Εγώ πάντως για την Έλενα έχω ακούσει ότι έχει ψυχραθεί ο Σαμπάνης όχι την Πέγκυ. Άλλωστε στον τελευταίο της δίσκο δεν της έδωσε κανένα τραγούδι..panosif έγραψε:Για τον Σαμπάνη λέει.Διάβαζα σήμερα μια συνεντευξή του που έλεγε πως δεν εισέπραξε τον σεβασμό που του έπρεπε
ως συνθέτης από καλλιτέχνες που συνεργάστηκε και γι' αυτό διέκοψε και τις φιλικές σχέσεις που είχε μαζί τους.
http://sfygmosradio.gr/news/lifestyle/o ... -sebasmoy/
Προφανώς τα σπάσανε.Κρίμα γιατί είχαν εξαιρετική χημεία και η Πέγκυ ήταν αυτή που τον πέρασε στο λαικό τραγούδι.
Πέγκυ Ζήνα
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Για την Έλενα είναι γνωστό εδώ και 3-4 χρόνια.Με την Πέγκυ αν ισχύει είναι πρόσφατο.MusicLover έγραψε:Εγώ πάντως για την Έλενα έχω ακούσει ότι έχει ψυχραθεί ο Σαμπάνης όχι την Πέγκυ. Άλλωστε στον τελευταίο της δίσκο δεν της έδωσε κανένα τραγούδι..panosif έγραψε:Για τον Σαμπάνη λέει.Διάβαζα σήμερα μια συνεντευξή του που έλεγε πως δεν εισέπραξε τον σεβασμό που του έπρεπε
ως συνθέτης από καλλιτέχνες που συνεργάστηκε και γι' αυτό διέκοψε και τις φιλικές σχέσεις που είχε μαζί τους.
http://sfygmosradio.gr/news/lifestyle/o ... -sebasmoy/
Προφανώς τα σπάσανε.Κρίμα γιατί είχαν εξαιρετική χημεία και η Πέγκυ ήταν αυτή που τον πέρασε στο λαικό τραγούδι.
Όντως είναι ωραία η συνέντευξη και μιλάει ωραία η Πέγκυ.ADAM2 έγραψε:Ωραία εκπομπή, θα τη δω τελικά σε κάποια φάση. Τζάμπα σας έκραξα στο άλλο θέμα.
Χαλαρή κι όμορφη.
Μου άρεσε που είπε και για τα τραγούδια της ότι δεν απαρνιέται κανένα και αναφέρθηκε και στις κόντρες με τους έντεχνους

Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Σαμπάνη. 

I like people too much or not at all.
Η Πέγκυ τώρα στην εκπομπή Αργά με τον Θοδωρή Αθερίδη στο Action 24

Πάλι προβλήματα με την εφορία η Πέγκυ. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Παρ Νοέμ 07, 2014 12:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έρχεται... Μόνη καρδιά video clip...

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το νέο Video Clip της ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ!!!

Σε αποκλειστικότητα οι backstage φωτογραφίες από το νέο Video Clip της ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ που γυρίστηκε χτες 5-11-2014 για το τραγούδι με τίτλο ''ΜΟΝΗ ΚΑΡΔΙΑ''.
Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι (δια χειρός STAN), από αυτά που όταν το ακούς λες, ΠΕΓΚΥ!!!
Το νέο σουξέ της αγαπημένης όλων μας Πέγκυ, σκίζει ήδη στα ραδιόφωνα, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η εταιρεία της ΜΙΝΟΣ EMI αποφάσισε να το οπτικοποιήσει.
Στην σκηνοθετική επιμέλεια του Clip έχει ο χρόνια συνεργάτης και επιστήθιος φίλος της, Κωνσταντίνος Ρήγος.
Στο story πρωταγωνιστεί η ταλαντούχα ηθοποιός ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, η οποία μεταξύ των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς ''Κάτω Παρτάλι'' και του πιο πετυχημένου musical της χρονιάς ''ROCKY HORROR SHOW'' ( που πρωταγωνιστεί και στα δυο) βρήκε πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον το διάλειμμμα για να υποδυθεί, δεν θα σας πω φυσικά τι, για τις ανάγκες του Clip...
Λεπτομέρειες άλλες δεν μπορώ να σας αποκαλύψω, προσεχώς στις οθόνες σας
Η ΠΕΓΚΥ χαμογελαστή, ευδιάθετη και ποιο όμορφη από ποτέ (αυτό άλλωστε το βλέπετε και στις φωτός που σας εξασφάλισα), εκτέλεσε τις οδηγίες του σκηνοθέτη κατά γράμμα, και παρόλη την χρονοβόρα διαδικασία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να αστειεύεται.
Στις φωτογραφίες επίσης βλέπετε τον Κωνσταντίνο Ρήγο επί το έργο, να δίνει οδηγίες στους πρωταγωνιστές, αλλά και να συζητάει το αποτέλεσμα με την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ Κική Τσόλκα και τον στενό συνεργάτη του, Άγγελο Παναγόπουλο.
Την ενδυματολογική επιμέλεια του Clip έχω εγώ, ενώ το make up της Πέγκυ επιμελήθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου και τα μαλλιά ο Στέφανος Βασιλάκης.
Το make up της Βασιλικής Τρουφάκου και των υπολοίπων που εμφανίζονται στο Clip επιμελήθηκε η Θέκλα Σιδέρη και τα Μαλλιά τους, ο Νάσος Ασημακόπουλος.

