, είτε ακόμη και σε μιούζικαλ. Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε κάτι από όλα αυτά;
Μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις κατά καιρούς, θεωρώ όμως ότι υπήρχε λόγος που δεν το έκανα. Έχω -και θέλω να έχω- μία συνέπεια σε αυτό που κάνω, από το ξεκίνημά μου μέχρι σήμερα. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται - άλλωστε στην τέχνη δεν προγραμματίζεις, δεν βάζεις όρια, αλλά εκφράζεσαι όπως θες. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι συνεπής σε αυτό που κάνω τόσα χρόνια. Δεν μου γεννήθηκε η ανάγκη να εκφραστώ μέσω του θεάτρου ή μέσω του μιούζικαλ - πόσο μάλλον μέσω μίας κριτικής επιτροπής, γιατί μου φαίνεται αδιανόητο να κρίνω κάποιον. Από πού κι ως που; Όμως, για να μην παρεξηγηθώ, όσοι το κάνουν καλώς το κάνουν. Και υπάρχει λόγος, γιατί προφανώς τους αρέσει. Εμένα δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Όποιος απευθυνθεί στη Νατάσα, θέλω να ξέρει τι είναι αυτό που θα πάρει.
Αυτό δεν εμπεριέχει τον κίνδυνο της στασιμότητας; Δηλαδή, δεν μπορεί να πει κάποιος «η Νατάσα κάνει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια!»;
Από πότε η συνέπεια πρέπει να είναι επανάληψη και όχι καλή σχέση με το κοινό; Εγώ έτσι το βλέπω, αλλά όλα είναι θέμα ανάγκης και έκφρασης. Αν είναι ουσιαστικές και αληθινές, συμφωνώ με όλα - αρκεί, όμως, να υπάρχει αλήθεια. Θέλω να κάνω αυτό, βρε αδερφέ! Ποιος θα σου πει «μα, γιατί το κάνεις;». Δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο ή μεθαύριο… Σήμερα, όμως, κάνω αυτά που ξέρετε και διασκεδάζω πολύ.
Η εικόνα που έχουμε για εσάς είναι μίας γυναίκας που χαρακτηρίζεται από ευγένεια, είναι λεπτεπίλεπτη, αλλά έχει κι έναν παράξενο -για το φύλο σας- δυναμισμό. Έχετε τσαμπουκά. Πάντα έτσι ήσασταν;
Καταρχήν, τα λες πολύ καλά…(γελάμε). Κοίτα, όλα αυτά είμαι εγώ. Πάντα αυτό ήμουν, ποτέ δεν άλλαξα και ποτέ μου δεν προσπάθησα να γίνω κάποια άλλη. Δεν το εξήγησα ποτέ αυτό, ούτε το έψαξα. Άλλωστε, είμαστε πολυδιάστατοι άνθρωποι. Είμαι ευγενική με τους ευγενείς, έχω όμως και τον τσαμπουκά μου που, κάποιες στιγμές, βγαίνει στην επιφάνεια. Μπορεί να είναι και άμυνα, που με προστατεύει από διάφορα. Πάντα, όμως, είχα δυναμισμό. Από παιδάκι…

Είχατε όμορφα παιδικά χρόνια;
Πάρα πολύ όμορφα! Δεν ήμουν από πλούσια οικογένεια, μεγάλωσα όμως αρκετά καλά, δεν μου έλειψε κάτι. Πάντα το σπίτι μας ήταν γεμάτο από αγάπη και όλοι ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας. Έχω όμορφες αναμνήσεις από το σπίτι μας, χαρούμενες εικόνες, νόστιμες μυρωδιές.
