O panosif να μας παρουσιάσει τη δική του!!!Krouela έγραψε:kamia ali diskothiki tha doume ?![]()
τι περιμένει...???
O panosif να μας παρουσιάσει τη δική του!!!Krouela έγραψε:kamia ali diskothiki tha doume ?![]()
Στο περίμενε θα μείνεις.chris3m έγραψε:O panosif να μας παρουσιάσει τη δική του!!!Krouela έγραψε:kamia ali diskothiki tha doume ?![]()
τι περιμένει...???
Τι να βάλει μωρέ;50 cd έχει όλα κι όλα.ADAM2 έγραψε:Εσύ κρις;
Λογικό εσύ ...βάσει ηλικίας να έχεις και περισσότερα!!!panosif έγραψε:Τι να βάλει μωρέ;50 cd έχει όλα κι όλα.ADAM2 έγραψε:Εσύ κρις;
chris3m έγραψε:Λογικό εσύ ...βάσει ηλικίας να έχεις και περισσότερα!!!panosif έγραψε:Τι να βάλει μωρέ;50 cd έχει όλα κι όλα.ADAM2 έγραψε:Εσύ κρις;
εγώ τα πήρα στην 2η έκδοση...![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα....δεν έχω πολλά εγώ, ούτε τα μισά σας δεν φτάνω!!!
chris3m έγραψε:Λογικό εσύ ...βάσει ηλικίας να έχεις και περισσότερα!!!panosif έγραψε:Τι να βάλει μωρέ;50 cd έχει όλα κι όλα.ADAM2 έγραψε:Εσύ κρις;
εγώ τα πήρα στην 2η έκδοση...![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα....δεν έχω πολλά εγώ, ούτε τα μισά σας δεν φτάνω!!!
καλή η προσπάθεια....αλλά δεν...όπως βλέπεις....panosif έγραψε: Να δώσεις χαιρετίσματα στους συμμαθητές σου από το κρυφό σχολειό.Αν ζει κανείς ακόμα δηλαδή.
Οποιαδήποτε cds,ή συγκεκριμένα.Γιατί παλιά είχαν αυτοκόλλητο συγκεκριμένο αυτά,που έπαιρνες 2+1 δώρο.neereaux έγραψε:Για όσους ενδιαφέρονται, από σήμερα μέχρι και το σάββατο, στα Public σε κάθε αγορά 3 cd δίνουν δωρεάν το 1.
Οποιαδήποτε cd ή βινύλια.fylakas_aggelos έγραψε:Οποιαδήποτε cds,ή συγκεκριμένα.Γιατί παλιά είχαν αυτοκόλλητο συγκεκριμένο αυτά,που έπαιρνες 2+1 δώρο.neereaux έγραψε:Για όσους ενδιαφέρονται, από σήμερα μέχρι και το σάββατο, στα Public σε κάθε αγορά 3 cd δίνουν δωρεάν το 1.
Συμφωνώ.Ποιος αγοράζει σήμερα 3 cd μαζί;Αν ήταν ωραίοι ας το έκαναν 1+1.gtm13 έγραψε:Φαίνεται τώρα κατάλαβαν τον ανταγωνισμό με το άνοιγμα του Μουσικού Ιανού..
Αλλά θα προτιμούσα να έβαζαν 2+1 δώρο... 3 δύσκολα θα πάρει κάποιος, εκτός κι αν αγοράσει κάποιος CD κάτω των 10 ευρώ, οπότε συμφέρει κάπως
Βασικά μάλλον δεν εκφράστηκα καλά.gtm13 έγραψε:Φαίνεται τώρα κατάλαβαν τον ανταγωνισμό με το άνοιγμα του Μουσικού Ιανού..
Αλλά θα προτιμούσα να έβαζαν 2+1 δώρο... 3 δύσκολα θα πάρει κάποιος, εκτός κι αν αγοράσει κάποιος CD κάτω των 10 ευρώ, οπότε συμφέρει κάπως
Α ok...neereaux έγραψε:Βασικά μάλλον δεν εκφράστηκα καλά.gtm13 έγραψε:Φαίνεται τώρα κατάλαβαν τον ανταγωνισμό με το άνοιγμα του Μουσικού Ιανού..
2+1 δώρο είναι η προσφορά σε όλα τα cd.