stelios έγραψε:@ElliKokkinou Έμαθες τα νέα;Καλώς τον δεχτήκατε@SxoinasDionisis Αν είναι έξυπνος ο Φοίβος θα ετοιμάζει ήδη ντουέτο.
Προστέθηκε στα αγαπημένα από Elli Kokkinou

stelios έγραψε:@ElliKokkinou Έμαθες τα νέα;Καλώς τον δεχτήκατε@SxoinasDionisis Αν είναι έξυπνος ο Φοίβος θα ετοιμάζει ήδη ντουέτο.
Προστέθηκε στα αγαπημένα από Elli Kokkinou
εδώ δε χάθηκες με ''την άδεια της καρέκλα''..τι φοβάσαι τώρα?ΜΑΓΔΑ έγραψε:Όχι, Θεέ μου... Να αρχίσει να τραγουδάει ξαφνικά: "Θα περάσω από μπροστά σου μ' άλλον αγαπητικό" και "Ήσουνα υπέροχος μα μόνο για μια νύχτα"...MusicLover έγραψε:Έρχεται κι αυτό άμεσα... Συνεργασία με Καίτη.. Δεν έχω αμφιβολία πια... Άντε ελπίζω σε κάτι πραγματικά καλό στο Διονύση. Του αξίζει!chris3m έγραψε:Μάλιστα!!!
Ας ελπίσουμε πως στον Διονύση δεν θα δώσει ....αηδίες όπως στους υπόλοιπους!
Αμφίβολο βέβαια...αλλά...
Spoiler:
Έτσι και συμβεί, θα χαθώ από προσώπου γης...
Τέλος...
Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς, αλλά τέλος πάντων.nick2907 έγραψε:εδώ δε χάθηκες με ''την άδεια της καρέκλα''..τι φοβάσαι τώρα?ΜΑΓΔΑ έγραψε:Όχι, Θεέ μου... Να αρχίσει να τραγουδάει ξαφνικά: "Θα περάσω από μπροστά σου μ' άλλον αγαπητικό" και "Ήσουνα υπέροχος μα μόνο για μια νύχτα"...MusicLover έγραψε:Έρχεται κι αυτό άμεσα... Συνεργασία με Καίτη.. Δεν έχω αμφιβολία πια... Άντε ελπίζω σε κάτι πραγματικά καλό στο Διονύση. Του αξίζει!chris3m έγραψε:Μάλιστα!!!
Spoiler:
Τέλος...
Δε θα δώσει τέτοια στη Γαρμπή. Εκτός αν θεωρείς π.χ. το Λόγια μέλι στιχουργικό αριστούργημα ή το στην άδεια σου καρέκλα.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Όχι, Θεέ μου... Να αρχίσει να τραγουδάει ξαφνικά: "Θα περάσω από μπροστά σου μ' άλλον αγαπητικό" και "Ήσουνα υπέροχος μα μόνο για μια νύχτα"...MusicLover έγραψε:Έρχεται κι αυτό άμεσα... Συνεργασία με Καίτη.. Δεν έχω αμφιβολία πια... Άντε ελπίζω σε κάτι πραγματικά καλό στο Διονύση. Του αξίζει!chris3m έγραψε:Μάλιστα!!!
Spoiler:
Τέλος...
Ναι μετά είδα τα παρακάτω... Εγώ απάντησα επιτόπου στο ποστ της Μάγδας κ μετά είδα τα επόμενα.afn έγραψε:Είσαι μερικά post πίσω Mlv!![]()
Καλά δε θα σου πάρω το κεφάλι!MusicLover έγραψε:Ναι μετά είδα τα παρακάτω... Εγώ απάντησα επιτόπου στο ποστ της Μάγδας κ μετά είδα τα επόμενα.afn έγραψε:Είσαι μερικά post πίσω Mlv!![]()
Ναι εντάξει, αλλά είναι πολύ κουραστικό να μπαίνεις στο θέμα ενός καλλιτέχνη και να βλέπεις να γράφουν ότι δεν τον γουστάρουν κάποιοι καθόλου. Εντάξει το έχουν πει 10-20-500 φορές, το εμπεδώσαμε!afn έγραψε:Γιατί μιλούν για συγκεκριμένα θέματα! Ηρεμία!