Νατάσα Θεοδωρίδου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: Νατάσα Θεοδωρίδου [Songs & More]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

billakos24 έγραψε:Καλά αν όντως γίνει θα γίνει πανικός στη νύχτα! :surprised:

Σαν να έκαναν sex tape Στικούδη, Φουρέιρα, Αλεξανδράτου π.χ αλλά στο πιο τραγουδιστικό του. :biggrin: :fan:

Γι'αυτό άφησε ξεκρέμαστη τη Ντενίση η Νατάσα άραγε? :-P Σου λέει πιο σίγουρο χρήμα στο τρίο. :fan:
:lol: :lol: :lol:
Έλα μωρέ για τη Ντενίση μετάνιωσε και έψαχνε δικαιολογία για να την κάνει.Δεν είναι η Νατάσα γι' αυτά. :fan:
Για τη συνεργασία με Καίτη-Πέγκυ το έγραψε και ο Λεμπιδάκης και κυκλοφορεί και ένα δελτίο τύπου που όμως δεν ξέρω αν είναι επίσημο.Θα δείξει.
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=gr
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ »

Δελτία τύπου βλέπω αλλά επιβεβαιώσεις από τις ίδιες όχι!!!! Η Πέγκυ χρειάζεται ένα δυνατό comeback τόσο δισκογραφικά όσο και σε επίπεδο εμφανίσεων(δεν γίνεται ο Οικονομόπουλος να έχει παραπάνω χρόνο στη πίστα από τη Ζήνα) γιατί η πτώση τα τελευταία 2 χρόνια είναι μεγάλη. Η Καίτη δεν έχει παρά να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι το αξίζει άλλωστε. Η Νατάσσα αυτό που κάνει τόσα χρόνια αυτό θα συνεχίζει να κάνει. Διαφήμιση θα έχει μπόλικη το σχήμα(Μενεγάκη).

Η Νατάσσα ξέρετε αν ετοιμάζει κάτι δισκογραφικά γιατί όλο και κάτι καινούργιο βγάζει κάθε χρόνο!!!
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Αποκλειστικό: Δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία Θεοδωρίδου - Ζήνα - Γαρμπή. Παρασκήνιο...
Εικόνα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Το απόγευμα της Πέμπτης σας γράψαμε για την συμφωνία του σχήματος στην Ιερά Οδό που θα προκαλέσει σίγουρα πολύ θετικά σχόλια στην νυχτερινή Αθήνα. Φαίνεται όμως πως δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα για την τελική συμφωνία. ...

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου το Σάββατο υπάρχει άλλο ένα ραντεβού με την Νατάσα Θεοδωρίδου για να δούμε αν κλειδώσει το σχήμα. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει θετικό κλίμα και από τις τρείς πλευρές και μεγάλο ρόλο έχει παίξει και ο Γιώργος Λύρας που με την εμπειρία του έχει δώσει πόντους ώστε να προχωρήσει αυτή η ιδέα στο νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού. Αναμένουμε λοιπόν την εξέλιξη. Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υφίσταται σχήμα και συνεργασία. Απλά υπάρχει κουβέντα και θετικό κλίμα.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... jc.twitter
I like people too much or not at all.
stelios

O Λύρας να θέλει τόσο να μπει 3ο όνομα η Πέγκυ;Γιατί φαντάζομαι αυτή θα είναι 3ο όνομα όπως και αν το παρουσιάσουν. :read:
Ελπίζω βέβαια να πλασάρουν κάποια ως guest ώστε να μην φανεί έτσι.
Μου φαίνεται κάπως να το δεχθεί η Πέγκυ λες και είναι η Κοκκίνου τι να πω. :10-pleko:
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Δελτία τύπου βλέπω αλλά επιβεβαιώσεις από τις ίδιες όχι!!!!
κλασσικά :lol: :lol: :lol:
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

billakos24 έγραψε:Καλά αν όντως γίνει θα γίνει πανικός στη νύχτα! :surprised:

Σαν να έκαναν sex tape Στικούδη, Φουρέιρα, Αλεξανδράτου π.χ αλλά στο πιο τραγουδιστικό του. :biggrin: :fan:

Γι'αυτό άφησε ξεκρέμαστη τη Ντενίση η Νατάσα άραγε? :-P Σου λέει πιο σίγουρο χρήμα στο τρίο. :fan:

:hysterical: :hysterical: :hysterical:
Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει και με τις τρεις το σχήμα..όποιον συνδιασμό των δύο τον πιστεύω..
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

stelios έγραψε:O Λύρας να θέλει τόσο να μπει 3ο όνομα η Πέγκυ;Γιατί φαντάζομαι αυτή θα είναι 3ο όνομα όπως και αν το παρουσιάσουν. :read:
Ελπίζω βέβαια να πλασάρουν κάποια ως guest ώστε να μην φανεί έτσι.
Μου φαίνεται κάπως να το δεχθεί η Πέγκυ λες και είναι η Κοκκίνου τι να πω. :10-pleko:
Στο μυαλο μου εισαι.
Η καιτη και η νατασσα θα ναι ειτε η μια ειτε η αλλη πρωτες στην μαρκιζα(και πιθανολογω οτι θα προσπαθησουν καπως να το φτιαξουν καπως ισοτιμα και για τις 2 λογω συνθηκων).

