Mέχρι το 2005 ΟΛΑ τα κομμάτια του Φοίβου είχαν τρομερό ενδιαφέρον.. Μετά από το 2005 μόνο αποσπασματικά είχε ωραίες εμπνεύσεις.chris3m έγραψε:Μέχρι το 1999? Νομίζω πως και στο ΚΑΤΙ της Καίτης είχε ωραία τραγούδια δώσει!!!ΜΑΓΔΑ έγραψε:Στο Σχοινά ο Φοίβος θα μπορούσε να δώσει για πρώτο single μια μπαλλαντάρα, να σειστεί το σύμπαν.
Αντ' αυτού, του έδωσε ένα κομμάτι που άσχημο δεν μπορείς να το πεις η αλήθεια είναι, αλλά θα το άκουγα πολύ πιο ευχάριστα από τους Boys and Noise ή από τον μικρό Λεγάκη.
Ήταν λίγο για Σχοινά...
Και όπως έχω ξαναπεί, δεν τον έχω καθόλου ικανό να δώσει ξανά κομμάτια σαν κι αυτά που έδινε μέχρι το 1999.
ΚΙ ΑΝ δώσει [ΑΝ...], θα είναι ξαναζεσταμένη σούπα...
Το ομότιτλο που είχει πανέξυπνο στίχο! το διαφορετικό "Αλητάκι", το ατμοσφαιρικό "λάθος"....
βέβαια και χαζομάρες... "Σώπα"
Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Από το 2000, ο Φοίβος για μένα προσωπικά δε μου έχει δώσει κάτι που να πω: "Εδώ είμαστε, ο παλιός καλός Φοίβος "
Υπάρχουν βέβαια κάποιες αναλαμπές από καιρού εις καιρόν, αλλά τίποτα το εξαιρετικό.
Τίποτα που να μη θυμίζει κάτι παλιότερό του.
Υπάρχουν βέβαια κάποιες αναλαμπές από καιρού εις καιρόν, αλλά τίποτα το εξαιρετικό.
Life is a RollerCoaster...
-
Το Κερνάω θύμιζε κάποιο παλιότερό του;; Το Γεια;;; Το Masai;;; Το Θα περιμένω;; Δε θύμιζαν κάποια παλιότερα νομίζω.. Όπως κ άλλα, ενδεικτικά ανέφερα αυτά.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Από το 2000, ο Φοίβος για μένα προσωπικά δε μου έχει δώσει κάτι που να πω: "Εδώ είμαστε, ο παλιός καλός Φοίβος "
Αξιοπρεπέστατο ναι. Αλλά σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εφάμιλλο του ταλέντου και της φωνής του.panosif έγραψε:Διαφωνώ για τον Σχοινά.Το κομμάτι ήταν αξιοπρεπέστατο και στο στυλ των τραγουδιών με τα οποία έκανε επιτυχία στο παρελθόν ο Διονύσης.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Στο Σχοινά ο Φοίβος θα μπορούσε να δώσει για πρώτο single μια μπαλλαντάρα, να σειστεί το σύμπαν.
Αντ' αυτού, του έδωσε ένα κομμάτι που άσχημο δεν μπορείς να το πεις η αλήθεια είναι, αλλά θα το άκουγα πολύ πιο ευχάριστα από τους Boys and Noise ή από τον μικρό Λεγάκη.
Ήταν λίγο για Σχοινά...
Και όπως έχω ξαναπεί, δεν τον έχω καθόλου ικανό να δώσει ξανά κομμάτια σαν κι αυτά που έδινε μέχρι το 1999.
ΚΙ ΑΝ δώσει [ΑΝ...], θα είναι ξαναζεσταμένη σούπα...
Ήταν ακριβώς ότι έπρεπε για να επανέλθει και δισκογραφικά ο Διονύσης.Ούτε trash,ούτε αρκουδοτσιφτετέλι.
Όμως συμφωνώ ότι είναι πολύ καλύτερο από αυτά που έδωσε στον Καλλίδη ή την Κοκκίνου.
[Και μην αρχίσετε κάποιοι τώρα για καραεπιτυχίες και τα ρέστα... αυτά τα ακούω βερεσέ...]
-
apo to 2005-06 arxise na brwmaei h douleia me tis epanakyklofories k na pou katalhxame...apo ta 4-5 albums to xrono na perimenoume 1 tragoudi ante to polu 5 to xrono..
To "Γειά" και το "Masai", τα πετάω στα σκουπίδια. Εκτός του ότι δε μου λένε απολύτως τίποτα, όλο και κάποιο extended sample θα έχουν μέσα που θυμίζει κάποιο άλλο, όχι απαραίτητα δικό του.MusicLover έγραψε:Το Κερνάω θύμιζε κάποιο παλιότερό του;; Το Γεια;;; Το Masai;;; Το Θα περιμένω;; Δε θύμιζαν κάποια παλιότερα νομίζω.. Όπως κ άλλα, ενδεικτικά ανέφερα αυτά.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Από το 2000, ο Φοίβος για μένα προσωπικά δε μου έχει δώσει κάτι που να πω: "Εδώ είμαστε, ο παλιός καλός Φοίβος "
Το "Κερνάω", αν το τραγούδαγε κάποιος άλλος εκτός του Πετρέλη, ίσως να μου ήταν πιο ενδιαφέρον σαν άκουσμα. Και δε νομίζω να ήταν και το πρώτο εξάρι που έγραψε.
Ούτε το "Θα Περιμένω" η πρώτη μπαλλάντα του.
-
ayta ta tragoudia pou anaferate tou dwsan w8hsh k ton krathsan sth meta 2000 epoxh k ta edwse se mikra onomata k eginan epityxies (bl kokinou,petrelh)
-
Κι όμως ήταν το πρώτο 6άρι που έγραψε. Όσο για το Θα περιμένω δεν είναι μπαλάντα καθαρή. Έχει ρυθμό αργού ζεϊμπέκικου σε συνδυασμό με στοιχεία μπαλάντας. Δεν είχε ξαναγράψει κάτι αντίστοιχο.ΜΑΓΔΑ έγραψε: Και δε νομίζω να ήταν και το πρώτο εξάρι που έγραψε.
Ούτε το "Θα Περιμένω" η πρώτη μπαλλάντα του.
Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
anti8eta egw pisteyw oti to koino ths kaitoulas ton akoulou8hse mexri kapoia stigmh mexri pou to xase...(to koino
)

