Τι κακό και αυτό φέτος..δεν το περίμενα πάντως από την Πέγκυ και τον Λύρα περισσότερο να το δεχτούν αυτό να κάθεται ο Οικονομόπουλος παραπάνω ώρα και να κλείνει το πρόγραμμα πως αλλάζει ο καιρός ε...panosif έγραψε:Ας γράψω τις εντυπώσεις μου και από την πρεμιέρα Πέγκυς-Νίκου.![]()
Ωραίο λαικό πρόγραμμα όπως ακριβώς το περίμενα.
Έχουν κοινή έναρξη με το Θα προχωράμε μαζί και στη συνέχεια λένε τραγούδια από την δισκογραφία τους.Κλείνουν με την Επιμονή της Ελεωνόρας.
Ακολουθεί ο Οικονομόπουλος ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός και μετά η Πέγκυ.Κάνει μόνο ένα πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας όμως.
Αρκετά διασκεδαστικό θα το έλεγα.Το μόνο μείον είναι που δεν είπε τραγούδια της όπως Νόημα,Τρέξε,Χάνομαι.Βγαίνει με το Μη ρωτάτε.
Μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα ξαναβγαίνει ο Οικονομόπουλος και το πρόγραμμα κλείνει λίγο μετά τις 5.
Είχε πολύ κόσμο.
Καλή επιτυχία.
Μπορεί να ήταν κουρασμένη μωρέ.Krouela έγραψε:afou sou leo variete i gynekapigame kai sto kamarini kai o filos mou pano sto methisi tou (vevea anarotieme pos boris na methisis me tin vodka eki ala telos panton
) tin apotheose kai i alli na kathete san aggouri. tis leei o anthropos irtha mono n'akouso to matono kai ekini apantaei nai nai to egrapse o dantis
Πόσο δίκιο έχεις.Krouela έγραψε:simfono. krima pou den ipe to ena xadi kai episis as papsi epitelous na pi to matono proto ballad kai meta pseftodance
Γενικά φαίνεται να βαριέται.Δεν ξέρω στο μαγαζί για φέτος,αλλά το ότι τραγουδάει 80 λεπτά,ενώ ο Οικονομόπουλος γύρω στις 2 ώρες,αυτό λέει πολλά.stelios έγραψε:Πολύ χαλαρή την βλέπω και αυτή για τα δισκογραφικά της.Υπερβολικά θα έλεγα.Γνωρίζουν επιτυχία τα τραγούδια και είναι νωρίς να βγάλει κάτι.
Με τη διαφορά ότι η Νατάσα βγάζει επιτυχιάρες(με εξαίρεση τη φετινή μέτρια χρονιά).Chronisgreek έγραψε:h pegky einai san th natasa.. ta idia bhmata k exei epanapaf8ei me idous an8rwpous k idia pragmata..
Τα τελευταία χρόνια? Δεν νομίζω πως υπάρχει σύγκριση...Chronisgreek έγραψε:Δε νομιζω οτι η νατασα βγαζει μεγαλυτερα σουξε απο την πεγκυ..στο ιδιο μηκος κυμαινονται...