Αν παντως ειναι να κατσει το σχημα με 2 θα προτιμουσα με νατασσα παροτι μου αρεσει και η πεγκυ.
Άβαταρ μέλους
panosif

Καλύτερα τρίτο όνομα και ισότιμη στη σκηνή με μια Γαρμπή και μια Θεοδωρίδου παρά πρώτο όνομα στη μαρκίζα αλλά στο πρόγραμμα καπελωμένη από έναν κατά πολύ νεοτερό της συνάδελφο.Kαι φαντάζομαι πως ο Λύρας (γιατί αυτός αποφασίζει) προτιμά την Πέγκυ σε ένα τόσο δυνατό σχήμα παρά εκτός για τρίτη χρονιά.
Αν καταφέρουν να συμφωνήσουν θα μιλάμε για το σχήμα της δεκαετίας που την επιτυχία του θα τη χρεωθούν και οι τρεις.Με το ποια είναι πρώτη,δεύτερη,τρίτη στην αφίσα δεν θα ασχοληθεί κανείς παρά μόνο κάποιοι fans (Gunner για σένα το λέω :fan: ).
Και κάτι ακόμα.Η Πέγκυ παρά την κάμψη της τα δύο τελευταία χρόνια παραμένει μεγάλο όνομα.Η Κοκκίνου όχι. :wink:
stelios

Δεν νομίζω να ασχολείται κανείς με το γεγονός ότι η Πέγκυ είναι καπελωμένη χρονικά φέτος στο πρόγραμμα από τον Οικονομόπουλο.
Δεν έχω ακούσει να το σχολιάζει κανείς πουθενά.
Γενικά με αυτά δεν νομίζω να ασχολείται ο κόσμος περα από μας.Η φετινή συνεργασία της μένει ως επιτυχημένη για τον κόσμο και τον τύπο.
Η Πέγκυ υπήρξαν χρονιές που ήταν πάνω και από τις 2 άλλες κυρίες.
Ναι έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε αλλά μου κάνει εντύπωση και με τον χαρακτήρα που έχει να δεχτεί να βγει ως τρίτη.
Όσο δίκαια μοιρασμένο και αν είναι το πρόγραμμα κάποια θα είναι πρώτη,κάποια δεύτερη και κάποια τρίτη έστω και τυπικά. :d_dance:
Άβαταρ μέλους
panosif

Όπως δεν ασχολήθηκε κανείς με το καπελωμά της από τον Οικονομόπουλο στο Θέα (είναι όμως γεγονός) έτσι δεν θ΄ασχοληθεί κανείς και με το αν μπει τρίτο όνομα στο σχήμα με Καίτη-Νατάσα ειδικά κιόλας αν το πρόγραμμα είναι ισάξια μοιρασμένο.Απλά αυτό που είπα είναι πως δεν θα είναι σε χειρότερη θέση από αυτή που είναι στην τωρινή της συνεργασία με έναν καλλιτέχνη που δεν έχει ούτε τη μισή της καριέρα.Οι μαρκίζες δεν μου λένε τίποτα.Η δυναμική του κάθε καλλιτέχνη φαίνεται πάνω στην σκηνή και μόνο.
Επίσης δεν ξέρουμε και τι άλλες προτάσεις έχει για τον χειμώνα η Πέγκυ.
Τελοσπάντων όλα αυτά θα τα δούμε και θα τα σχολιάσουμε εάν και εφόσον συμφωνήσουν και ξεκινήσει το πρόγραμμα.
Πάντως έχω την αισθηση πως και η Πέγκυ και ο Λύρας έχουν αναθεωρήσει πολλά τα τελευταία χρόνια.
stelios

Τέλος πάντων ας γίνει αυτό που θα είναι καλύτερο για όλους.Πιστεύω πως η Πέγκυ αργά η γρήγορα πάντως θα επανακάμψει.Θα την βρει την άκρη. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Έχω την αμυδρά υποψία ότι δε θα υπάρξει συνύπαρξη των τριών.

Ξέρω ότι θα στενοχωρήσω τους Γαρμπικούς κυρίως, αλλά πιστεύω ότι το σχήμα θα είναι Θεοδωρίδου - Ζήνα ή Θεοδωρίδου - Γαρμπή.

Στην ελάχιστων πιθανοτήτων συνύπαρξη των τριών, το σχήμα θα είναι Θεοδωρίδου - Ζήνα με guest star τη Γαρμπή.

