ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2015
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2014
Σλιμ κι εγώ που περίμενα πως θα είναι ηχορύπανση, τραγούδησε η άλλη και είναι χειρότερη απ' αυτόν. 

Nothing lasts forever but the earth and sky
mono egw mperdeutika k nomiza pos to everything about u htan ths paparizou...oloidia h fwnh sto sygkekrimeno!!!! 

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ
“ΡΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ”
Μουσική: Κώστας Σούκας
Στίχοι: Αλέκος Κιτσάκης – Ανδρέας Κίτσης

Η μακρά παράδοση που έχει η MINOS – EMI στο δημοτικό τραγούδι δεν μπορούσε παρά να συνεχιστεί με το δημοφιλέστερο όνομα του δημοτικού τραγουδιού αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Είναι η Γωγώ Τσαμπά, η οποία υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με την εταιρία που ανέδειξε μεταξύ άλλων τον Αλέκο Κιτσάκη, την Φιλιώ Πυργάκη, την Τασία Βέρρα, την Νίτσα Τσίτρα κα πλήθος άλλων μεγάλων τραγουδιστών του δημοτικού μας τραγουδιού.
Το τραγούδι που εγκαινιάζει την συνεργασία της Γωγώς Τσαμπά με την MINOS – EMI είναι μια νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Ρίξε μου το ραβασάκι». Είναι ένα κλασικό τραγούδι γλεντιού του Αλέκου Κιτσάκη, που η Γωγώ έχει κάνει ήδη επιτυχία στις συνεχείς εμφανίσεις της αυτό το καλοκαίρι.
Βάλτε το δυνατά να παίξει και χορέψτε ως το πρωί!
“ΡΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ”
Μουσική: Κώστας Σούκας
Στίχοι: Αλέκος Κιτσάκης – Ανδρέας Κίτσης

Η μακρά παράδοση που έχει η MINOS – EMI στο δημοτικό τραγούδι δεν μπορούσε παρά να συνεχιστεί με το δημοφιλέστερο όνομα του δημοτικού τραγουδιού αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Είναι η Γωγώ Τσαμπά, η οποία υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με την εταιρία που ανέδειξε μεταξύ άλλων τον Αλέκο Κιτσάκη, την Φιλιώ Πυργάκη, την Τασία Βέρρα, την Νίτσα Τσίτρα κα πλήθος άλλων μεγάλων τραγουδιστών του δημοτικού μας τραγουδιού.
Το τραγούδι που εγκαινιάζει την συνεργασία της Γωγώς Τσαμπά με την MINOS – EMI είναι μια νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Ρίξε μου το ραβασάκι». Είναι ένα κλασικό τραγούδι γλεντιού του Αλέκου Κιτσάκη, που η Γωγώ έχει κάνει ήδη επιτυχία στις συνεχείς εμφανίσεις της αυτό το καλοκαίρι.
Βάλτε το δυνατά να παίξει και χορέψτε ως το πρωί!
Όχι θα την άφηνε έτσι! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
προτιμω δοξα για γωγω 

Σε κιλα την εχει ο Γιαννακηςafn έγραψε:Γιάννη Δόξα?

Να βάλει τα δυνατά του το κορίτσι στα φετινά πανηγύρια τότε! 

panosif έγραψε:

Πλάκα έχει 

Αν το πάρεις στην πλάκα ναι! 

Εντάξει μωρέ, καλούλι είναι. το τραγούδι μετριάντζα 

Ε για πλάκα το έκανε κι αυτή.afn έγραψε:Αν το πάρεις στην πλάκα ναι!

Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos
Το τραγούδι πιστεύω είναι καλό σαν παραγωγή,αλλά η ίδια είναι βαρετή και βγάζει βαρετές ερμηνείες!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
panosif έγραψε:
Μου αρέσει! Γλυκούλικο και το βίντεο κλιπ όμορφο!
Το video clip είναι πολύ ωραίο.Το τραγούδι αδιάφορο.