Με την επιτυχία και τα χρήματα που κερδίσατε αργότερα, δεν νιώσατε ποτέ να χάνετε κομμάτια του κοριτσιού που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μετά έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αθήνα;
Όχι. Και θα σου πω το γιατί. Αυτό που κάνω, είναι πολύ φυσικό για μένα. Ποτέ δεν φαντάστηκα να είμαι δημόσιος υπάλληλος ή να πουλάω βιβλία. Είμαι γεννημένη γι’ αυτό το πράγμα! Επομένως, η αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα -συνέπειες της δουλειάς μας- δεν είναι κάτι ξένο για μένα. Απλά προέκυψε. Δεν τα είχα πριν. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά δεν με τρόμαξε, ούτε φοβήθηκα, και ποτέ μου βέβαια δεν ξέφυγα από τον στόχο μου.
Αισθανθήκατε καθόλου μόνη, όταν είχατε εγκατασταθεί στην Αθήνα;
Αρκετές φορές. Στην Αθήνα ήρθα στα 26 μου και, όταν είσαι εσωτερικός μετανάστης, είναι περίεργα τα πράγματα. Άφησα πίσω μου οικογένεια, φίλους, αγαπημένους ανθρώπους. Αλλά όλα λύνονται, όταν αυτό που κάνεις είναι αυτό που αγαπάς. Δεν γινόταν αλλιώς. Για να πετύχω, έπρεπε να έρθω στην Αθήνα. Άσε που δεν είμαι από εκείνους που βλέπουν εύκολα δυσκολίες μπροστά τους. Είπα απλά «οκ, θα ζήσω εδώ».
Κάνετε εύκολα φίλους; Το ρωτάω επειδή, μπορεί να είστε «η δικιά μας Νατάσα» και να ανήκετε στον κόσμο, παρόλα αυτά, υποψιάζομαι ότι η εσωστρέφεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας…
Ψυχολόγος είσαι; (γελάμε). Ναι, έτσι είναι. Είμαι αρκετά εσωστρεφής και δεν είμαι εύκολος άνθρωπος - το αντίθετο μάλιστα. Θα έλεγα ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, δύσκολος χαρακτήρας, όμως ποτέ δεν κλείνω τους κύκλους μου. Όταν ήρθα στην Αθήνα, δεν διέγραψα τους προηγούμενους ανθρώπους και προσπάθησα να βάλω νέους στη ζωή μου. Δεν έπεσα έξω στις επιλογές μου αλλά, κι αν μου συνέβη, δεν πειράζει. Έκανα φίλους και έχτισα γερές σχέσεις.
Πόσο εύκολο ήταν να συνδυάσετε τη μητρότητα και την καριέρα σε τόσο μικρή ηλικία;
Αυτό ήταν ένα αρκετά περίεργο κομμάτι που με προβλημάτισε… Έπρεπε, όμως, να μάθω να το λειτουργώ. Ζούσα σε μια ξένη πόλη, έκανα μία δουλειά δύσκολη, που θέλει αγώνα και προσοχή και, ταυτόχρονα, ήμουν μόνη μου με ένα παιδάκι που είχε της ανάγκες του. Δεν ήταν εύκολο να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου, όμως ο χρόνος έδειξε ότι τα κατάφερα. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν ο χρόνος, τα ωράρια και το πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, είμαι μία κανονική γυναίκα, όπως άλλες τόσες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους.

Θεωρείτε ότι είναι δύσκολο για μία γυναίκα που έχει ήδη παιδιά, να ξαναπαντρευτεί;
Εγώ το έκανα και δεν μετάνιωσα ποτέ! Ήταν μία απόφαση που την πήρα πολύ συνειδητά - άσχετα αν στην πορεία χάλασε και ο γάμος μου δεν πέτυχε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη από την προσωπική μου ζωή, γιατί απέκτησα δύο θησαυρούς, που είναι εκπληκτικά παιδιά. Τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά είναι η ευτυχία μου!
Το κεφάλαιο «γάμος» το κλείσατε οριστικά;
Δεν ξέρω να τι να σου πω… Τη μία λέω «ναι μωρέ, γιατί όχι; Θα το ξαναέκανα!» και την άλλη στιγμή «βρε Νατάσα, τι θες και το σκέφτεσαι; Το έκανες δύο φορές, δεν προχώρησε, απέκτησες τα παιδάκια σου…». Κοίτα, αυτό έχει να κάνει με το πόσο θα σε εμπνεύσει και ο άλλος. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες «θέλω να παντρευτώ!». Λες «θέλω να παντρευτώ αυτόν!».
