Χαμός!just feel έγραψε:19 συμμετοχες!![]()
billakos24 έγραψε:Να μην φανερωθεί ΤΙΠΟΤΑ σε καμία φάση της διαδικασίας!
Θα χαθεί όλη η μαγεία έτσι!![]()
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Just!Θα μαγειρεψ....εεε θα βγάλει
τα αποτελέσματα με κάθε αντικειμενικότητα! Κι εμείς εννοείται θα
ψηφίσουμε ΟΛΟΙ απόλυτα αντικειμενικά πέρα απο αγάπες και
παιδιάστικα κολλήματα!![]()
just feel έγραψε:billakos24 έγραψε:Να μην φανερωθεί ΤΙΠΟΤΑ σε καμία φάση της διαδικασίας!
Θα χαθεί όλη η μαγεία έτσι!![]()
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Just!Θα μαγειρεψ....εεε θα βγάλει
τα αποτελέσματα με κάθε αντικειμενικότητα! Κι εμείς εννοείται θα
ψηφίσουμε ΟΛΟΙ απόλυτα αντικειμενικά πέρα απο αγάπες και
παιδιάστικα κολλήματα!![]()
Αντε οι δικοι σου ψηφοι που ειναι;;
Παλι τελευταιος θα ψηφισεις;
Εxcel.just feel έγραψε:Σκεφτομαι να βγαλω τα αποτελεσματα κ με ποσοστα..ξερεις κανα καλο προγραμμα;
Just αν θες βοήθεια με το excel πες μου!ADAM2 έγραψε:Εxcel.just feel έγραψε:Σκεφτομαι να βγαλω τα αποτελεσματα κ με ποσοστα..ξερεις κανα καλο προγραμμα;
Αυριο εχεις επισκεψεις..μεχρι Σαββατο εχεις μερεςADAM2 έγραψε:Βασικά από αύριο θα έχω επισκέψεις και δε θα 'χω χρόνο.Θα ψηφίσω απόψε! Ευτυχώς που μου το θύμησες.
![]()
Θα σου πω!afn έγραψε:Just αν θες βοήθεια με το excel πες μου!ADAM2 έγραψε:Εxcel.just feel έγραψε:Σκεφτομαι να βγαλω τα αποτελεσματα κ με ποσοστα..ξερεις κανα καλο προγραμμα;
![]()
Εγώ σε ανέφερα πάλι!ADAM2 έγραψε:Βασικά από αύριο θα έχω επισκέψεις και δε θα 'χω χρόνο.Θα ψηφίσω απόψε! Ευτυχώς που μου το θύμησες.
![]()
Μέχρι Κυριακή οι επισκέψεις μου.just feel έγραψε:Αυριο εχεις επισκεψεις..μεχρι Σαββατο εχεις μερεςADAM2 έγραψε:Βασικά από αύριο θα έχω επισκέψεις και δε θα 'χω χρόνο.Θα ψηφίσω απόψε! Ευτυχώς που μου το θύμησες.
![]()
Μολις συμπληρωσες την 20η συμμετοχη!!deba έγραψε:μόλις ψήφισα
καλά αποτελέσματα