Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Giotis έγραψε:Το Παίρνω την ευθύνη είναι τεράστια χιτάρα αυτή τη στιγμή στα clubs.
Ποιος ο λόγος να διασκευάσουν μια φετινή επιτυχία που παίζει ακόμα;
Τελείως άκυρη κίνηση.
Πόσο τυχερός νιώθω που έχω κόψει μαχαίρι πια τα clubs κι ας μου κόστισε
αρκετά σε κοινωνικοποίηση.
Θέλω εξηγήσεις...
Αν στην Ελλάδα δηλώσεις ότι κόβεις και το ελάχιστο ποτό που έπινες και
αποφεύγεις τις διασκεδάσεις τύπου clubs αυτομάτως χάνεις τους μισούς
φίλους σου.
All of our endings can be found in our beginnings...
E ναι σίγουρα καλύτερο από το original,ο κανονικός τραγουδιστής είναι άφωνος.Οι REC ετοιμάζουν και άλλο single που θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου και θα λέγεται "Έτσι μόνο γίνεται",ακούγεται ότι θα είναι σε στυλ Παντελίδη,γιατί θα έχουν και τις τρομπέτες που έχει ο ίδιος στα τραγούδια του.
Του Κωνσταντίνου Γαλανού είναι το "Τα δικά μου τραγούδια" του Αλκαίου.Μετά το "Συγχώρεσέ με" που έκανε η Πέγκυ,άλλο ένα τραγούδι του Αλκαίου.
Όσο για το κομμάτι του Πάρι ασχολίαστο στυλ Βέρτη και Παντελίδη,απορώ γιατί τον σπρώχνουν.
Κούκλα η Εβελίνα αλλά βλακεία το videoclip του Θεοχάρη.Όσο για του Χολίδη άθλια διασκευή και το videoclip άθλιο,στο ίδιο στυλ με το περσινό καλοκαιρινό "Μάτια μου ατέλειωτα"
Το πιο ενδιαφέρον σ'αυτές τις νέες κυκλοφορίες είναι ότι θα δω τα σχόλια του fylakas-chronis
δεν ξέρω σας έχω συνδυάσει μαζί όταν βλέπω αυτά τα θέματα..
Chronisgreek έγραψε:ebgale o rouvas neo dance song me titlo meine edo
Δυστυχώς το αφαίρεσαν από το youtube.Nα ήταν Θεοφάνους?Πάντως σήμερα διάβασα ότι ο Κοντόπουλος θα γράψει κομμάτια σε έναν ανερχόμενο τραγουδιστή έκπληξη της Panik και απογοητεύτηκα.