Το αποτέλεσμα, όμως, δεν είναι η συντροφικότητα;
Μα, γι’ αυτό μιλάω. Όχι για την τελετή, ως τελετή του γάμου. Αυτό δεν το βάζω στο μυαλό μου καν. Δεν θα με δείτε ξανά με νυφικό - αν αυτό εννοείς (γελάει). Γιατί η έννοια του γάμου γεννάται μέσα από την αγάπη και τον άνθρωπο που κοιτάς στα μάτια. Στο βγάζει, άλλωστε, κι ο άλλος. Μετράς τις εμπειρίες σου, τα λάθη σου και διαπιστώνεις ότι, τελικά, θες αυτός να είναι ο σύντροφός σου, για όσο… Ας μην πω για πάντα, που είναι το ιδανικό.
Σήμερα, σας λείπει ένας σύντροφος;
Και ναι και όχι. Με τόσα που κάνω κάθε μέρα, δεν καταλαβαίνω πια αν μου λείπει ή όχι. Κάνω πολλά πράγματα, οπότε δεν έχω τον χρόνο να σκεφτώ και να πω σίγουρα αν μου λείπει.
Αλήθεια, «κουβαλάτε» μέσα στην εκάστοτε σχέση σας, το μέγεθος του ονόματός σας;
Θα ήθελα να μην το «κουβαλώ». Αλλά, για να μη βαυκαλιζόμαστε και για να μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, κάθε άνθρωπος είναι τα πάντα. Κάπου είμαι μόνο η «Νατάσα» και κάπου αλλού μόνο η «Θεοδωρίδου». Το θέμα είναι εγώ να μην το κάνω πιο έντονο με τη συμπεριφορά μου, όμως ευθύνεται και ο άλλος. Πρέπει να αναλογιστεί και να πει ότι «ναι, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά σε κάποιες στιγμές είναι και μία απλή καθημερινή γυναίκα, που έχει τις ίδιες ανάγκες όπως όλοι οι άνθρωποι». Κοίτα, ένας έξυπνος άνθρωπος δεν το θεωρεί αυτό εμπόδιο, ούτε θα κομπλεξαριστεί επειδή η σύντροφός του είναι αναγνωρίσιμη.

Με τον χαρακτήρα που εισπράττουμε από εσάς, δεν μου βγάζετε, πάντως, έναν άνθρωπο που να έχει παρακαλέσει ή να έχει κλάψει για έναν έρωτα...
Ότι δεν έχω παρακαλέσει είναι δεδομένο, δεν το έχω κάνει ποτέ. Όμως, ναι, έχω κλάψει κι εγώ, γιατί όχι; Κακό είναι; Αυτό αισθανόμουν, αυτό έκανα. Άσε που εγώ κλαίω πολύ εύκολα. Εδώ κλαίω και με αυτά που βλέπω στην τηλεόραση, με μια ταινία ή με οτιδήποτε άλλο που μου βγάζει συγκίνηση…
Τα περισσότερα τραγούδια σας μιλούν για χωρισμό και πόνο και όχι τόσο για τη χαρά του έρωτα. Είναι επιλογή σας αυτό;
Ποτέ δεν το εξήγησα, όμως ξέρω ότι αυτό θέλω να τραγουδάω. Εκεί ανήκω, αν θες.
Και κάτι τελευταίο: Είστε από τις ελάχιστες γυναίκες που αποκαλύπτουν δημόσια την ηλικία τους. Αυτό γιατί το κάνετε;
Γιατί, όταν με ρωτούν, απαντώ με ειλικρίνεια και είπα την αλήθεια. Είμαι 43 χρόνων. Τι έπρεπε να πω; Απ’ την άλλη, δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες που δεν λένε καθόλου την ηλικία τους. Αν δεν θέλουν, καλά κάνουν και δεν την αποκαλύπτουν. Το να σου λέει όμως ψέματα ο άλλος και να κρύβει τα χρόνια του, το θεωρώ φαιδρό και γελοίο.
