Γιώργος Μαζωνάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα και άλλα Μαζω-χιστικά!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Βασικά δεν κατάλαβα γιατί έγινε το event αλλά τελοσπάντων. :fan:
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Oχι οτι μας χαλασε βεβαια αλλα πολυ hype για το τιποτα οπως αποδειχτηκε τελικα.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μου άρεσαν οι ενορχηστρώσεις στα 8 τραγούδια που είπε αλλά ήταν λίγο.
Gshore

Koιτα εγω αυτο που θελω να τονισω οπως και σε αλλα event του Μαζω γενικοτερα εχουνε θεματακια με την οργανωση.

Εγω που εφτασα 9 παρα και ηταν φισκα ηδη[περιμενα λιγοτερο κοσμο]επρεπε να κανω περα δωθε για να βλεπω γιατι οι κολωνες και τα κωλοπραγματα που 'χαν αραδιασει[ορισμενα χωρις λογο]εκλειναν τη θεα.

Και μια και το φερε η κουβεντα παντως στο fb στο Φωταεριο πολυ κραξιμο για το μαγαζι και την εξυπηρετηση ρε παιδια. :071:
Άβαταρ μέλους
panosif

Το cafe στο Public είναι μικρός χώρος και είναι λογικό όταν γίνονται τέτοια events να γίνεται χαμός.
Στο Φωταέριο πηγαίνω στο bar οπότε δεν ξέρω τι παίζει με την εξυπηρέτηση.
Gshore

Δεν εχω παει ποτε στο μπαρ αλλα πολλοι γραφουν οτι ειναι λες και βλεπεις απο 2ο οροφο πολυκατοικιας...

Παντως gtp μαγαζι πραγματικα και αμα δε δωσεις το κατι παραπανω ουτε καλη θεση εχεις ουτε καμια σοβαρη εξυπηρετηση.Ελπιζω πραγματικα του χρονου να μην ειναι ξανα εκει.Πολυ αβολο γενικοτερα σαν μαγαζι.

Και για να το κλεισουμε εδω γνωριζεις αν ισχυει τελικα η συνεργασια με την Παολα αν εχει βγει κατι καινουριο??
Άβαταρ μέλους
panosif

Το bar δεν είναι καλό.Αν θες να βρεις μια καλή θέση και να βλέπεις πρέπει να πας σχετικά νωρίς.
Η συνεργασία με την Πάολα λογικά ισχύει και θ' ανακοινωθεί όταν οι εμφανίσεις με την Καίτη θα κοντεύουν να τελειώσουν.
Άβαταρ μέλους
panosif

Γ. Μαζωνάκης: Το μεγάλο πάρτυ με τους διάσημους φίλους του στο Σύνταγμα! Φωτογραφίες
Εικόνα
Τη νέα συλλεκτική κασετίνα του για τα 20 χρόνια τραγουδιού παρουσίασε χθες βράδυ στα Public στο Σύνταγμα ο Γιώργος Μαζωνάκης, κάνοντας παράλληλα και ένα μεγάλο πάρτυ για τους διάσημους φίλους του, που τον τίμησαν.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους celebrities που έδωσαν το “παρών” στη βραδιά και απόλαυσαν τα τραγούδια του. Ανάμεσά τους ήταν η Καίτη Γαρμπή, ο Παντελής Παντελίδης, η Ελισάβετ Σπανού, ο Νικηφόρος και πολλοί άλλοι.

Εικόνα

Με αφορμή την κυκλοφορία της συλλεκτικής κασετίνας “Με Λένε Γιώργο – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ”, που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της δισκογραφίας του Γιώργου Μαζωνάκη μαζί με αποκαλυπτικό DVD και δώρο σκουλαρίκι, ο αγαπημένος καλλιτέχνης με το φανατικό κοινό βρέθηκε χθες στο τμήμα Μουσικής του γνωστού καταστήματος και υπέγραψε την επετειακή πολυτελή έκδοση, μιλήσε από κοντά με τον κόσμο και τραγούδησε ζωντανά με την ορχήστρα του.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

http://www.tlife.gr/Article/news-mazo/0-76-57035.html
Άβαταρ μέλους
djemba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djemba »

