Αγορές cds.
Re: Αγορές cds.
Της Βίσση νομίζω έχω ότι έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά δισκοπωλεία μέχρι το 2009... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- GiorgosSeahorse
Και για αυτό και που πήρες cd της Ayumi...Krouela έγραψε:ti amfivalis mori ? oti piga iaponia ?

- GiorgosSeahorse
Το Ω Κύπρος;; Δεν είχε ξαναβγεί στην Ελλάδα;;afn έγραψε:Της Βίσση νομίζω έχω ότι έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά δισκοπωλεία μέχρι το 2009...
Και το Αντίδοτο όταν το αγόρασα έγραφε 2007 και είχε και bonus video clip.

ta theli o kolos sou xryse mou, e ?GiorgosSeahorse έγραψε:Και για αυτό και που πήρες cd της Ayumi...Krouela έγραψε:ti amfivalis mori ? oti piga iaponia ?

Krouela agapes mou, Krouela
to diko mou antidoto ine apo to 98GiorgosSeahorse έγραψε:Το Ω Κύπρος;; Δεν είχε ξαναβγεί στην Ελλάδα;;afn έγραψε:Της Βίσση νομίζω έχω ότι έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά δισκοπωλεία μέχρι το 2009...

Και το Ω Κύπρος και το Αντίδοτο με το bonus clip και ένα με τίτλο Anna Vissi και το εξώφυλλο του Αντίδοτου που είχε βγει μόνο στην Γαλλία λένε...GiorgosSeahorse έγραψε:Το Ω Κύπρος;; Δεν είχε ξαναβγεί στην Ελλάδα;;afn έγραψε:Της Βίσση νομίζω έχω ότι έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά δισκοπωλεία μέχρι το 2009...

Kι εμένα!Krouela έγραψε:to diko mou antidoto ine apo to 98GiorgosSeahorse έγραψε:Το Ω Κύπρος;; Δεν είχε ξαναβγεί στην Ελλάδα;;afn έγραψε:Της Βίσση νομίζω έχω ότι έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά δισκοπωλεία μέχρι το 2009...

ax gerasaafn έγραψε:Kι εμένα!Krouela έγραψε:to diko mou antidoto ine apo to 98GiorgosSeahorse έγραψε:Το Ω Κύπρος;; Δεν είχε ξαναβγεί στην Ελλάδα;;afn έγραψε:Της Βίσση νομίζω έχω ότι έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά δισκοπωλεία μέχρι το 2009...

- GiorgosSeahorse
Krouela έγραψε:ta theli o kolos sou xryse mou, e ?GiorgosSeahorse έγραψε:Και για αυτό και που πήρες cd της Ayumi...Krouela έγραψε:ti amfivalis mori ? oti piga iaponia ?

Εγώ το Αντίδοτο το πήρα το 2011 1η φορά και είναι αυτό που γράφει 2007 με το clip!

Και πρίν 1 βδομάδα το Τραύμα! Ωραίο cover!

Και αν έχετε προσέξει: Μαντώ - Για Όλες Τις Φορές
Γαρμπή - Ευαισθησίες
Βίσση - Τραύμα
Όλα βγήκαν το 97, έχουν διαφορετικό χρώμα, αλλά μοιάζουν κάπως μεταξύ τους γτ είναι όλες άσπρες με έντονο make up!
Τι ωραία cd...
Και την Καίτη έχω! Στην Μαντώ είχα βαρεθεί τα ελληνικά! 

ego malista exo tin proti ekdosi tou arxizo polemo pou den exei akoma t'onoma tou fivou apano 

GiorgosSeahorse έγραψε:Krouela έγραψε:ta theli o kolos sou xryse mou, e ?GiorgosSeahorse έγραψε:Και για αυτό και που πήρες cd της Ayumi...Krouela έγραψε:ti amfivalis mori ? oti piga iaponia ?![]()
Εγώ το Αντίδοτο το πήρα το 2011 1η φορά και είναι αυτό που γράφει 2007 με το clip!![]()
Και πρίν 1 βδομάδα το Τραύμα! Ωραίο cover!![]()
Γαρμπή - Ευαισθησίες
Βίσση - Τραύμα
Όλα βγήκαν το 97, έχουν διαφορετικό χρώμα, αλλά μοιάζουν κάπως μεταξύ τους γτ είναι όλες άσπρες με έντονο make up!
Τι ωραία cd...
Όντως!
Κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση...
Αν δεν κάνω λάθος και τα 3 τα δημιούργησε ο Αντώνης Γλυκός (τουλάχιστον της Άννας, αφού πήρε και Ποπ Κορν για το εξώφυλλο)
Το έχω στην κούτα αυτό κάτσε να ψάξω! 

Είχα και το Ποπ Κορν αλλά το έδωσα!gtm13 έγραψε:GiorgosSeahorse έγραψε:Krouela έγραψε:ta theli o kolos sou xryse mou, e ?GiorgosSeahorse έγραψε:Και για αυτό και που πήρες cd της Ayumi...Krouela έγραψε:ti amfivalis mori ? oti piga iaponia ?![]()
Εγώ το Αντίδοτο το πήρα το 2011 1η φορά και είναι αυτό που γράφει 2007 με το clip!![]()
Γαρμπή - Ευαισθησίες
Βίσση - Τραύμα
Τι ωραία cd...
Όντως!
Αν δεν κάνω λάθος και τα 3 τα δημιούργησε ο Αντώνης Γλυκός (τουλάχιστον της Άννας, αφού πήρε και Ποπ Κορν για το εξώφυλλο)

Κι εγώ!Krouela έγραψε:ego malista exo tin proti ekdosi tou arxizo polemo pou den exei akoma t'onoma tou fivou apano

Την έχω κι εγώ αυτή την έκδοση αλλά επειδή μου έσπασε το ξαναγόρασα.Krouela έγραψε:ego malista exo tin proti ekdosi tou arxizo polemo pou den exei akoma t'onoma tou fivou apano
Πέρυσι απέκτησα και το βινύλιο.
Ισχύει.gtm13 έγραψε:GiorgosSeahorse έγραψε:Krouela έγραψε:ta theli o kolos sou xryse mou, e ?GiorgosSeahorse έγραψε:Και για αυτό και που πήρες cd της Ayumi...Krouela έγραψε:ti amfivalis mori ? oti piga iaponia ?![]()
Γαρμπή - Ευαισθησίες
Βίσση - Τραύμα
Τι ωραία cd...
Όντως!

Φτου! Μουσική Φοίβος!Krouela έγραψε:ego malista exo tin proti ekdosi tou arxizo polemo pou den exei akoma t'onoma tou fivou apano

- GiorgosSeahorse
Μπράβο Krouela!
Αυτή την 1η έκδοση του δίσκου ο Θεός την έδωσε μόνο σε λίγα εκλεκτά άτομα σαν εσένα!
Ίσως να μην ήταν τυχαίο που είχαν αυτό το κοινό στοιχείο αυτά τα 3 cd.
Και οι 3 τότε στη Sony και οι 3 κορυφαίες σε πωλήσεις στα 90s, ειδικά η Άννα και η Καίτη.

Αυτή την 1η έκδοση του δίσκου ο Θεός την έδωσε μόνο σε λίγα εκλεκτά άτομα σαν εσένα!

Ίσως να μην ήταν τυχαίο που είχαν αυτό το κοινό στοιχείο αυτά τα 3 cd.

Και οι 3 τότε στη Sony και οι 3 κορυφαίες σε πωλήσεις στα 90s, ειδικά η Άννα και η Καίτη.