Info: Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας υποδέχεται στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στις 21.00. Η συναυλία πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy. Πληροφορίες: 77777040. Χορηγοί επικοινωνίας: Mega, Sfera 96,8. Διοργάνωση: Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός. Επίσης, η Νατάσα τραγουδάει αυτή την εποχή στο «Κέντρο Αθηνών», στην Αθήνα (Πειραιώς 142 και Π. Ράλλη, Γκάζι, τηλ: 00302103454108). Το τελευταίο της cd «Σ’ αγαπώ», κυκλοφορεί από τη Minos-EMI.
Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη
Περιοδικό Down Town, Τεύχος 378
http://elita.philenews.com/el-gr/people ... apoia-alli
«Ποτέ μου δεν προσπάθησα να γίνω κάποια άλλη»
Του Αλέξανδρου Πρίφτη

Αν ο χωρισμός και ο πόνος ήταν φωνή, θα ήταν η δική της. Όπως και όλες οι διαφορετικές, οι αλλόκοτες εκφάνσεις του έρωτα. Κι όλα αυτά που θέλουμε να πούμε εκείνες τις στιγμές, εκείνη τα εκφράζει με ένα κουπλέ, ένα ρεφραίν, έναν ήχο, μία νότα. Πολύ απλά, πολύ φυσικά. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται για μία μεγάλη συναυλία στην Κύπρο, στις 10 Φεβρουαρίου, για την οικονομική ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και, με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός, μίλησε για όλα στο «Down Town».
Με ποια συναισθήματα έρχεστε κάθε φορά στην Κύπρο μας;
Όπως το λες! Με συναισθήματα! Και μάλιστα πολλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι, αυτό το νησί, με στήριξε πολύ - ειδικά στα πρώτα μου βήματα. Νιώθω ότι ο κόσμος του είναι πάντα εκεί σε ό,τι κι αν κάνω. Και εννοείται ότι, κάθε φορά, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα γίνεται. Αυτό θα συμβεί και στις 10 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
Φέτος, συνεργαστήκατε για πρώτη φορά με τον Αντώνη Βαρδή, στο νέο σας album «Σ’ αγαπώ». Γιατί δεν το επιδιώξατε νωρίτερα;
Τη συνεργασία με τον Αντώνη την ήθελα πάντα! Πολλά χρόνια το σκεφτόμουν αλλά, δεν ξέρω, ποτέ μου δεν του το πρότεινα -θες από συστολή, θες από «φόβο»- δεν έτυχε πάντως. Φέτος, όμως, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δουλέψουμε μαζί και πιστεύω ότι κάναμε μία πολύ καλή δουλειά.
Ένα από τα κομμάτια σας, το «Πόσο ίδια σκέφτομαι κι εγώ», είναι αφιερωμένο στην Ελένη Βιτάλη. Γιατί το αφιερώσατε σε εκείνη;
Την Ελένη Βιτάλη τη θαυμάζω πολύ, είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής μουσικής και, επειδή την αγαπάμε ιδιαίτερα -κι εγώ και ο Αντώνης Βαρδής- αποφασίσαμε να της το αφιερώσουμε μέσα από την ψυχή μας.
Αλήθεια, θα συνεργαζόσασταν ποτέ με ένα τόσο μεγάλο όνομα, όπως είναι η Ελένη Βιτάλη;
Εγώ μπορώ να συνεργαστώ με όποιον άνθρωπο με εμπνέει και με τροφοδοτεί. Δεν με νοιάζει αν ο άλλος είναι φίρμα ή δεν τον ξέρει κανείς. Σημασία έχει να μπορώ να έχω ανθρώπινη, αλλά και καλλιτεχνική επαφή μαζί του.
