πολυ καλοο αυτο επρεπε να παει esc και οχι το rise upfylakas_aggelos έγραψε:
Πολύ καλό dance!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2014
Ωραία δουλειά.Σε κάποια τραγούδια βέβαια η μουσική είναι ανώτερη των στίχων.Για την ώρα έχω κολλήσει με το Δεν έχω τίποτα.fylakas_aggelos έγραψε:
Πολύ καλό album!!!!To μόνο που δεν μου αρέσει είναι το "Σε θέλω όπως είσαι",που ήταν ήδη γνωστό.

I like people too much or not at all.
- fylakas_aggelos
Hρώ - Κατευθείαν Καρδιά (όλο το album)
Πολύ καλός δίσκος,μου άρεσαν σχεδόν όλα τα κομμάτια.Το "Γιατί είναι έτσι η ζωή" είναι διασκευή του "Porque La Vida Es Asi" της Jennifer Lopez.
Πολύ καλός δίσκος,μου άρεσαν σχεδόν όλα τα κομμάτια.Το "Γιατί είναι έτσι η ζωή" είναι διασκευή του "Porque La Vida Es Asi" της Jennifer Lopez.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Να δούμε τι θα γίνει με τις κυκλοφορίες του Ιουλίου,ακόμα κι αυτές δεν είναι σίγουρο ότι θα βγουν τώρα!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
egw proswpika dn elpizw se nees kyklofories twra apo septembrio (oktobrh)...
mono singles twra me to kilo...oloi 8eloun na kanoun twra kapoio summer hit..
mono singles twra me to kilo...oloi 8eloun na kanoun twra kapoio summer hit..
-
Γιατί τέτοια σάχλα η Shaya; Την έχω για καλύτερα.
ΑΝΤΥΠΑΣ
ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
ΑΓΑΠΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ..
I like people too much or not at all.
στο 5.10 λεει για ακομα ενα τραγουδι που θα βγει το καλοκαιρι και το Σεπτεμβριο για κατι "διαφορετικο"...
-
- fylakas_aggelos
Mάλιστα, θα το βγάλει το καλοκαίρι,και το Φθινόπωρο η Demy με αυτό το κομμάτι & διάφορα remixes του.Είναι μόδα τώρα να βγαίνει ένα κομμάτι από ελληνικό σε αγγλικό στίχο,το αντίστροφο έγινε πέρυσι με το "The Sun".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
προτιμω το ελληνικοChronisgreek έγραψε:
-
panta htan ayto..den einai twrinh moda..8umamai apo epoxes antique akoma..fylakas_aggelos έγραψε:Mάλιστα, θα το βγάλει το καλοκαίρι,και το Φθινόπωρο η Demy με αυτό το κομμάτι & διάφορα remixes του.Είναι μόδα τώρα να βγαίνει ένα κομμάτι από ελληνικό σε αγγλικό στίχο,το αντίστροφο έγινε πέρυσι με το "The Sun".
oso gia to kommati..sthn arxh den kollousan oi stixoi tou refrain, moy fainetai sto ellhniko ta elege pio grhgora alla to synh8isa sthn 2h akroash..
το αλμπουμ της Ελευθεριου το πιο πιθανο ειναι να μην κυκλοφορησειΕιρήνη έγραψε:
στο 5.10 λεει για ακομα ενα τραγουδι που θα βγει το καλοκαιρι και το Σεπτεμβριο για κατι "διαφορετικο"...
- fylakas_aggelos
Μπορεί να βγάζει σιγά σιγά τα κομμάτια τoυ album σε digital θα δείξει.Όλοι έτσι λένε για album και ελάχιστοι βγάζουν.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
INI07 έγραψε:το αλμπουμ της Ελευθεριου το πιο πιθανο ειναι να μην κυκλοφορησειΕιρήνη έγραψε:

Είναι γεγονος πως ορισμένοι καλλιτέχνες έχουν έτοιμους δίσκους αλλά προτιμούν οι εταιρείες τους να κυκλοφορούν σιγά - σιγά τα τραγούδια σαν digital singles. Kρίμα αλλά αντικατοπτρίζει την τάση της εποχής!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!