Σε αποκλειστικότητα οι backstage φωτογραφίες από το νέο Video Clip της ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ που γυρίστηκε χτες 5-11-2014 για το τραγούδι με τίτλο ''ΜΟΝΗ ΚΑΡΔΙΑ''.
Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι (δια χειρός STAN), από αυτά που όταν το ακούς λες, ΠΕΓΚΥ!!!
Το νέο σουξέ της αγαπημένης όλων μας Πέγκυ, σκίζει ήδη στα ραδιόφωνα, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η εταιρεία της ΜΙΝΟΣ EMI αποφάσισε να το οπτικοποιήσει.
Στην σκηνοθετική επιμέλεια του Clip έχει ο χρόνια συνεργάτης και επιστήθιος φίλος της, Κωνσταντίνος Ρήγος.
Στο story πρωταγωνιστεί η ταλαντούχα ηθοποιός ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, η οποία μεταξύ των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς ''Κάτω Παρτάλι'' και του πιο πετυχημένου musical της χρονιάς ''ROCKY HORROR SHOW'' ( που πρωταγωνιστεί και στα δυο) βρήκε πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον το διάλειμμμα για να υποδυθεί, δεν θα σας πω φυσικά τι, για τις ανάγκες του Clip...
Λεπτομέρειες άλλες δεν μπορώ να σας αποκαλύψω, προσεχώς στις οθόνες σας
Η ΠΕΓΚΥ χαμογελαστή, ευδιάθετη και ποιο όμορφη από ποτέ (αυτό άλλωστε το βλέπετε και στις φωτός που σας εξασφάλισα), εκτέλεσε τις οδηγίες του σκηνοθέτη κατά γράμμα, και παρόλη την χρονοβόρα διαδικασία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να αστειεύεται.
Στις φωτογραφίες επίσης βλέπετε τον Κωνσταντίνο Ρήγο επί το έργο, να δίνει οδηγίες στους πρωταγωνιστές, αλλά και να συζητάει το αποτέλεσμα με την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ Κική Τσόλκα και τον στενό συνεργάτη του, Άγγελο Παναγόπουλο.
Την ενδυματολογική επιμέλεια του Clip έχω εγώ, ενώ το make up της Πέγκυ επιμελήθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου και τα μαλλιά ο Στέφανος Βασιλάκης.
Το make up της Βασιλικής Τρουφάκου και των υπολοίπων που εμφανίζονται στο Clip επιμελήθηκε η Θέκλα Σιδέρη και τα Μαλλιά τους, ο Νάσος Ασημακόπουλος.
Στο Rex γυρίστηκε απ' όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.
Ελπίζω να είναι ωραίο όπως και το τραγούδι.
Ελπίζω να είναι ωραίο όπως και το τραγούδι.

George Moukidis
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ..........!!!!!!
ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ"....!!!!
ΝΟΤΗΣ - ΠΕΓΚΥ.........!!!!!!
"Τι να κάνω πες μου που όλο σε θυμάμαι,
και παντού σ' ακούω κι όλα μου μιλάνε,
για τα δυό σου μάτια που χαμογελάνε,
κι είναι μέσ' την γλύκα κι όλο τραγουδάνε......
Ησουν τριαντάφυλλο ανοιχτό
κι ένιωθα κοντά σου σαν παιδάκι,
τώρα που μεγάλωσα κι εγώ
κράτα με στα χέρια σου λιγάκι.......
Πόσο σ' αγαπώ τόσα χρόνια μετά
κι η καρδιά μου χτυπά μόνο που θα σε δώ....
Πόσο σ' αγαπώ στην δική σου αγκαλιά
θα βουλιάξω ξανά και μετά ας χαθώ.......
Τι να κάνω πές μου όλο πέφτω έξω
βλέπω τόσα λάθη δεν μπορώ ν' αντέξω
μια φορά ζητάω κάτι να πιστέψω
κάτι ν' αγαπήσω κάτι να διαλέξω.....
Θα 'ρθει ενα απόγευμα γλυκό
και ξανά θα είμαι εδω κοντά σου,
και θα κάνω δίχως να σκεφτώ
όλα μου τα όνειρα δικά σου......"
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ..........!!!!!!
ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ"....!!!!
ΝΟΤΗΣ - ΠΕΓΚΥ.........!!!!!!
"Τι να κάνω πες μου που όλο σε θυμάμαι,
και παντού σ' ακούω κι όλα μου μιλάνε,
για τα δυό σου μάτια που χαμογελάνε,
κι είναι μέσ' την γλύκα κι όλο τραγουδάνε......
Ησουν τριαντάφυλλο ανοιχτό
κι ένιωθα κοντά σου σαν παιδάκι,
τώρα που μεγάλωσα κι εγώ
κράτα με στα χέρια σου λιγάκι.......
Πόσο σ' αγαπώ τόσα χρόνια μετά
κι η καρδιά μου χτυπά μόνο που θα σε δώ....
Πόσο σ' αγαπώ στην δική σου αγκαλιά
θα βουλιάξω ξανά και μετά ας χαθώ.......
Τι να κάνω πές μου όλο πέφτω έξω
βλέπω τόσα λάθη δεν μπορώ ν' αντέξω
μια φορά ζητάω κάτι να πιστέψω
κάτι ν' αγαπήσω κάτι να διαλέξω.....
Θα 'ρθει ενα απόγευμα γλυκό
και ξανά θα είμαι εδω κοντά σου,
και θα κάνω δίχως να σκεφτώ
όλα μου τα όνειρα δικά σου......"
- billakos24
Πολύ περίεργες θα έλεγα εγώ...stelios έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Σαμπάνη.