Το album σας έχει τίτλο «Σ’ αγαπώ». Το λέτε εύκολα;
Όχι βέβαια! Αν το έλεγα με ευκολία, δεν θα είχε καμία αξία. Το λέω, όμως, όταν αισθανθώ ότι υπάρχει βαθύ συναίσθημα και ασφάλεια. Εκεί είμαι αρκετά εκδηλωτική. Δεν με πειράζει η συνεχής χρήση των λέξεων, ότι για παράδειγμα θα αφαιρέσω βαρύτητα από το «σ’ αγαπώ» αν στο πω δέκα φορές. Απλά πρέπει να το λέμε μόνο όταν το αισθανόμαστε. Και για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή.

Έχετε το ένστικτο της επιτυχίας;
Θα έλεγα πως όχι. Κάθε φορά που πάω να πω πρώτη φορά ένα κομμάτι στο στούντιο, δεν ξέρω αν θα κάνει επιτυχία ή όχι. Αλλά, δεν με απασχολεί κιόλας, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι να τραγουδάω αυτό που θα μιλήσει στην ψυχή μου κι όχι να αναζητώ την επιτυχία.
Υπάρχει μία φήμη που λέει ότι η «Κόκκινη γραμμή» δεν θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία, αν δεν παιζόταν καθημερινά σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές, με αφορμή τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη. Το πιστεύετε αυτό;
Αυτά είναι ανοησίες! Η «Κόκκινη γραμμή» είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και απέδειξε ότι μπορεί να είναι και διαχρονικό. Δεν είναι μία «τηλεοπτική επιτυχία», λόγω των ρεπορτάζ. Αυτό είναι αστειότητα.
Μια και μιλάμε πάντως για τηλεόραση, αρκετοί συνάδελφοί σας, κάποια στιγμή, κάνουν στροφή στην καριέρα τους, είτε συμμετέχοντας σε τηλεοπτικά προγράμματα, είτε σε τηλεοπτικές κριτικές επιτροπές, είτε ακόμη και σε μιούζικαλ. Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε κάτι από όλα αυτά;
Μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις κατά καιρούς, θεωρώ όμως ότι υπήρχε λόγος που δεν το έκανα. Έχω -και θέλω να έχω- μία συνέπεια σε αυτό που κάνω, από το ξεκίνημά μου μέχρι σήμερα. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται - άλλωστε στην τέχνη δεν προγραμματίζεις, δεν βάζεις όρια, αλλά εκφράζεσαι όπως θες. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι συνεπής σε αυτό που κάνω τόσα χρόνια. Δεν μου γεννήθηκε η ανάγκη να εκφραστώ μέσω του θεάτρου ή μέσω του μιούζικαλ - πόσο μάλλον μέσω μίας κριτικής επιτροπής, γιατί μου φαίνεται αδιανόητο να κρίνω κάποιον. Από πού κι ως που; Όμως, για να μην παρεξηγηθώ, όσοι το κάνουν καλώς το κάνουν. Και υπάρχει λόγος, γιατί προφανώς τους αρέσει. Εμένα δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Όποιος απευθυνθεί στη Νατάσα, θέλω να ξέρει τι είναι αυτό που θα πάρει.
Αυτό δεν εμπεριέχει τον κίνδυνο της στασιμότητας; Δηλαδή, δεν μπορεί να πει κάποιος «η Νατάσα κάνει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια!»;
Από πότε η συνέπεια πρέπει να είναι επανάληψη και όχι καλή σχέση με το κοινό; Εγώ έτσι το βλέπω, αλλά όλα είναι θέμα ανάγκης και έκφρασης. Αν είναι ουσιαστικές και αληθινές, συμφωνώ με όλα - αρκεί, όμως, να υπάρχει αλήθεια. Θέλω να κάνω αυτό, βρε αδερφέ! Ποιος θα σου πει «μα, γιατί το κάνεις;». Δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο ή μεθαύριο… Σήμερα, όμως, κάνω αυτά που ξέρετε και διασκεδάζω πολύ.
