ADAM2 έγραψε:4 έχει βγάλει; Νόμιζα άλλα 2.
*** ''Είπα στους φίλους μου'' - Ντουέτο με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον δίσκο του
(2006)
*** ''Θέλω ακόμα μια βόλτα'' - Ντουέτο με Φίλιππο Πλιάτσικα στον δίσκο του
(2008)
1. Έλα (2008) > ''Έλα''(με Μουζουράκη), ''Κόψε και μοίρασε'', ''Μικρά Βεγγαλικά'', ''Φεύγω για μένα μια φορά''
2. Έξοδος 2 (2010) > ''Αν'', ''Αττική οδός'', ''Η αγάπη αργεί'', ''Δεύτερη φορά''
3. Είπα στους φίλους μου Live (2011) > ''Τα λέμε'', ''Εσύ μου θύμισες πως είναι'' + οι διασκευές > ''Δεν μας συγχωρώ'', ''Ακρογιαλιές δειλινά''(με Imam Baildi), ''Εγώ μιλάω για δύναμη''(με Μποφίλιου), ''Και θα χαθώ'', ''Μακριά μου να φύγεις''
4. Μετακόμιση τώρα (2013) > ''Μονάχα εγώ'', ''Μετακόμιση τώρα'', ''Να'σαι καλά'', ''Η επιμονή σου''(με Λειβαδά) + ''Είναι η αγάπη''(από τη σειρά ''ΝΗΣΙ'' του Mega), ''Που να σε βρω''(απο τον δίσκο της Βραχάλη με πολλούς ερμηνευτές), ''Βαλς για ένα φιλί''.
5. Να με θυμάσαι και να με αγαπάς, τα τραγούδια της Μελίνας - Ηρώδειο live (2014)
*** ''Απο έρωτα'' - digital single/soundtrack ομότιτλης ταινίας
(2014)
Ορίστε αναλυτικά μαζί με τα κομμάτια που αγαπήθηκαν απο κάθε δίσκο. Απο εδώ και πέρα θα τα θυμάσαι όλα με κάθε λεπτομέρεια όπως ακριβώς σου τα έγραψα πιστεύω. Τι πιστεύω, είμαι σίγουρος!