ADAM2 έγραψε:Συνοπτικός και συγκεκριμένος ο Καλλίδης, μας παρουσιάζει το νόημα του κλιπ σε μία μόνο φωτογραφία.

Υποψιάζομαι οτι έρχεται το video της χρονιάς! (απο ελληνικά και international!)
ADAM2 έγραψε:Συνοπτικός και συγκεκριμένος ο Καλλίδης, μας παρουσιάζει το νόημα του κλιπ σε μία μόνο φωτογραφία.
Εντάξει τα παραλές λίγο...Αν δεν είχε τραγουδήσει Φοίβο η Καιτούλα δε ξέρω που θα ήταν τώραkillbill έγραψε:Το έγραψα και στην Καίτη,ας το γράψω και εδώ..το κάναμε όνομα στο ξεκίνημά του όταν δεν τον ήξερε η μάνα του και ήταν αχάριστοςChronisgreek έγραψε:prosfath synenteyksh ths kaiths sxetika me ton foibo:
Πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Φοίβο, θα συνεργαζόσουν και πάλι μαζί του;
Ο Φοίβος είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός αλλά δεν ξέρω αν μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα όπως κάναμε τότε, που ότι κάναμε ήταν εξαιρετικό και πάρα πολύ επιτυχημένο. Είναι ένας άνθρωπος που μου είχε δώσει το καλύτερο του, πολλές επιτυχίες. Εδώ στο πρόγραμμα μου στο Φωταέριο, είναι σχεδόν όλα τα τραγούδια του Φοίβου κι ο κόσμος τα υποδέχεται ακόμη με τόση αγάπη, ζεστασιά και ενθουσιασμό κι αυτό δείχνει ότι τότε κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα αν θα ξαναγίνει πάλι κάποια συνεργασία δεν το ξέρω.
Είχες υπάρξει μούσα του για πολλά χρόνια! Ποιος ήταν ο λόγος που σταματήσατε την συνεργασία σας;
Αλήθεια είναι αυτό! Κι όποτε το συζητάμε αυτό με τον Φοίβο είναι κάτι που με συγκινεί. Σχέση αγάπης και δέσιμο με αυτό το παιδί. Είχε κάνει τον κύκλο της η συνεργασία μας, τα είχαμε κάνει όλα, τα είχα πει όλα και δεν υπήρχε κάτι άλλο εκείνη την εποχή να σκεφτούμε να κάνουμε, μπορεί τώρα να είναι διαφορετικά. Τώρα κάνει πράγματα με τον άντρα μου, του έχει δώσει καταπληκτικά τραγούδια.τώρα που η Καίτη είναι στα πάνω της δεν θα τον ξανακάνουμε όνομα πάλι
μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τα imitation όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια..
αν θέλει να θυμηθεί τι σημαίνει αποθέωση ας αρκεστεί να βλέπει την εμφάνιση της Καίτης στην συναυλία του..
![]()
Ρε παιδια αμαν με το γαρμπη-φοιβος..αμοιβαια ηταν η επιτυχια..ο φοιβος δεν θα ηταν αυτο που εγινε μετα αν δεν ειχε την καιτη και η καιτη δεν θα ειχε εκτοξευθει σε πρωτο γυναικειο ονομα της χωρας αν δεν ηταν αυτος ασχετα αν εκανε ηδη επιτυχια..tsipraian έγραψε:Εντάξει τα παραλές λίγο...Αν δεν είχε τραγουδήσει Φοίβο η Καιτούλα δε ξέρω που θα ήταν τώραkillbill έγραψε:Το έγραψα και στην Καίτη,ας το γράψω και εδώ..το κάναμε όνομα στο ξεκίνημά του όταν δεν τον ήξερε η μάνα του και ήταν αχάριστοςChronisgreek έγραψε:prosfath synenteyksh ths kaiths sxetika me ton foibo:
Πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Φοίβο, θα συνεργαζόσουν και πάλι μαζί του;
Ο Φοίβος είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός αλλά δεν ξέρω αν μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα όπως κάναμε τότε, που ότι κάναμε ήταν εξαιρετικό και πάρα πολύ επιτυχημένο. Είναι ένας άνθρωπος που μου είχε δώσει το καλύτερο του, πολλές επιτυχίες. Εδώ στο πρόγραμμα μου στο Φωταέριο, είναι σχεδόν όλα τα τραγούδια του Φοίβου κι ο κόσμος τα υποδέχεται ακόμη με τόση αγάπη, ζεστασιά και ενθουσιασμό κι αυτό δείχνει ότι τότε κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα αν θα ξαναγίνει πάλι κάποια συνεργασία δεν το ξέρω.