Η εικόνα που έχουμε για εσάς είναι μίας γυναίκας που χαρακτηρίζεται από ευγένεια, είναι λεπτεπίλεπτη, αλλά έχει κι έναν παράξενο -για το φύλο σας- δυναμισμό. Έχετε τσαμπουκά. Πάντα έτσι ήσασταν;
Καταρχήν, τα λες πολύ καλά…(γελάμε). Κοίτα, όλα αυτά είμαι εγώ. Πάντα αυτό ήμουν, ποτέ δεν άλλαξα και ποτέ μου δεν προσπάθησα να γίνω κάποια άλλη. Δεν το εξήγησα ποτέ αυτό, ούτε το έψαξα. Άλλωστε, είμαστε πολυδιάστατοι άνθρωποι. Είμαι ευγενική με τους ευγενείς, έχω όμως και τον τσαμπουκά μου που, κάποιες στιγμές, βγαίνει στην επιφάνεια. Μπορεί να είναι και άμυνα, που με προστατεύει από διάφορα. Πάντα, όμως, είχα δυναμισμό. Από παιδάκι…

Είχατε όμορφα παιδικά χρόνια;
Πάρα πολύ όμορφα! Δεν ήμουν από πλούσια οικογένεια, μεγάλωσα όμως αρκετά καλά, δεν μου έλειψε κάτι. Πάντα το σπίτι μας ήταν γεμάτο από αγάπη και όλοι ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας. Έχω όμορφες αναμνήσεις από το σπίτι μας, χαρούμενες εικόνες, νόστιμες μυρωδιές.
Με την επιτυχία και τα χρήματα που κερδίσατε αργότερα, δεν νιώσατε ποτέ να χάνετε κομμάτια του κοριτσιού που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μετά έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αθήνα;
Όχι. Και θα σου πω το γιατί. Αυτό που κάνω, είναι πολύ φυσικό για μένα. Ποτέ δεν φαντάστηκα να είμαι δημόσιος υπάλληλος ή να πουλάω βιβλία. Είμαι γεννημένη γι’ αυτό το πράγμα! Επομένως, η αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα -συνέπειες της δουλειάς μας- δεν είναι κάτι ξένο για μένα. Απλά προέκυψε. Δεν τα είχα πριν. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά δεν με τρόμαξε, ούτε φοβήθηκα, και ποτέ μου βέβαια δεν ξέφυγα από τον στόχο μου.
Αισθανθήκατε καθόλου μόνη, όταν είχατε εγκατασταθεί στην Αθήνα;
Αρκετές φορές. Στην Αθήνα ήρθα στα 26 μου και, όταν είσαι εσωτερικός μετανάστης, είναι περίεργα τα πράγματα. Άφησα πίσω μου οικογένεια, φίλους, αγαπημένους ανθρώπους. Αλλά όλα λύνονται, όταν αυτό που κάνεις είναι αυτό που αγαπάς. Δεν γινόταν αλλιώς. Για να πετύχω, έπρεπε να έρθω στην Αθήνα. Άσε που δεν είμαι από εκείνους που βλέπουν εύκολα δυσκολίες μπροστά τους. Είπα απλά «οκ, θα ζήσω εδώ».
Κάνετε εύκολα φίλους; Το ρωτάω επειδή, μπορεί να είστε «η δικιά μας Νατάσα» και να ανήκετε στον κόσμο, παρόλα αυτά, υποψιάζομαι ότι η εσωστρέφεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας…
Ψυχολόγος είσαι; (γελάμε). Ναι, έτσι είναι. Είμαι αρκετά εσωστρεφής και δεν είμαι εύκολος άνθρωπος - το αντίθετο μάλιστα. Θα έλεγα ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, δύσκολος χαρακτήρας, όμως ποτέ δεν κλείνω τους κύκλους μου. Όταν ήρθα στην Αθήνα, δεν διέγραψα τους προηγούμενους ανθρώπους και προσπάθησα να βάλω νέους στη ζωή μου. Δεν έπεσα έξω στις επιλογές μου αλλά, κι αν μου συνέβη, δεν πειράζει. Έκανα φίλους και έχτισα γερές σχέσεις.
