ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2014
Πως τόλμησε;thrilos έγραψε:

- stathis2b_
Σαν να τη βλέπω μπροστά μου τη Lady Angie εν εξάλλου καταστασει και με το δίκιο της 

χαχα προτιμω ΕλευθεριουGiotis έγραψε:Ειρήνη έγραψε:Spoiler:

- fylakas_aggelos
Σε 2 ηλεκτρονικά δισκοπωλεία που ρώτησα,μου είπαν πως δεν έχουν ιδέα για τις κυκλοφορίες του Ιουνίου.Συνήθως άλλες φορές γνώριζαν 1 μήνα πριν.Οπότε ίσως βγουν τέλος Ιουνίου Καλλή,Πλούταρχος,Ηρώ ίσως πάνε και για Ιούλιο ή για Φθινόπωρο μετά.Μόνο ο Τσαλίκης θα βγει 7/6 γιατί είναι από εφημερίδα η κυκλοφορία,και στη χειρότερη να πάει μια εβδομάδα μετά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
δηλαδη καλοκαιρι αυτες θα ειναι μονο οι κυκλοφοριες?Οι αλλοι πανε για φθινοπωρο-χειμωνα?fylakas_aggelos έγραψε:Σε 2 ηλεκτρονικά δισκοπωλεία που ρώτησα,μου είπαν πως δεν έχουν ιδέα για τις κυκλοφορίες του Ιουνίου.Συνήθως άλλες φορές γνώριζαν 1 μήνα πριν.Οπότε ίσως βγουν τέλος Ιουνίου Καλλή,Πλούταρχος,Ηρώ ίσως πάνε και για Ιούλιο ή για Φθινόπωρο μετά.Μόνο ο Τσαλίκης θα βγει 7/6 γιατί είναι από εφημερίδα η κυκλοφορία,και στη χειρότερη να πάει μια εβδομάδα μετά.
- fylakas_aggelos
Ναι ακριβώς!!!Και αν βγουν καλοκαίρι και αυτά τα λίγα albums που περιμένουμε!INI07 έγραψε: δηλαδη καλοκαιρι αυτες θα ειναι μονο οι κυκλοφοριες?Οι αλλοι πανε για φθινοπωρο-χειμωνα?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
nai mias k olh thn ypoloiph xronia mexri twra bghkan TA albums...

η Ελευθεριου ετοιμαζει κι αλλο τραγουδι-συνεργασια για το καλοκαιρι
- fylakas_aggelos
εσυ πετας τουρτες αλλα μια χαρα επιτυχια κανουν τετοιες μ... σορρυ βλακειεςfylakas_aggelos έγραψε:Μαρτάκης-Μηδενιστής - Τα καλύτερα (teaser)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
από αυτό που άκουσα ούτε εμένα μου αρέσεο αλλά συμφωνω ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχίαΕιρήνη έγραψε:εσυ πετας τουρτες αλλα μια χαρα επιτυχια κανουν τετοιες μ... σορρυ βλακειεςfylakas_aggelos έγραψε:Μαρτάκης-Μηδενιστής - Τα καλύτερα (teaser)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι γινεται με το αλμπουμ της;Ειρήνη έγραψε:η Ελευθεριου ετοιμαζει κι αλλο τραγουδι-συνεργασια για το καλοκαιρι
μεχρι πριν τρεις βδομαδες ηξερα οτι ακομα εκρεμμουν καποιες ηχογραφησεις επειδη ο claydee βρισκεται συνεχως σε περιοδεια...τωρα δεν ξερω αν προχωρησαν καθολου γιατι κι η Ελευθερια τρωει πολυ χρονο με το σοου...Chris έγραψε:Τι γινεται με το αλμπουμ της;Ειρήνη έγραψε:η Ελευθεριου ετοιμαζει κι αλλο τραγουδι-συνεργασια για το καλοκαιρι