Καλησπερα και απο μενα, σας παρακολουθω καιρο αλλα τωρα γραφτηκα με αφορμη το χτεσινο event. Θα συμφωνησω πως ηταν πολλες οι προσκλησεις για το συγκεκριμενο χωρο, αν και ειμαι τις αποψης οτι χιλιοι καλοι χωρανε. Καθομασταν και εξω αλλα και μεσα οριακα και ενω δεν ειχαμε που να σταθουμε, ακουγαμε και τις παρατηρησεις οσων καθοντουσαν πισω οτι δε βλεπουν. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα και να βλεπεις και να καθεσαι... Κρατησε οντως λιγο και το μυριστηκα οτι θα γινει κατι τετοιο οταν συνεβη το εξης : οταν πηγα για να μας υπογραψει τα cd's, γυρναει στον σεκιουριτα και του λεει "δηλαδη εγω θα τραγουδησω κιολας;", με πολλη καλη διαθεση βεβαια αλλα το νοημα το πιασαμε. Και του κανω "ε μιας και ηρθες δε θα πεις δυο τραγουδιακια;" και μου απανταει "ε ναι να μην πω δυο τραγουδακια;". Ok ειπε οκτώ :P . Παντως ηταν ευδιαθετος και πολυ ευγενικος και προθυμος να επικοινωνησει με ολους. Λιγο ακομα να ειχε κρατησει καλα θα ηταν...
Άβαταρ μέλους
panosif

Από κόσμο δεν ήταν τίποτα το χθεσινό.Που να δείτε τι έγινε στα events της Θεοδωρίδου και της Ζουγανέλη που έβαλαν μέσα και αυτούς που δεν είχαν πρόσκληση. :fan:
Ok ήταν όντως λίγο χθες αλλά τουλάχιστον έκανε μια όμορφη παρουσίαση των κομματιών που διάλεξε να πει. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
djemba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djemba »

Ναι ωραια περασε αρκετος κοσμος πιστευω.
Στη Νατασα ναι, το θυμαμαι αλλα σε συγκεκριμενα σημεια θυμαμαι οτι ειχε λιγοτερο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
panosif

Γιώργος Μαζωνάκης - Μπροστά σ' ένα μικρόφωνο
Εικόνα

Μη χάσετε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το CD του Γιώργου Μαζωνάκη "Μπροστά σ'ένα μικρόφωνο" με 11 διαχρονικές επιτυχίες μοναδικά ερμηνευμένες.

Περιλαμβάνει τα μοναδικά τραγούδια

Στο άδειο μου πακέτο | Με λένε Γιώργο | Δεν θέλω πια να ξαναρθείς | Θα με θυμηθείς | Άργά είναι πια αργά | Η βαλίτσα | Δυο καρδιές | Το θέμα είναι να την βρω | Να ξαναρθείς | Έρωτά μου αγιάτρευτε | Φεγγάρια δαχτυλίδια

http://www.parapolitika.gr/parapolitika ... BA%CE%B1-5
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Υπήρχε και κομμάτι "Μπροστά σε ένα μικρόφωνο - Εισαγωγή".Άραγε θα το έχει?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Gshore

fylakas_aggelos έγραψε:Υπήρχε και κομμάτι "Μπροστά σε ένα μικρόφωνο - Εισαγωγή".Άραγε θα το έχει?
Μακαρι και λογικα θα το'χει...απλα τα σπαει.
Άβαταρ μέλους
panosif

Οι Ζάχος Διονύσης, Μαγγίρα Ματθίλδη, Μαζωνάκης Γιώργος, Μέλιsses, Πάολα, Στρέπκος Δημήτρης, Τάμτα,
Φουρέιρα Ελένη, Χατζίδου Ελένη, Courtney, Shaya, The Kings, Vegas, φόρεσαν την περούκα τους για καλό σκοπό.

afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Γιατί τους γράφει πρώτα με το επώνυμο? :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Gshore

Μεχρι ποτε περιπου θα παει το σχημα με τη Γαρμπη ξερουμε???
Απάντηση