Πόσο εύκολο ήταν να συνδυάσετε τη μητρότητα και την καριέρα σε τόσο μικρή ηλικία;
Αυτό ήταν ένα αρκετά περίεργο κομμάτι που με προβλημάτισε… Έπρεπε, όμως, να μάθω να το λειτουργώ. Ζούσα σε μια ξένη πόλη, έκανα μία δουλειά δύσκολη, που θέλει αγώνα και προσοχή και, ταυτόχρονα, ήμουν μόνη μου με ένα παιδάκι που είχε της ανάγκες του. Δεν ήταν εύκολο να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου, όμως ο χρόνος έδειξε ότι τα κατάφερα. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν ο χρόνος, τα ωράρια και το πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, είμαι μία κανονική γυναίκα, όπως άλλες τόσες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους.

Θεωρείτε ότι είναι δύσκολο για μία γυναίκα που έχει ήδη παιδιά, να ξαναπαντρευτεί;
Εγώ το έκανα και δεν μετάνιωσα ποτέ! Ήταν μία απόφαση που την πήρα πολύ συνειδητά - άσχετα αν στην πορεία χάλασε και ο γάμος μου δεν πέτυχε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη από την προσωπική μου ζωή, γιατί απέκτησα δύο θησαυρούς, που είναι εκπληκτικά παιδιά. Τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά είναι η ευτυχία μου!
Το κεφάλαιο «γάμος» το κλείσατε οριστικά;
Δεν ξέρω να τι να σου πω… Τη μία λέω «ναι μωρέ, γιατί όχι; Θα το ξαναέκανα!» και την άλλη στιγμή «βρε Νατάσα, τι θες και το σκέφτεσαι; Το έκανες δύο φορές, δεν προχώρησε, απέκτησες τα παιδάκια σου…». Κοίτα, αυτό έχει να κάνει με το πόσο θα σε εμπνεύσει και ο άλλος. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες «θέλω να παντρευτώ!». Λες «θέλω να παντρευτώ αυτόν!».
Το αποτέλεσμα, όμως, δεν είναι η συντροφικότητα;
Μα, γι’ αυτό μιλάω. Όχι για την τελετή, ως τελετή του γάμου. Αυτό δεν το βάζω στο μυαλό μου καν. Δεν θα με δείτε ξανά με νυφικό - αν αυτό εννοείς (γελάει). Γιατί η έννοια του γάμου γεννάται μέσα από την αγάπη και τον άνθρωπο που κοιτάς στα μάτια. Στο βγάζει, άλλωστε, κι ο άλλος. Μετράς τις εμπειρίες σου, τα λάθη σου και διαπιστώνεις ότι, τελικά, θες αυτός να είναι ο σύντροφός σου, για όσο… Ας μην πω για πάντα, που είναι το ιδανικό.
Σήμερα, σας λείπει ένας σύντροφος;
Και ναι και όχι. Με τόσα που κάνω κάθε μέρα, δεν καταλαβαίνω πια αν μου λείπει ή όχι. Κάνω πολλά πράγματα, οπότε δεν έχω τον χρόνο να σκεφτώ και να πω σίγουρα αν μου λείπει.
Αλήθεια, «κουβαλάτε» μέσα στην εκάστοτε σχέση σας, το μέγεθος του ονόματός σας;
Θα ήθελα να μην το «κουβαλώ». Αλλά, για να μη βαυκαλιζόμαστε και για να μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, κάθε άνθρωπος είναι τα πάντα. Κάπου είμαι μόνο η «Νατάσα» και κάπου αλλού μόνο η «Θεοδωρίδου». Το θέμα είναι εγώ να μην το κάνω πιο έντονο με τη συμπεριφορά μου, όμως ευθύνεται και ο άλλος. Πρέπει να αναλογιστεί και να πει ότι «ναι, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά σε κάποιες στιγμές είναι και μία απλή καθημερινή γυναίκα, που έχει τις ίδιες ανάγκες όπως όλοι οι άνθρωποι». Κοίτα, ένας έξυπνος άνθρωπος δεν το θεωρεί αυτό εμπόδιο, ούτε θα κομπλεξαριστεί επειδή η σύντροφός του είναι αναγνωρίσιμη.

