Vegas
- fylakas_aggelos
Re: VEGAS
Οι VEGAS κατάφεραν να εντυπωσιάσουν στο Rythmos Lounge τους διαδικτυακούς τους φίλους την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 στις 10 το βράδυ από το studio Twenty8 .
Οι VEGAS ερμήνευσαν Άλκηστις Πρωτοψάλτη το Διθέσιο και Coolio - Gangstas Paradise! To αποτέλεσμα είναι μοναδικό!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
VEGAS OFFICIAL PAGE
έρχονται πολλά και ωραία πραγματάκια #newmusicvideo #newsingle #international_single #vegasakia #sunday_studio.
έρχονται πολλά και ωραία πραγματάκια #newmusicvideo #newsingle #international_single #vegasakia #sunday_studio.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Ετοιμάζουμε τον καινούριο μας δίσκο στο studio. Αρχίζουμε την επόμενη εβδομάδα, τις προετοιμασίες για τα δύο πρώτα μας single που θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα. Το πρώτο είναι μια ιδιαίτερη δυναμική μπαλάντα. Ενώ το δεύτερο single είναι ένα πολύ ανεβαστικό feel good κομμάτι και είναι πολύ "Vegas"
- fylakas_aggelos
Να δούμε,αν θα υπάρχει κάτι από τα 7 singles που έχουν βγάλει ως τώρα,αλλιώς θα φτιάξω το δικό μου album,μαζί με τα 7 singles και τα επίσημα remixes τους που υπάρχουν στα iTunes,βγαίνουν περίπου 20 κομμάτια.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
VEGAS OFFICIAL PAGE
Επισκεφτείτε αυριο τη σελίδα μας, ακούστε πρώτοι το νέο μας τραγούδι και δείτε το lyric video! #pedio_maxis #vegas #new_single
Επισκεφτείτε αυριο τη σελίδα μας, ακούστε πρώτοι το νέο μας τραγούδι και δείτε το lyric video! #pedio_maxis #vegas #new_single
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Ωραίο είναι,θυμίζει λίγο το "Για σένα", αλλά αν δεν είχε αυτά τα φωνητικά της Μελίνας,τη στιγμή που ο άλλος ραπάρει,θα ήταν καλύτερο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Το τραγούδι μ'αρέσει μόνο στο ρεφρέν,τα κουπλέ δεν...είχαν πει πιο παλιά ότι θα έβγαζαν album με όλα τους τα singles + μερικά νέα κομμάτια.Θα δείξει!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
To τραγούδι της Μελίνας που παρουσίασε στο Madwalk θα είναι στο δίσκο των Vegas.Να δούμε τι θα κάνουν με αυτό το cd,έχω 9 digital κομμάτια τους στο σκληρό δίσκο μου.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Τι θα πρωτοέχει αυτός ο δίσκος,δεν πιστεύω ότι θα έχει πολλά νέα κομμάτια!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- billakos24
- billakos24
To ''έχασαν'' νομίζω οι Vegas τα δύο τελευταία χρόνια. ''Για σένα'' και ''Πιο ψηλά'' ήταν η κορυφή τους.
Τι ΕΚΠΛΗΞΗ το ''Για σένα'' τότε. Είχα πάθει σοκ όταν το είχα πετύχει στο Mad στο ΚΨΜ του στρατοπέδου.

Τι ΕΚΠΛΗΞΗ το ''Για σένα'' τότε. Είχα πάθει σοκ όταν το είχα πετύχει στο Mad στο ΚΨΜ του στρατοπέδου.

All of our endings can be found in our beginnings...
-
+filibillakos24 έγραψε:To ''έχασαν'' νομίζω οι Vegas τα δύο τελευταία χρόνια. ''Για σένα'' και ''Πιο ψηλά'' ήταν η κορυφή τους.