Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλό θα ήταν να έχουμε μεγάλη συμμετοχή και από μέλη που δεν συμμετέχουν ιδιαίτερα και δεν είναι στα γνωστά fanclubs για να είμαστε λίγο
πιο αντικειμενικοί αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάποιο πρόμο σ' άλλα θέματα just
killbill έγραψε:Καλό θα ήταν να έχουμε μεγάλη συμμετοχή και από μέλη που δεν συμμετέχουν ιδιαίτερα και δεν είναι στα γνωστά fanclubs για να είμαστε λίγο
Mια χαρα αντικειμενικα εχουν ψηφισει πολλα μελη απο τα fanclubs.
Αν θελεις να ψηφισεις αντικειμενικα και οχι φανατικα..ειναι στο χερι σου
Μια χαρα προμο εχει γινει καλε Πιστευω οτι ολοι εχουν ενημερωθει.
Που αλλου να το προμοταρω;στο section του ''κινητου'';
Βρε killbill αμα ανακοινωθει ο καθενας τους ψηφους του κατα την εξελιξη της ψηφοφοριας,ποιο το νοημα να γινεται σε p.m;
Eπισης δεν ειναι καλο για να μην επηρεαζονται τα μελη οταν βλεπουν τι ψηφιζεται περισσοτερο κτλ.
Επισης ολο αυτο εχει και περισσοτερο πλακα/αγωνια/hype για τα αποτελεσματα!
killbill έγραψε:Καλό θα ήταν να έχουμε μεγάλη συμμετοχή και από μέλη που δεν συμμετέχουν ιδιαίτερα και δεν είναι στα γνωστά fanclubs για να είμαστε λίγο
Mια χαρα αντικειμενικα εχουν ψηφισει πολλα μελη απο τα fanclubs.
Αν θελεις να ψηφισεις αντικειμενικα και οχι φανατικα..ειναι στο χερι σου
Μια χαρα προμο εχει γινει καλε Πιστευω οτι ολοι εχουν ενημερωθει.
Που αλλου να το προμοταρω;στο section του ''κινητου'';
Μην αγχώνεσαι για μένα αντικειμενικά θα ψηφίσω όσο μπορώ πέρα από την γνωστή μου μεγάλη αδυναμία έχω άλλα 2-3 πρόσωπα σε κάποιες κατηγορίες που εξίσου έχω αδυναμία ως γνωστόν και θεωρώ ότι κάναν τη διαφορά φέτος εκεί δυσκολεύομαι γι'αυτό δεν έχω ψηφίσει ακόμα