Με τον χαρακτήρα που εισπράττουμε από εσάς, δεν μου βγάζετε, πάντως, έναν άνθρωπο που να έχει παρακαλέσει ή να έχει κλάψει για έναν έρωτα...
Ότι δεν έχω παρακαλέσει είναι δεδομένο, δεν το έχω κάνει ποτέ. Όμως, ναι, έχω κλάψει κι εγώ, γιατί όχι; Κακό είναι; Αυτό αισθανόμουν, αυτό έκανα. Άσε που εγώ κλαίω πολύ εύκολα. Εδώ κλαίω και με αυτά που βλέπω στην τηλεόραση, με μια ταινία ή με οτιδήποτε άλλο που μου βγάζει συγκίνηση…
Τα περισσότερα τραγούδια σας μιλούν για χωρισμό και πόνο και όχι τόσο για τη χαρά του έρωτα. Είναι επιλογή σας αυτό;
Ποτέ δεν το εξήγησα, όμως ξέρω ότι αυτό θέλω να τραγουδάω. Εκεί ανήκω, αν θες.
Και κάτι τελευταίο: Είστε από τις ελάχιστες γυναίκες που αποκαλύπτουν δημόσια την ηλικία τους. Αυτό γιατί το κάνετε;
Γιατί, όταν με ρωτούν, απαντώ με ειλικρίνεια και είπα την αλήθεια. Είμαι 43 χρόνων. Τι έπρεπε να πω; Απ’ την άλλη, δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες που δεν λένε καθόλου την ηλικία τους. Αν δεν θέλουν, καλά κάνουν και δεν την αποκαλύπτουν. Το να σου λέει όμως ψέματα ο άλλος και να κρύβει τα χρόνια του, το θεωρώ φαιδρό και γελοίο.
Info: Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας υποδέχεται στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στις 21.00. Η συναυλία πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy. Πληροφορίες: 77777040. Χορηγοί επικοινωνίας: Mega, Sfera 96,8. Διοργάνωση: Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός. Επίσης, η Νατάσα τραγουδάει αυτή την εποχή στο «Κέντρο Αθηνών», στην Αθήνα (Πειραιώς 142 και Π. Ράλλη, Γκάζι, τηλ: 00302103454108). Το τελευταίο της cd «Σ’ αγαπώ», κυκλοφορεί από τη Minos-EMI.
Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη
Περιοδικό Down Town, Τεύχος 378
http://elita.philenews.com/el-gr/people ... apoia-alli
-
- Δημοσιεύσεις: 263
- Εγγραφή: Τρί Οκτ 05, 2010 2:41 pm
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Αλλη μια ανώδυνη συνέντευξη του σωρού και του συρμού..τι γλυκούλα..όλοι γλυκούληδες( όπως ο Θέμος, η Δούκισσα..)
- fylakas_aggelos
- Δημοσιεύσεις: 10858
- Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:50 pm
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Χθες το βράδυ είχε πάλι ο ALPHA το αφιέρωμα στη νέα της δισκογραφική δουλειά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
- Δημοσιεύσεις: 2928
- Εγγραφή: Πέμ Φεβ 03, 2011 2:02 am
- Επικοινωνία:
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
πριν την ανεβασει αυτος που την ανεβασε ειδε καλα την επεξεργασια που εκανε;αν ειναι δυνατον!stelios έγραψε:
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Κουκλίτσα ο Καναράκης! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- billakos24
- Δημοσιεύσεις: 12540
- Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Α μπράβο!!! Αυτό ήθελα, το αγαπημένο μου.panosif έγραψε:Επίσημα το νέο single του album.![]()

All of our endings can be found in our beginnings...