Πάολα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: Πάολα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Για πρώτη φορά μαζί! Δείτε την Πάολα στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά!

Εικόνα

To Σάββατο στις 20:00, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Πάολα σε μια ανατρεπτική εκπομπή! Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάθεται στο εξομολογητήριο και δεν γλυτώνει από τις…ιδιαίτερες ερωτήσεις του παρουσιαστή στο πρώτο ΟΚ@Night για την φετινή τηλεοπτική σεζόν! Οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά τηλεοπτικά, ωστόσο αυτό καθόλου δεν επηρέασε το γύρισμα της εκπομπής, αφού πέρασαν πολύ καλά και είχαν μια εξαιρετική κουβέντα με γέλιο και εξομολογήσεις.

Εικόνα
Εικόνα

Μείνετε στο Mad.tv γιατί θα ανεβάσουμε και ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ video απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Πάολα! Θα το λατρέψετε!

http://mad.tv/gia-proti-fora-mazi-dite- ... georganta/
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

panosif έγραψε:Εικόνα

Μπράβο μωρή παολάρα :clap:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

kati mou 8umizei..breite to...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μόλις δύο εβδομάδες πριν ο Λιάγκας έλεγε πως η Πάολα δεν είναι της αισθητικής του :fan:
και σήμερα παραπονιόταν που δεν πάει καλεσμένη στην εκπομπή του. :crazy: :help:
Δεν ασχολούμαι με ηλίθιους. :525807: Χώσε Παολάρα. :shablon_03:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

egw thn 8elw sta kardasians..xsthkame gia ton liagka etsi k alliws kanei biasthkes synenteykseis..
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

neereaux έγραψε:
panosif έγραψε:Εικόνα

Μπράβο μωρή παολάρα :clap:
Θεότητα! Και ωραίο εξώφυλλο! :party:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
panosif

Πάολα: “Αρέσω στα κορίτσια. Το ξέρω γιατί μου την έχουν πέσει”

Εικόνα

Η Πάολα φιγουράρει στο χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού Antivirus και απαντάει σε ερωτήσεις που δεν της έχουν ξανακάνει. Η τραγουδίστρια κάνει πικάντικες αποκαλύψεις και ανάμεσα σε άλλα δηλώνει: “Παιδιά, η καψούρα δεν έχει φύλλο”.

Η Πάολα αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που είδε δύο άντρες να φιλιούνται ήταν σε ηλικία 7 ετών ενώ τόνισε ότι θεωρεί φυσιολογικό τον gay έρωτα.

“Προφανώς και αρέσω στα κορίτσια. Το ξέρω γιατί μου την έχουν πέσει”, δηλώνει ενώ ξεκαθαρίζει ότι εκείνη δεν έχει νιώσει ποτέ έλξη για άλλη γυναίκα. “Είμαι, μωρέ, φανατική με τον άντρα. Έχω λατρεία. Δεν μου έχει τύχει”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πως θα αντιδρούσε αν κάποια στιγμή η κόρη της της αποκάλυπτε ότι είναι ομοφυλόφιλη. “θα το συζήταγα μαζί της για να διαπιστώσω τι νιώθει. Αυτό ή υπάρχει ή όχι. Δεν μπορεί να σε επηρεάσει κανένας. Οπότε προσπαθούσα να καταλάβω αν το νιώθει κι αυτή. Μιλάμε βέβαια για όταν το παιδί είναι πιτσιρίκι. Αν το παιδί μεγαλώσει, τι, θα έρθει σε μένα να το πει; Βέβαια εγώ θα το ανακάλυπτα από μόνη μου, γιατί θα έβλεπα συνέχεια τη φίλη της να την κοιτάει γλυκά, ξέρεις.

