Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Ο λόγος γίνεται για την αγαπημένη στο κοινό «Ευριδίκη», η οποία εδώ και πολλά χρόνια κρατάει δυνατή την παρουσία της στα μουσικά καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας, προσφέροντας όμορφες στιγμές στο κοινό που την ακολουθεί πιστά!
1. Μιλήστε µου για τη συµµετοχή σας στη θεατρική παράσταση «Ακροβάτες της τύχης»
Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ξανά µε το παιδικό µουσικό θέατρο και οµολογώ ότι η πρόταση της Κέλλυς Σταµουλάκη µε εξέπληξε ευχάριστα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και µέσα από κάθε καινούργιο βήµα µαθαίνω και προσπαθώ να γίνοµαι καλύτερη. Φέτος πήρα πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη από τους λιλιπούτειους θεατές µας. Και σίγουρα έµαθα πολλά καλούµενη να µπω σε έναν άλλο ρόλο από αυτόν που γνώριζα πολύ καλά.
2. Υπήρξατε µέλος επιτροπής ενός σόου. Πιστεύετε πως τα τηλεοπτικά µουσικά σόου βοηθούν έναν καλλιτέχνη στα πρώτα βήµατα του;
Η δουλειά, η αφοσίωση σε αυτό που αγαπάς και η επιµονή είναι αυτά που µπορούν να βοηθήσουν έναν καλλιτέχνη, όχι µόνο στο ξεκίνηµα του αλλά σε ολόκληρη την πορεία του. Η τηλεόραση προσφέρει γρήγορη αναγνωρισιµότητα. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τα ίδια τα άτοµα. Πως θα χειριστούν τη δηµοσιότητα αλλά κυρίως αν θα εργαστούν µε συνέπεια και ειλικρίνεια πρώτα απ” όλα απέναντι στον ίδιο τον εαυτό τους. Η εκποµπή στην οποία συµµετείχα βέβαια δεν είχε καµία σχέση µε τα υπόλοιπα talent shows. Ήταν µία εκποµπή µε παιδιά και το βασικό στοιχείο ήταν τα µουσικά µαθήµατα, τα τραγούδια τα ίδια, η ιστορία τους και το συναίσθηµα που µας µετέδιδαν. Δε υποσχέθηκε κανείς καριέρες και χρήµατα σε κανένα παιδάκι παρά µόνο µόρφωση και µουσική παιδεία. Αυτό ήταν άλλωστε και το έπαθλο. Μία υποτροφία 2 χρόνων σε µουσική σχολή. Η διαδροµή αυτή ήταν υπέροχη για όλους µας και αισθάνοµαι πραγµατικά µεγάλη χαρά που µου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να µοιραστώ στιγµές µε αυτά τα τόσο χαρισµατικά πλάσµατα.
3. Είστε µια πετυχημένηµενη καλλιτέχνης. Ποιο είναι το στοιχείο σας που σας κρατάει τόσα χρόνια στην κορυφή;
Δεν νοµίζω ότι βρέθηκα ποτέ σε καµία κορυφή. Ακολουθώ απλά τον δικό µου δρόµο, µε τις ανηφόρες και τις κατηφόρες του, αλλά είναι ο «δικός µου» δρόµος. Και επειδή κάνω ακριβώς ό,τι αισθάνοµαι κάθε φορά, νοµίζω αυτό είναι ένα στοιχείο που κρατάει κοντά µου αυτούς που µε αγαπούν ή µε ξεχωρίζουν.
4. Έχετε δεχτεί πισωµαχαιριές στον επαγγελµατικό σας χώρο;
Όχι. Έχω νιώσει άβολα κάποιες φορές όταν συνάδελφοι υπερασπιζόµενοι ενδεχοµένως τα δικά τους κεκτηµένα γίνονταν πιο σκληροί ή απόλυτοι. Σε καµία όµως περίπτωση δεν πήρα προσωπικά οποιαδήποτε συµπεριφορά. Είναι µέρος του παιχνιδιού της ζωής και ισχύει σε όλους τους χώρους. Όλοι έχουν φιλοδοξίες και διεκδικούν µια θέση στο δικό τους όνειρο. Το θέµα είναι πόσο εσύ επιτρέπεις να σε επηρεάζει όλο αυτό δίνοντας περισσότερο χώρο και σηµασία σε γεγονότα,πράξεις, ανθρώπους πουξεπερνούν τα όρια.
5. Πειτε µου µια αγαπηµένη σας ατάκα
Όλα θα πάνε καλά!
6.Περαν της θεατρικής παράστασης που αλλού µπορούµε να σας απολαύσουµε
Μόλις ολοκλήρωσα κάποιες εµφανίσεις στην Αρχιτεκτονική µουσική σκηνή στην Αθήνα. Την επόµενη Παρασκευή 13 Μαρτίου θα εµφανιστώ στο ΜΥΛΟ στη Θεσσαλονίκη και στις 27 Μαρτίου στο ΚΑΦΩΔΕΙΟΝ στη Χαλκίδα. Μετά το Πάσχα αφού ολοκληρωθούν και οι παραστάσεις στο ΓΥΑΛΙΝΟ µε τους Ακροβάτες της Τύχης θα συνεχίσω περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. Ετοιµάζω επίσης καινούργια τραγούδια καθώς και καινούργιες συνεργασίες από µέσα Απριλίου.
7.Τι εύχεστε να προσφέρει στην Ελλάδα η νέα Κυβέρνηση;
Αυτό που της αξίζει. Τίποτα λιγότερο.
http://www.crashonline.gr/%CE%B5%CF%85% ... AD-%CF%83/