Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ADAM2 έγραψε:Συνοπτικός και συγκεκριμένος ο Καλλίδης, μας παρουσιάζει το νόημα του κλιπ σε μία μόνο φωτογραφία.
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Υποψιάζομαι οτι έρχεται το video της χρονιάς! (απο ελληνικά και international!)
All of our endings can be found in our beginnings...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

ADAM2 έγραψε:Συνοπτικός και συγκεκριμένος ο Καλλίδης, μας παρουσιάζει το νόημα του κλιπ σε μία μόνο φωτογραφία.
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

yperparagwgh milame! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Ένα videoclip για το Όταν περάσει η νύχτα δεν κατάφεραν να κάνουν,ενώ του Καλίδη κάθε τόσο teasers!!!!!Μέχρι στιγμής είναι το μοναδικό τραγούδι του Φοίβου για το 2014.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Δώσε πρόμο! :hysterical:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
tsipraian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsipraian »

killbill έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:prosfath synenteyksh ths kaiths sxetika me ton foibo:

Πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Φοίβο, θα συνεργαζόσουν και πάλι μαζί του;

Ο Φοίβος είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός αλλά δεν ξέρω αν μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα όπως κάναμε τότε, που ότι κάναμε ήταν εξαιρετικό και πάρα πολύ επιτυχημένο. Είναι ένας άνθρωπος που μου είχε δώσει το καλύτερο του, πολλές επιτυχίες. Εδώ στο πρόγραμμα μου στο Φωταέριο, είναι σχεδόν όλα τα τραγούδια του Φοίβου κι ο κόσμος τα υποδέχεται ακόμη με τόση αγάπη, ζεστασιά και ενθουσιασμό κι αυτό δείχνει ότι τότε κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα αν θα ξαναγίνει πάλι κάποια συνεργασία δεν το ξέρω.

Είχες υπάρξει μούσα του για πολλά χρόνια! Ποιος ήταν ο λόγος που σταματήσατε την συνεργασία σας;

Αλήθεια είναι αυτό! Κι όποτε το συζητάμε αυτό με τον Φοίβο είναι κάτι που με συγκινεί. Σχέση αγάπης και δέσιμο με αυτό το παιδί. Είχε κάνει τον κύκλο της η συνεργασία μας, τα είχαμε κάνει όλα, τα είχα πει όλα και δεν υπήρχε κάτι άλλο εκείνη την εποχή να σκεφτούμε να κάνουμε, μπορεί τώρα να είναι διαφορετικά. Τώρα κάνει πράγματα με τον άντρα μου, του έχει δώσει καταπληκτικά τραγούδια.
Το έγραψα και στην Καίτη,ας το γράψω και εδώ..το κάναμε όνομα στο ξεκίνημά του όταν δεν τον ήξερε η μάνα του και ήταν αχάριστος :whatever: τώρα που η Καίτη είναι στα πάνω της δεν θα τον ξανακάνουμε όνομα πάλι :10-pleko: μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τα imitation όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια.. :10-pleko: αν θέλει να θυμηθεί τι σημαίνει αποθέωση ας αρκεστεί να βλέπει την εμφάνιση της Καίτης στην συναυλία του.. :whistle: :525807:
Εντάξει τα παραλές λίγο...Αν δεν είχε τραγουδήσει Φοίβο η Καιτούλα δε ξέρω που θα ήταν τώρα
στο Φωταέριο το πρόγραμμά της κέφι στο 90%κάνει με Φοίβο
Επίσης αν ο Δουλάμης δεν είχε εμπιστευτεί το Φοίβο για την πολλά υποσχόμενη το 1993 Καίτη δεν ξέρω αν ο Φοίβος θα έκανε τόσο γρήγορα καριέρα
γιατί είμαι σίγουρη ότι θα έκανε καριέρα ..ταλαντούχος είναι και μάλιστα πολύ
απλά οι καλλιτέχνες έχουν και αυτοί τη χρυσή τους εποχή που έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής και ο Φοίβος καταχράστηκε το ταλέντο του και το πληρώνει
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Dionisis Sxoinas
4 - 4 - 2014
Το νέο μας τραγούδι με τον Φοίβο αποκλειστικά από τον Sfera 102,2

