Ελένη Φουρέιρα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Slim_Shady

Re: ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ Thread

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Εικόνα
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Η Eλένη Φουρέιρα αποκαλύπτει: «Έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία»

Εικόνα

Η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για πρώτη φορά για την καταγωγή της –παραδέχτηκε πως έχει γεννηθεί στην Αλβανία- και το ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα. Δείτε όλα όσα δήλωσε στο περιοδικό Kool και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο..

«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι’ αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα… Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου».

Τέλος, η ίδια τόνισε: «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που “φούσκωσε” η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

http://www.peoplegreece.com/article/ele ... n-alvania/
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

panosif έγραψε:
«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι’ αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα… Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου».
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
panosif

H Φουρέιρα παραδέχτηκε ότι γεννήθηκε στην Αλβανία. Ε και;

Εικόνα

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης

Στην τελευταία της συνέντευξη στο kool magazine του Πέτρου Κωστόπουλου, η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε επιτέλους αυτό που ουσιαστικά γνωρίζαμε όλοι εδώ και πολύ καιρό: Ότι γεννήθηκε στην γειτονική Αλβανία. Σε μία χώρα όπου οι Αλβανοί αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια και υπάρχει μια ολόκληρη γενιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη χώρα μας από Αλβανούς γονείς και μιλούν πολύ καλύτερα τα Ελληνικά από τα Αλβανικά, αυτή η αποκάλυψη υποτίθεται πως πρέπει να μας σοκάρει;

Δηλαδή τώρα που το γνωρίζουμε, πρέπει να την αντιμετωπίζουμε διαφορετικά ή πρέπει να της κρατήσουμε κακία που τόσο καιρό το αρνιόταν; Καταρχάς η Ελένη ποτέ δεν το είχε κρύψει από τους φίλους της και τους συντρόφους της. Μου το είχε πει και πριν από ενάμιση χρόνο- ανήμερα της ονομαστικής της εορτής- προσθέτοντας πως η αρχική άρνηση της γύρω από το "επίμαχο" θέμα δεν ήταν δική της πρωτοβουλία αλλά "εντολή" των ανθρώπων που είχαν στα χέρια τους την καριέρα της στο ξεκίνημά της. Ένα κορίτσι που ήταν τότε 19, 20 χρονών και είχε βιώσει με σκληρό τρόπο τον κοινωνικό ρατσισμό από τότε που θυμάται τον εαυτό της, έχοντας μεγαλώσει πολύ φτωχικά σε ένα υπόγειο στην Καλλιθέα. Η Ελένη ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και τα κατάφερε.

OK, άργησε λίγο να καταθέσει την αλήθεια της, από την άλλη όμως ήταν και δικαίωμά της. Απ΄όσο μάλιστα γνωρίζω, ήθελε να το κάνει από καιρό, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή.Το γεγονός ότι η Ελένη έχει αλβανική καταγωγή- και δεν είναι η μόνη στον χώρο της showbiz, απλά για εκείνη μόνο είχε γίνει θόρυβος- την κάνει τώρα χειρότερη performer και λιγότερο ταλαντούχα;

Το timing της Ελένης ίσως και να μην ήταν τυχαίο αφού βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της - αρκεί να δείτε το άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμά της στο Κέντρο Αθηνών και θα καταλάβετε τι εννοώ. Σόου σαν κι αυτό που παρουσιάζει δεν έχουμε ξαναδεί σε νυχτερινό μαγαζί -υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του χαρισματικού Απόλλωνα Παπαθεοχάρη-, ενώ όλο και πληθαίνουν οι φήμες που τη θέλουν να διεκδικεί μία θέση για την επόμενη Eurovision.

Ταυτόχρονα η Ελένη είναι στα καλύτερά της και στην προσωπική της ζωή, έχοντας βρει το άλλο της μισό στον σταρ της μπάλας Γιώργο Σαμαρά, με τον οποίον ήταν μαζί όταν ήταν και οι δύο στα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Πάντως η ίδια φρόντισε να καλύψει την απορία μας για τη χρονική στιγμή της παραδοχής της με μια απάντηση γεμάτη αυτοπεποίθηση: «Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που φούσκωσε η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

http://www.entertv.gr/article/359375/h- ... ania-e-kai
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Την πέτυχα σήμερα στο Mall στην εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ.Πανέμορφη :007: και γλυκύτατη. :give_rose:
Άβαταρ μέλους
panosif

Eleni Foureira
Εδώ με τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου ... Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π ας στηρίξουμε όλοι αυτά τα «βήματα αγάπης»!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Eleni Foureira
Σήμερα κάναμε την πιο ωραία γιορτή ... Κάναμε ΒΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ... Νιώθω μεγάλη χαρά και γέμισα υπέροχα συναισθήματα ... Ένα μεγάλο μπράβο στην Ε.Λ.Ε.Π.A.Π και το @themallathensofficial που δώσανε τόση χαρά σε μικρούς κ μεγάλους ..