All of our endings can be found in our beginnings...
Είπα να το θέσω ευγενικά επειδή υπάρχει πολύ αγάπη για τον Γιώργο.Προσωπικά καθόλου καλή εντύπωση δεν μου έκαναν οι δηλώσεις του.billakos24 έγραψε:Πολύ περίεργες θα έλεγα εγώ...stelios έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Σαμπάνη.![]()
![]()

- billakos24
Άλλη μια φορά που συμφωνούμε λοιπόν...stelios έγραψε:Είπα να το θέσω ευγενικά επειδή υπάρχει πολύ αγάπη για τον Γιώργο.Προσωπικά καθόλου καλή εντύπωση δεν μου έκαναν οι δηλώσεις του.billakos24 έγραψε:Πολύ περίεργες θα έλεγα εγώ...stelios έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Σαμπάνη.![]()
![]()

All of our endings can be found in our beginnings...
Περίεργες για ποιον λόγο τις βρίσκεται τις δηλώσεις του..billakos24 έγραψε:Πολύ περίεργες θα έλεγα εγώ...stelios έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Σαμπάνη.![]()
![]()

παράπονο εκφράζει και μπορώ να καταλάβω τι εννοεί και τι θέλει να πει..
Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει να του δώσω ως συμβουλή!billakos24 έγραψε:Άλλη μια φορά που συμφωνούμε λοιπόν...stelios έγραψε:Είπα να το θέσω ευγενικά επειδή υπάρχει πολύ αγάπη για τον Γιώργο.Προσωπικά καθόλου καλή εντύπωση δεν μου έκαναν οι δηλώσεις του.billakos24 έγραψε:Πολύ περίεργες θα έλεγα εγώ...stelios έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Σαμπάνη.![]()
![]()

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Αν οι δηλώσεις του αφορούν την Πέγκυ τότε είναι φάουλ.killbill έγραψε:Περίεργες για ποιον λόγο τις βρίσκεται τις δηλώσεις του..billakos24 έγραψε:Πολύ περίεργες θα έλεγα εγώ...stelios έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Σαμπάνη.![]()
![]()
απλά πράγματα λέει το παιδί θέλει να τον σέβονται ως συνθέτη όχι Γιωργάκη δώσε μου ένα τραγούδι..
παράπονο εκφράζει και μπορώ να καταλάβω τι εννοεί και τι θέλει να πει..
Θα πάει η τραγουδίστρια που πριν από 5 χρόνια του ανέθεσε να υπογράψει τα 2/3 του τότε album της (μετά από δική του προσέγγιση βέβαια) και χάρη στην οποία έγινε αυτή τη στιγμή ο πιο περιζήτητος συνθέτης και θα του πει ''κύριε Σαμπάνη μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα τραγούδι'';

είναι λογική αυτή τώρα δηλαδή είναι υποχρεωμένος να δίνει συνέχεια τραγούδια στην Πέγκυ;
ίσως τώρα να θέλει να συνεργαστεί και με άλλες όπως και το έκανε έδωσε τραγούδια στην Καίτη και στην Δέσποινα και ίσως να μην είχε και να δώσει κάτι στην Πέγκυ αυτή τη φορά..υποθέσεις κάνουμε και δεν ξέρουμε που αναφέρετε ούτε αν και γιατί τα σπάσανε με την Ζήνα

Υποχρεωμένος δεν είναι αλλά μην απαιτεί και σεβασμό από καλλιτέχνες που και μεγαλύτερη και σημαντικότερη καριέρα έχουν από εκείνον
και από τους οποίους έχει ευεργετηθεί.Είπαμε είναι ταλαντούχος αλλά μην τα ισοπεδώσουμε και όλα.Στο ξεκίνημα είναι ακόμα ο Σαμπάνης.
και από τους οποίους έχει ευεργετηθεί.Είπαμε είναι ταλαντούχος αλλά μην τα ισοπεδώσουμε και όλα.Στο ξεκίνημα είναι ακόμα ο Σαμπάνης.