Σε άλλη περίπτωση και για να πουν όλες τα ρεπερτόριά τους, το πρόγραμμα πρέπει να αρχίζει στις 23:00 και να τελειώνει στις 8 το πρωί...
Life is a RollerCoaster...
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Για ποιο λογο ρε Μαγδα μου να παει guest η καιτη δεν το καταλαβαινω...συνταξη εχει παρει? :fan:

Οσον αφορα τους χρονους μια χαρα μπορουν να το βολεψουν αν βγουνε η καθε μια απο μια φορα και μετα μια οι 3 τους.
Ουτως η αλλως ΚΑΙ οι 3 λαικο κανουν...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

GUNNER_10 έγραψε:Για ποιο λογο ρε Μαγδα μου να παει guest η καιτη δεν το καταλαβαινω...συνταξη εχει παρει? :fan:

Οσον αφορα τους χρονους μια χαρα μπορουν να το βολεψουν αν βγουνε η καθε μια απο μια φορα και μετα μια οι 3 τους.
Ουτως η αλλως ΚΑΙ οι 3 λαικο κανουν...
Δεν ξέρω... τί να πω...

Απλά, οι άλλες δύο δε μου φαίνονται να κάνουν τις υποχωρήσεις που έχει κάνει η Καίτη σε συνεργασίες της.
Και ειδικά η Πέγκυ.
Η κάθε μία από τις δύο φαίνεται ότι θα διεκδικήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της πί(σ)τας.

Έτσι δείχνει... δεν ξέρω...
Κάτι δεν κολλάει...
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Δεν πιστεύω να κάνει guest σε ένα σχήμα των 3 αυτό έγινε στο φωταέριο και είδαμε τι ήττα έφαγε ο Μαζώ
αυτό ίσως γίνει με το Καίτη-Νατάσα με την Καίτη ίσως να έχει ενα πιο guest ρόλο για να φαίνεται η Νατάσα
πρώτη στην Μαρκίζα και να κλείνει το πρόγραμμα αν τελικά συμφωνήσουν και οι 3 η Καίτη θα είναι στη μέση
στην αφίσα και η Νατάσα πρώτη συμφωνώ για την Πέγκυ πάντως θα είναι μεγάλος συμβιβασμός αν το δεχτεί
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Το πιο πιθανόν πάντως αν τελικά τα βρουν είναι να έχουν 2 αφίσες όπως είχε η Καίτη με την Άννα
Πάντα η Καίτη στη μέση και εναλλάξ Πέγκυ-Νατάσα αριστερά-δεξιά το θέμα είναι με τους χρόνους
τι θα γίνει ποιος θα ανοίγει το πρόγραμμα και ποιος θα το κλείνει εκτός αν πάλι κάνουν κοινή έναρξη και φινάλε
Άβαταρ μέλους
panosif

Live now at Daluz!
Εικόνα
Εικόνα
chart

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chart »

Επειδή διαβάζω πολλά και κυρίως για αφίσες ,μαρκίζες κτλ.,να ενημερώσω τους νεότερους ότι καλλιτέχνες του βεληνεκούς της ΓΑΡΜΠΗ δεν ασχολούνται με τέτοια πραγματάκια...Αυτά είναι για Νατάσα και Πέγκυ (και καλά κάνουν) που ακόμη χτίζουν την καριέρα τους...Και τι εννοώ????Η ΓΑΡΜΠΗ είναι στη συνείδηση του κόσμου σαν μια κλασική μεγάλη τραγουδίστρια,δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα παραπάνω πια,απλά τα πράγματα.
Επίσης τέτοιες συνεργασίες έχουν ξαναγίνει,δεν είναι δα και τόσο δύσκολο...μη τρελαθούμε.
Να θυμίσω οτι το 1995 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ δέχτηκαν στην αφίσα να μπουν μετά την ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,που τότε μεσουρανούσε και ήταν αντίστοιχα ότι είναι σήμερα η Νατάσα και η Πέγκυ...οπότε και οι 3 κυρίες ΚΑΙΤΗ,ΝΑΤΑΣΑ,ΠΕΓΚΥ αν τις νοιάζει ο κόσμος καλό θα είναι να αφήσουν πίσω τα βεντετιλίκια και να προχωρήσουν στην συνεργασία...αν και θα προτιμούσα ένα πιο μεγαλειώδες σχήμα του τύπου ΒΙΣΣΗ-ΓΑΡΜΠΗ!!!!
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ »

Η Νατάσα χτίζει ακόμα καριέρα???? Η Νατάσα θεωρείται από μεγάλη μερίδα του κόσμου ως η καλύτερη λαϊκή φωνή των τελευταίων χρόνων κάνοντας την σύγκριση με τη Μοσχολιού και τη Μαρινέλλα.
Άβαταρ μέλους
panosif

ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Η Νατάσα χτίζει ακόμα καριέρα???? Η Νατάσα θεωρείται από μεγάλη μερίδα του κόσμου ως η καλύτερη λαϊκή φωνή των τελευταίων χρόνων κάνοντας την σύγκριση με τη Μοσχολιού και τη Μαρινέλλα.
Θεωρείται και είναι η σημαντικότερη λαική τραγουδίστρια της γενιάς της.Αυτό λέγεται καταξίωση.
Για τη Θεοδωρίδου μιλάμε,όχι για την Demy.
Απάντηση