http://www.tlife.gr/Article/news-paola/0-99-70798.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Κυρ Δεκ 07, 2014 7:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Έχω μια ζωή ‪new‬ ‪#‎videoclip‬ ‪#‎paola‬ director @rigosk styling @segredakis
Εικόνα
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Τελικά μου αρέσει το νέο της κομμάτι.Άλλαξα γνώμη. :girl_curtsey:
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Backstage new video clip
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
stelios

stelios

Τα «έσπασαν» οι αστυνομικοί στην Πάολα
Εικόνα
«Τώρα που είστε όλοι εδώ να μας υποσχεθείτε ότι δεν θα μας σταματάτε για αλκοοτέστ», είπε ο Παντελίδης πριν τραγουδήσει το κομμάτι «Αλκοολικές οι νύχτες»
Τον ετήσιο χορό της έκανε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Πέμπτης στο Teatro Music Hall. Οι αστυνομικές δυνάμεις της πρωτεύουσας έβγαλαν τις στολές τους, φόρεσαν τα «καλά» τους και διασκέδασαν στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο υπό τους ήχους των τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη, της Πάολα και του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ακόμα σχεδόν 2.000 άτομα «γέμισαν» το μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα.

Η εκδήλωση της αστυνομίας ξεκίνησε γύρω στις 22:00 με τους λόγους και τις ευχές για καλές γιορτές που έδωσαν εκ μικροφώνου όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη που έδωσαν το «παρών». Ανάμεσά τους και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, ο αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο υπασπιστής του, Ανάργυρος Μπακαλόνης, ο υπαρχηγός Σπύρος Παπασπύρου, ο πρώην εκπρόσωπος τυπου της ΕΛ.ΑΣ Χρήστος Μανούρας.

Πρώτος καλωσόρισε τον κόσμο και τα στελέχη που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ο Παντελής Παντελίδης. Μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής έκανε και αφιερώσεις στην ΕΛ.ΑΣ. συγκεκριμένα, αφιέρωσε το κομμάτι του «Διαταγές» «στις αστυνομικίνες», ενώ το κομμάτι του με τίτλο «Φανάρι», το αφιέρωσε σε όλους. «Τώρα που είστε όλοι εδώ να μας υποσχεθείτε ότι δεν θα μας σταματάτε για αλκοοτέστ», είπε πριν τραγουδήσει το κομμάτι «Αλκοολικές οι νύχτες».
Εικόνα
Από την πλευρά της, η Πάολα καλησπέρισε τον κόσμο, ενώ στο δεύτερο πρόγραμμά της χόρεψε για τον κόσμο της ΕΛ.ΑΣ. έναν χορό πολύ… αποκαλυπτικό και σέξι (σε αυτό βοήθησε πολύ και το έξτρα μίνι φόρεμά της).
Εικόνα
Ο κόσμος ξεσηκώθηκε ακόμα πιο πολύ όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε στην πίστα και τους χάρισε το δικό του μοναδικό «σόου».
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εκτός από τους άντρες της ελληνικής αστυνομίας, το ποτό τους στο νυχτερινό κέντρο ήπιαν και ο Αντύπας, αλλά και η Τάμτα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr. Ανάρτηση μέσα από το Teatro έκανε και η ίδια η Τάμτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

http://www.protothema.gr/life-style/Gos ... tin-paola/
stelios

Μπράβο στους αστυνομικούς που τα έσπασαν στην Πάολα. :525807:
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Η φατσα του Αντυπα στην τελευταια φωτο ειναι ολα τα λεφτα...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
panosif

Αφαίρεσαν την ημερομηνία και την ώρα που θα βγει το clip; :read:
Ωραίο το teaser. :thumbup:
stelios

KYRIAKOSPAPADOPOULOS ‏
Αδυναμίες...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Κι εγώ που νόμιζα ότι η Ελληνική αστυνομία διασκεδάζει μόνο με Φωτεινή Δάρρα στο ''Μέγαρο''. Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου. :sad:

ΕΛ.ΑΣ ΕΛ.ΑΣ Αντώνης Σαμαράς! :shablon_03:
All of our endings can be found in our beginnings...
stelios

Απάντηση