Λογικά τον Μάιο που θα ξεκινήσει με την Πάολα κάτι θα βγάλει.Chronisgreek έγραψε:ANTE POTE 8A BGALEI NEO SINGLE..NISAFI M'AYTO TO DISKO PIA..
Ο τελευταίος δίσκος πάντως ακόμα παίζει.Το Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις ακούγεται αρκετά.
Λογικά τον Μάιο που θα ξεκινήσει με την Πάολα κάτι θα βγάλει.Chronisgreek έγραψε:ANTE POTE 8A BGALEI NEO SINGLE..NISAFI M'AYTO TO DISKO PIA..
Παίζει στο top20 απο ελληνικά ακόμη το ''Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις''.panosif έγραψε:Λογικά τον Μάιο που θα ξεκινήσει με την Πάολα κάτι θα βγάλει.Chronisgreek έγραψε:ANTE POTE 8A BGALEI NEO SINGLE..NISAFI M'AYTO TO DISKO PIA..
Ο τελευταίος δίσκος πάντως ακόμα παίζει.Το Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις ακούγεται αρκετά.
+100000billakos24 έγραψε:
Παίζει στο top20 απο ελληνικά ακόμη το ''Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις''.![]()
Μια χαρά το χειρίζεται το θέμα albums ο Μαζώ. Όχι σαν άλλους που παρατάνε
τον δίσκο τους με ένα, δύο singles.
Εγώ δεν βλέπω καμία ''καθυστέρηση'' δηλαδή , όπως πρέπει το πάει. Ανάγκη
απο single άλλωστε δεν έχει, Έλλη δεν είναι, οπότε...μια χαρά.![]()
Στον δεύτερο όροφο είναι εκεί που βρίσκεται και το bar.Δεν υπάρχει τρίτος όροφος.djemba έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Φιλε panosif αυτα τα κουβουκλια δηλαδη ειναι στον δευτερο κατω απο το μπαρ; (αν υποθεσω στον τριτο ειναι το μπαρ δηλαδη)
Επιτρεπεται να καθονται οι ορθιοι εκει; μη μας την πουνε δηλαδη κιολας, οχι τιποτε αλλο...
Όχι είναι πιο απλή έκδοση,μόνο 2 cd,το πρώτο με κομμάτια της PolyGram και το δεύτερο από τη Heaven (περίπου 10 από αυτά είναι από τους δίσκους με το Φοίβο)Gshore έγραψε:Ρε παιδια καποιος να μου κονφιρμαρει αν αυτο που πηρε το ματι μου σε μια διαφημιση ισχυει.Βγαλαν ολη την εκδοση για τα 20 χρονια στα περιπτερα πλεον με 9,99??
Μέχρι και τον Ιούλιο λογικά.Gshore έγραψε:Eκπληκτικη τελευταια βραδια χθες στο Φωταεριο και ο μανατζερ του Μαζω ανακοινωσε οτι απο 16/5 μαζι με Παολα ξεκινανε Φαντασια...Γνωριζει κανεις αν θα ειναι το κλασσικο μηνιαιο ή θα τραβηξει παραπανω?
Μια χαρά.Μέχρι τώρα είχαμε δει μόνο τα πλάνα από το DVD.panosif έγραψε:Η μεγάλη συναυλία που έδωσε το προηγούμενο καλοκαίρι στο Κατράκειο ο Γιώργος Μαζωνάκης για τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία θα μεταδοθεί το Μ.Σάββατο μετά την Ανάσταση από το Mega.