Από πάνω είναι το κοινό και φαίνεται να λέει άλλα!Chronisgreek έγραψε:anti8eta egw pisteyw oti to koino ths kaitoulas ton akoulou8hse mexri kapoia stigmh mexri pou to xase...(to koino)

Όσο αστείο είναι να πιστεύει κάποιος ότι από το 2000 και μετά ο Φοίβος δεν αντέγραφε είτε τον εαυτό του είτε τους άλλους Έλληνες και ξένους.. 

Πόσο συμφωνώ μέσα στο μυαλό μου είσαι ούτε εγώ να τα έγραφαΜΑΓΔΑ έγραψε:Από το 2000, ο Φοίβος για μένα προσωπικά δε μου έχει δώσει κάτι που να πω: "Εδώ είμαστε, ο παλιός καλός Φοίβος "

Νόμιζα πως όσο μεγαλώνουμε βλέπουμε τα πράγματα πιο σφαιρικά! Λάθος μου... 

Στις αντιγραφές του Φοίβου τι πιο σφαιρικά να δω
ποιο κομμάτι του μετά το 2000 δεν ήταν "κλεμμένο" 

Μα ο Φοίβος αντιγράφει τον εαυτό του από το 1993, όχι από το 2000 και μετά!killbill έγραψε:Όσο αστείο είναι να πιστεύει κάποιος ότι από το 2000 και μετά ο Φοίβος δεν αντέγραφε είτε τον εαυτό του είτε τους άλλους Έλληνες και ξένους..

Πολλά! Αλλά είναι δυαντόν να σε πείσω για το αντίθετο? Κι ένα ένα να στα βάλω, πάλι τα δικά σου θα λες...killbill έγραψε:Στις αντιγραφές του Φοίβου τι πιο σφαιρικά να δωποιο κομμάτι του μετά το 2000 δεν ήταν "κλεμμένο"
Οπότε άσε τους τυφλούς στην τύφλα τους!

Το 1993 ξεκίνησε πως γίνεται να αντέγραφε τον εαυτό του από τότε
τα καλύτερά του και τα πιο "αυθεντικά" του τραγούδια είναι από το 93-99 από κει και ύστερα το χάος 

Και εκεί καταλήγω!afn έγραψε:Αστείο να λέμε πως ο Φοίβος έχει στερέψει από τη στιγμή που όλως συμπτωματικά σταμάτησε να γράφει στην Καιτούλα...![]()
![]()

Μόνο ένα μπορείς να μου βάλεις..δεν χρειάζεται περισσότεραafn έγραψε:Πολλά! Αλλά είναι δυαντόν να σε πείσω για το αντίθετο? Κι ένα ένα να στα βάλω, πάλι τα δικά σου θα λες...killbill έγραψε:Στις αντιγραφές του Φοίβου τι πιο σφαιρικά να δωποιο κομμάτι του μετά το 2000 δεν ήταν "κλεμμένο"
Οπότε άσε τους τυφλούς στην τύφλα τους!