Εικόνα

Eleni Foureira
Μακάρι όλα τα παιδιά του κόσμου να είχαν την δική σας χαρά μολις πήρατε τα δώρα σας....μακάρι να μπορούσα να σας πάρω όλα τα δώρα του κόσμου ... ΕΛΕΠΑΠ ΒΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ...

Εικόνα
Slim_Shady

Μπράβο στο κορίτσι μας! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Chris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chris »

stelios

Niko-Polis Blog: Φουρέιρα- Σαμαράς: Το τέλος ενός μεγάλου έρωτα
Εικόνα
Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια.

Έκαναν σχέση σε πολύ νεαρή ηλικία, χώρισαν και μετά από έξι περίπου χρόνια ήρθαν ξανά κοντά -επικοινωνία είχαν πάντα- λίγο μετά τον χωρισμό του Γιώργου Σαμαρά από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η τελευταία, μάλιστα, βρέθηκε το Σάββατο με τον σύντροφό της στο Κέντρο Αθηνών και η Ελένη τη χαιρέτησε πολύ θερμά από την πίστα.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό, όμως, μέχρι χτες που έγινε γνωστό μέσα από το Nassos Blog ήταν ότι η 27χρονη τραγουδίστρια και ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχαν αποφασίσει από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς μέχρι τώρα ακουγόταν, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται επίσημα, ότι περνούσαν δύσκολα εξαιτίας της απόστασης (εκείνος αγωνίζεται στην Αγγλία).

Τελικά, όπως μας είπε και πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της ποπ σταρ, αυτή ήταν και η βασική αιτία του χωρισμού τους.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει σε όσους τη ρωτούν πως είναι καλά, πως δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο και πως τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί ακόμα περισσότερο στη δουλειά της- μήπως αυτό σημαίνει πως θα ακούσουμε σύντομα το όνομα της για τη Eurovision του 2015;

http://www.entertv.gr/article/360955/ni ... aloy-erota
stelios

Ελένη Φουρέιρα. ΑΝΕΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ... My new album finally ready ... Σε λίγες μερες σε ολα τα δισκοπωλεία ... Sooooo happyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! ❤️❤️❤️ #newalbum #anemosagapis
Εικόνα
Slim_Shady

Έλα ρε συ θα βγάλει ολοκληρωμένο άλμπουμ?Μια χαρά!
Για να δουμε :party:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Εικόνα

Κυκλοφορεί η τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της ΕΛΕΝΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ!
Το πολυαναμενόμενο album μιας από τις μεγαλύτερες pop τραγουδίστριες της εποχής μας είναι γεγονός.
Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορεί το τρίτο προσωπικό cd της με όλες τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες της. Από το ομώνυμο «ΑΝΕΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» ως τα «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ», «ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ» και το πιο πρόσφατο «ΜΟΥ ‘ΠΑΝ Η ΑΓΑΠΗ…», είναι όλα εδώ.
Και όχι μόνο… Στον δίσκο υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχουν γράψει ο Oge και ο Στέλιος Λεγάκης με τίτλο “NA ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” ενώ θα βρείτε και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει τα τελευταία δυο χρόνια η Ελένη όπως το “TRANQUILA”, τη πολύ μεγάλη επιτυχία του J Balvin όπως παρουσιάστηκε με την Ελένη Φουρέιρα στην σκηνή των "Mad Video Music Awards" 2014, το “TO DESERVE YOU” όπως ακούστηκε στο MADWALK 2013, το “SWEETEST LOVE” και το “PARTY SLEEP REPEAT” και βέβαια το «ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ», το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Βασίλη Καρρά.
Σημαντικοί συντελεστές συνεργάζονται με την Ελένη Φουρεϊρα και σε αυτό το cd όπως Γιώργος Παπαδόπουλος, Νίκη Παπαθεοχάρη, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, JP, Projota, Vassy, Μάριος Ψιμόπουλος, Pavlos Manolis, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Alex Leon, Βίκυ Γεροθώδορου, Χριστόδουλος Σιγανός, Κωνσταντίνος Παντζής, Valentino, Knock Out, Γιώργος Σαμπάνης και Νίκος Γρίτσης.
Ένα cd που θα το τραγουδήσουμε πολύ, θα το χορέψουμε και το έχουμε ήδη αγαπήσει!!!

http://www.greekmusicshop.gr/eshop/prod ... =94&page=1
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Ύστερα κλαίγεστε για τη Βανδή. Ορίστε αυτή βγάζει άλμπουμ με 10 κομμάτια και τα 9 είναι γνωστά. :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Χαχαχαχαχαχα τραγικό μωρέ
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

koroidia entelws..san to prohgoumeno cd tou martakh...ektos an 8elei na lhxei to symbolaio k na paei panik..
stelios

Το 2015 ολα θα ειναι πιο δυναμικά,πιο γρήγορα,πιο δυνατά ..
Αυτός θα ειναι ο στόχος μου για την νέα χρονιά .
Ποιος ειναι ο δικός σου?

Εικόνα
stelios

Πέμπτη 25/12: Η Ελένη Φουρέιρα στα “Καρντάσιανς”.
Εικόνα
Απάντηση