Είχες υπάρξει μούσα του για πολλά χρόνια! Ποιος ήταν ο λόγος που σταματήσατε την συνεργασία σας;
Αλήθεια είναι αυτό! Κι όποτε το συζητάμε αυτό με τον Φοίβο είναι κάτι που με συγκινεί. Σχέση αγάπης και δέσιμο με αυτό το παιδί. Είχε κάνει τον κύκλο της η συνεργασία μας, τα είχαμε κάνει όλα, τα είχα πει όλα και δεν υπήρχε κάτι άλλο εκείνη την εποχή να σκεφτούμε να κάνουμε, μπορεί τώρα να είναι διαφορετικά. Τώρα κάνει πράγματα με τον άντρα μου, του έχει δώσει καταπληκτικά τραγούδια.τώρα που η Καίτη είναι στα πάνω της δεν θα τον ξανακάνουμε όνομα πάλι
μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τα imitation όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια..
αν θέλει να θυμηθεί τι σημαίνει αποθέωση ας αρκεστεί να βλέπει την εμφάνιση της Καίτης στην συναυλία του..
![]()
στο Φωταέριο το πρόγραμμά της κέφι στο 90%κάνει με Φοίβο
Επίσης αν ο Δουλάμης δεν είχε εμπιστευτεί το Φοίβο για την πολλά υποσχόμενη το 1993 Καίτη δεν ξέρω αν ο Φοίβος θα έκανε τόσο γρήγορα καριέρα
γιατί είμαι σίγουρη ότι θα έκανε καριέρα ..ταλαντούχος είναι και μάλιστα πολύ
απλά οι καλλιτέχνες έχουν και αυτοί τη χρυσή τους εποχή που έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής και ο Φοίβος καταχράστηκε το ταλέντο του και το πληρώνει
Άντε πάλι τα ίδια να τα ξαναλέμε..το 1992 η Καίτη είχε ήδη 4 δίσκους με πολλές επιτυχίες και 2 συμμετοχικούς και τον πρώτο της χρυσό δίσκο με πωλήσεις πραγματικές που τότε ήταν θέμα να κάνεις χρυσό δίσκο ήταν ήδη πρώτο γυναικείο όνομα στα μαγαζιά..το 1993 της έγινε απευθείας "ανάθεση" από την ερτ για ευροβιζιον δεν έγινε διαγωνισμός για να βγει ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπούσε τότε οπότε μιλάμε ήδη για μια φτασμένη τραγουδίστρια που της έκαναν απευθείας ανάθεση και ακόμα ο φοίβος δεν είχε μπει στη ζωή της και δεν τον ήξερε η μάνα του..tsipraian έγραψε:killbill έγραψε:[
Εντάξει τα παραλές λίγο...Αν δεν είχε τραγουδήσει Φοίβο η Καιτούλα δε ξέρω που θα ήταν τώρα
στο Φωταέριο το πρόγραμμά της κέφι στο 90%κάνει με Φοίβο
Επίσης αν ο Δουλάμης δεν είχε εμπιστευτεί το Φοίβο για την πολλά υποσχόμενη το 1993 Καίτη δεν ξέρω αν ο Φοίβος θα έκανε τόσο γρήγορα καριέρα
γιατί είμαι σίγουρη ότι θα έκανε καριέρα ..ταλαντούχος είναι και μάλιστα πολύ
απλά οι καλλιτέχνες έχουν και αυτοί τη χρυσή τους εποχή που έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής και ο Φοίβος καταχράστηκε το ταλέντο του και το πληρώνει