Εικόνα
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Μπράβο..... σβελτάδα...!!!
ούτε έτοιμο να το είχε ο Φοίβος...
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

tsipraian έγραψε:
killbill έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:prosfath synenteyksh ths kaiths sxetika me ton foibo:

Πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Φοίβο, θα συνεργαζόσουν και πάλι μαζί του;

Ο Φοίβος είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός αλλά δεν ξέρω αν μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα όπως κάναμε τότε, που ότι κάναμε ήταν εξαιρετικό και πάρα πολύ επιτυχημένο. Είναι ένας άνθρωπος που μου είχε δώσει το καλύτερο του, πολλές επιτυχίες. Εδώ στο πρόγραμμα μου στο Φωταέριο, είναι σχεδόν όλα τα τραγούδια του Φοίβου κι ο κόσμος τα υποδέχεται ακόμη με τόση αγάπη, ζεστασιά και ενθουσιασμό κι αυτό δείχνει ότι τότε κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα αν θα ξαναγίνει πάλι κάποια συνεργασία δεν το ξέρω.

Είχες υπάρξει μούσα του για πολλά χρόνια! Ποιος ήταν ο λόγος που σταματήσατε την συνεργασία σας;

Αλήθεια είναι αυτό! Κι όποτε το συζητάμε αυτό με τον Φοίβο είναι κάτι που με συγκινεί. Σχέση αγάπης και δέσιμο με αυτό το παιδί. Είχε κάνει τον κύκλο της η συνεργασία μας, τα είχαμε κάνει όλα, τα είχα πει όλα και δεν υπήρχε κάτι άλλο εκείνη την εποχή να σκεφτούμε να κάνουμε, μπορεί τώρα να είναι διαφορετικά. Τώρα κάνει πράγματα με τον άντρα μου, του έχει δώσει καταπληκτικά τραγούδια.
Το έγραψα και στην Καίτη,ας το γράψω και εδώ..το κάναμε όνομα στο ξεκίνημά του όταν δεν τον ήξερε η μάνα του και ήταν αχάριστος :whatever: τώρα που η Καίτη είναι στα πάνω της δεν θα τον ξανακάνουμε όνομα πάλι :10-pleko: μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τα imitation όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια.. :10-pleko: αν θέλει να θυμηθεί τι σημαίνει αποθέωση ας αρκεστεί να βλέπει την εμφάνιση της Καίτης στην συναυλία του.. :whistle: :525807:
Εντάξει τα παραλές λίγο...Αν δεν είχε τραγουδήσει Φοίβο η Καιτούλα δε ξέρω που θα ήταν τώρα
Επίσης αν ο Δουλάμης δεν είχε εμπιστευτεί το Φοίβο για την πολλά υποσχόμενη το 1993 Καίτη δεν ξέρω αν ο Φοίβος θα έκανε τόσο γρήγορα καριέρα
απλά οι καλλιτέχνες έχουν και αυτοί τη χρυσή τους εποχή που έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής και ο Φοίβος καταχράστηκε το ταλέντο του και το πληρώνει
Ρε παιδια αμαν με το γαρμπη-φοιβος..αμοιβαια ηταν η επιτυχια..ο φοιβος δεν θα ηταν αυτο που εγινε μετα αν δεν ειχε την καιτη και η καιτη δεν θα ειχε εκτοξευθει σε πρωτο γυναικειο ονομα της χωρας αν δεν ηταν αυτος ασχετα αν εκανε ηδη επιτυχια..
Chronisgreek

k allo xtyphma gia thn ellh! :fan: menei k h kallh na bgalei prin ap'aythn gia na apoteleiw8ei... :biggrin:
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

