afn έγραψε:Λόγω Μποφίλιου μπερδεύτηκαν!gtm13 έγραψε:Ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο... Είναι ΝατάΣα και όχι ΝατάΣΣα

afn έγραψε:Λόγω Μποφίλιου μπερδεύτηκαν!gtm13 έγραψε:Ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο... Είναι ΝατάΣα και όχι ΝατάΣΣα
Βαριέται.stelios έγραψε:Ωραία δουλειά ο δίσκος της Νατάσας με τον Βαρδή αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που τον δούλεψε η minos.
Bαριέται και η Νατάσαδεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει.
Τόσοι μήνες για να βγει το 1 video clip μετά ένα ωραίο αφιέρωμα στον alpha και πετάμε και από εκεί μερικά κλιπ μαζεμένα.
Δεν βλέπω να γίνει σωστή προώθηση και στα ραδιόφωνα των τραγουδιών.Ίσως δεν καταλαβαίνουν και αυτοί τι γίνεται με τα singles;![]()
Tέλος πάντων κρίμα να βγαίνουν ωραίες δουλειές και να μην έχουν την αντιμετώπιση που πρέπει.
Κλαίω.billakos24 έγραψε:
Βαριέται.
Όποιος θέλει σου λέει ας ακούσει τον δίσκο, εγώ με τον Βαρδή συνεργάστηκα,
το μαλλί το άλλαξα, μπήκα στον κόπο να γυρίσω και ΕΝΑ video, πήγα στην κουμπάρα
και τα είπαμε, γύρισα και ένα promo για τον alpha. Τι άλλο να κάνω? Απόκαμα η καλλιτέχνιδα!
Μην τα βλέπουμε όλα απο την δική μας σκοπιά που είμαστε καρατεκνά και έχουμε όρεξη
για ζωή, αγάπη και δημιουργία!(εσείς δηλαδή γιατί εγώ απο την εφηβεία νιώθω μια
κούραση) Σκέψου να είχαμε την ηλικία της Νατάσας!!!![]()
Οκ φτάνει το τρολάρισμα για σήμερα.![]()
Δεν φταίει η Minos.Στην ίδια εταιρεία άλλοι καλλιτέχνες έχουν πολύ καλό πρόμο.billakos24 έγραψε:
Γενικότερα εγώ απογοητεύτηκα και απο τον χειρισμό της Νατάσας αλλα και της Έλενας
στις νέες τους εταιρίες. Μεταγραφές μετά απο χρόνια και το αποτέλεσμα ψιλονερόβραστο
για τα standards τους.
+10000! Πάνω απο όλα η θέληση του καλλιτέχνη.panosif έγραψε: Δεν φταίει η Minos.Στην ίδια εταιρεία άλλοι καλλιτέχνες έχουν πολύ καλό πρόμο.
Η Νατάσα από το 2007 και μετά έβγαζε 2 singles από τον κάθε δίσκο και τέλος.Ε φέτος ούτε αυτό.
Τουλάχιστον κυκλοφόρησε ένα υπέροχο album και δεν άρχισε να τραγουδάει αδιάφορα κομμάτια όπως η Πέγκυ.
billakos24 έγραψε:Βαριέται.
Όποιος θέλει σου λέει ας ακούσει τον δίσκο, εγώ με τον Βαρδή συνεργάστηκα,
το μαλλί το άλλαξα, μπήκα στον κόπο να γυρίσω και ΕΝΑ video, πήγα στην κουμπάρα
και τα είπαμε, γύρισα και ένα promo για τον alpha. Τι άλλο να κάνω? Απόκαμα η καλλιτέχνιδα!
Μην τα βλέπουμε όλα απο την δική μας σκοπιά που είμαστε καρατεκνά και έχουμε όρεξη
για ζωή, αγάπη και δημιουργία!(εσείς δηλαδή γιατί εγώ απο την εφηβεία νιώθω μια
κούραση) Σκέψου να είχαμε την ηλικία της Νατάσας!!!![]()
+10000billakos24 έγραψε:+10000! Πάνω απο όλα η θέληση του καλλιτέχνη.panosif έγραψε: Δεν φταίει η Minos.Στην ίδια εταιρεία άλλοι καλλιτέχνες έχουν πολύ καλό πρόμο.
Η Νατάσα από το 2007 και μετά έβγαζε 2 singles από τον κάθε δίσκο και τέλος.Ε φέτος ούτε αυτό.
Τουλάχιστον κυκλοφόρησε ένα υπέροχο album και δεν άρχισε να τραγουδάει αδιάφορα κομμάτια όπως η Πέγκυ.![]()
Ο δίσκος είναι ωραιότατος κι αυτό με εκνευρίζει περισσότερο.
Αν ήταν χάλια δεν θα έγραφα καν για promo κτλ. Θάψτε τον!
Ίδρωσε το αυτί της Νατάσας επειδή την έκραξε ο ξοφλημένος.Gshore έγραψε:Την εφτιαξες την ξυνη ρε Νταφυ και τωρα...Αστην να κανει πλαστικες...!
Εδώ γεμίζει, σου λέει, μπουζουξίδικο στην Συγγρού...panosif έγραψε:Ίδρωσε το αυτί της Νατάσας επειδή την έκραξε ο ξοφλημένος.Gshore έγραψε:Την εφτιαξες την ξυνη ρε Νταφυ και τωρα...Αστην να κανει πλαστικες...!