tsipraian έγραψε:
killbill έγραψε:[
Άντε πάλι τα ίδια να τα ξαναλέμε..το 1992 η Καίτη είχε ήδη 4 δίσκους με πολλές επιτυχίες και 2 συμμετοχικούς και τον πρώτο της χρυσό δίσκο με πωλήσεις πραγματικές που τότε ήταν θέμα να κάνεις χρυσό δίσκο ήταν ήδη πρώτο γυναικείο όνομα στα μαγαζιά..το 1993 της έγινε απευθείας "ανάθεση" από την ερτ για ευροβιζιον δεν έγινε διαγωνισμός για να βγει ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπούσε τότε οπότε μιλάμε ήδη για μια φτασμένη τραγουδίστρια που της έκαναν απευθείας ανάθεση και ακόμα ο φοίβος δεν είχε μπει στη ζωή της και δεν τον ήξερε η μάνα του..

στον επόμενο δίσκο το 1993 η Καίτη και ο δουλάμης τον εμπιστεύονται και τους δίνει συμμετοχικά κάποια τραγούδια του στο δίσκο τους με την επιτυχία "ναι υπάρχω εγώ" και ο φοίβος κάνει με την Καίτη τον πρώτο χρυσό του δίσκο..συνεχίζουμε με Τουρνά 1994 η Καίτη ήδη βασίλισσα στις πίστες και με το "ξυπόλητη χορεύω" και το "Μη με συγκρίνεις" του Τουρνά σκίζει και κάνει πλατίνα φτάνοντας τις 110,000+ δίσκους τότε εκτός αν θεωρείς ότι το "ατόφιο χρυσάφι" που της είχε γράψει τότε ο φοίβος τράβηξε τον δίσκο..το mega hit ήταν το "ξυπόλητη χορεύω" του "Τουρνά" και η διαχρονική της τραγουδάρα επίσης του "Τουρνά" το "Μη με συγκρίνεις" αυτή ήταν η Γαρμπή μέχρι το 1994 από εκεί και ύστερα μπήκε μονοπώλιο στη ζωής της ο Φοίβος και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τις επιτυχίες τους αυτή ήταν η Καιτούλα χωρίς φοίβο..ο φοίβος ποιος ήταν μέχρι τότε χωρίς την Καιτούλα??? Για να μην αναφέρω και τις συνεργασίες της στα 80'ς με Πάριο, Μητροπάνο, Πολυκανδριώτη και λοιπούς..
Chronisgreek

Εικόνα
Chronisgreek

2ΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ..!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Έχω περιέργεια για τα τραγούδια της Καλλή και του Σχοινά.Αν και πιστεύω ότι της Καλλή θα είναι τσιφτετέλι,και του Σχοινά θα ακολουθεί το στυλ Roxette-Ειρήνη Παπαδοπούλου.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

8elw se kati pio pop ton dionysh exw bare8ei ayta ta styl rokakia...
to deltio typou tou dromou gia thn kallh leei 8a mas ekplhxei me to prwto akousma.. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Η Καλλή είπε σε μία συνέντευξη του Νοεμβρίου που έβλεπα χθες ότι το Σεπτέμβριο μαζί με το Έτσι κάνω εγώ είχε ηχογραφήσει ακόμα 1 κομμάτι,το οποίο θα είναι το επόμενο single,και οι φίλοι της που το άκουσαν της λένε ότι είναι το κάτι άλλο και τη ρωτάνε πότε θα το βγάλει.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

Spicy
Χαμός Έγινε!
Στην κορυφή των top plays charts (πηγή Mediainspector) οι MASTER TEMPO feat. Christos Menidiatis
"Χαμός θα γίνει"
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μα τόσο πολύ άρεσε σε όλους??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Το νέο τραγούδι του Σχοινά λέγεται "Ομορφαίνεις τη ζωή μου".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Απάντηση