Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Είπε παραπάνω επείδη έκανε και μεγαλύτερο πρόγραμμα..Πάντως ναι να πει στο κλείσιμο να πει 1-2 ξεχασμένα για τους φαν αλλά ο Νότης κάνει το αντίθετο λέει τα ξεχασμένα και 2-3 από τα πολύ γνωστά..Πχ εμένα μου αρέσουν το πάλι, το ένα με τη νύχτα.μη συνεχίζεις, έτσι είναι ο έρωτας κλπ αλλά ουσιαστικά είναι μόνο για φαν.. το για μένα, αν θα σε χάσω, φινάλε της καρδιάς κάπως ποιο γνωστά ούτε όμως αυτά είναι σταθμοί..'Ανετα χωραγέ να πει νταβαζτζή, αγάπη τι δύσκολο πράγμα, σώμα μου κλπ και κανά ζεμπέκικο ακόμα τόσο καιρό τα ίδια λέει...
- Scorpion86
Στο #14 οι "16 Αυτοτελείς Ιστορίες".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Mην χάσετε την Τετάρτη (22/04) στο "ΜEGA me MIA", την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νότης (από την Θεσσαλονίκη) στον Χρήστο Νέζο!

Δύο συνεντεύξεις στην ίδια εκπομπή και πάλι για τον Παντελίδη τον ρώτησαν...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
H συνεντευξη παραχωρηθηκε Σαββατο, την προηγουμενη ο παντελιδης ηταν στο μαγαζι και ετσι ισως εχει ενδιαφερον τι θα πει...Βεβαια, απο την στιγμη που λεει οτι εκανε μια δηλωση που θα συζητηθει και αφορα την πολιτικη ας μην περιμενουμε κατι πρωτοποριακο. Απο τον Νεζο περιμενα μια καθαρα μουσικη θεματολογια στις ερωτησεις. Παει κι αυτος να βγαλει την ατακα απο συγκεκριμενες ερωτησεις που εχουν γινει δεκαδες φορες.jdarmody έγραψε:Δύο συνεντεύξεις στην ίδια εκπομπή και πάλι για τον Παντελίδη τον ρώτησαν...
Ε τι να πει φίλε Scorpion, τι νόημα έχει να ασχολείται μαζί του..εδώ η άλλη μας είπε ότι έπρεπε να του δώσει και μικρόφωνο αστεία πράγματα..Πάλι τα γνωστά θα είπε εξάλλου μετά κι από τις δυο ραδιοφωνικές θα είναι πάνω κάτω τα ίδια για μας..Δεν αρμόζει απλά στο επίπεδο το καλλιτεχνικό του Νότη να ασχολείται μ' έναν τύπο που κάνει ότι κάνει αλλά οκ δεν ενοχλεί και κανέναν.
Δεν ξέρω αν έχετε ανεβάσει στο παρελθον κάποια από τα συγκεκριμένα βιντεάκια, πάντως εγώ τώρα τα ανακάλυψα και είναι φοβερά. Είναι από το προσωπικό αρχείο του Παζούζου. Ανατριχίλα...
-
Είδα τη συνέντευξη..είναι ολόσωστος και ακριβοδίκαιος..ειδικά η αποψή του για το ''Άξιον Εστί'' δείχνει άνθρωπο πέρα ως πέρα ισορροπημένο και κατασταλαγμένο..διέκρινα ακόμα τη διάθεση να ανοίξει το εύρος του συμμετέχοντας ενδεχομένως σε δίσκους με τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών αλλά δεν του έχει γίνει πρόταση μέχρι τώρα και είναι κρίμα. Ως προς τη διάθεση του αυτή να πεί τραγούδια σπουδαίων μουσουργών είναι και η συνεργασία του με τον Μάνο Ελευθερίου..Εν κατακλείδι η συνέντευξη του αυτή έδειξε το μεγαλείο του και θα εκτιμηθεί η στάση του απο τον κόσμο που θα τη δει.
- Scorpion86
- Scorpion86
Σε χαμηλούς τόνους κινήθηκε η συνέντευξη, δεν μάθαμε κάτι καινούργιο ούτε περιμέναμε να μάθουμε και το μόνο που κρατάω είναι η ατάκα στο τέλος "Θα τα πούμε από Οκτώβριο, Νοέμβριο ξανά". Οπότε καλλιτεχνικά μετά την Πύλη θα κατεβάσει πάλι ρολά για 4-5 μήνες. Κρίμα...
Υ.Γ.1: Πόσο ωραία είναι η επαγγελματική τηλεοπτική κάλυψη (έστω και πλάνα) ενός προγράμματος του Νότη (από το Σαββάτο 18/04). Είδα εκείνα τα κοντινά που έδειξαν στο "Φτου Ξελευθερία" και μελαγχόλησα με τις αηδιες που μας πασάρουν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα τα εορταστικά προγράμματα. Κάνε ξανά μία βιντεοσκόπηση ρε Αρχοντα!
Υ.Γ.2: Tελικά η συνέντευξη έγινε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα και όχι Σαββάτο που είπε ο Νέζος (που ήταν με Θεοδωρίδου-Ρεμο για καφέ) οπότε δεν είχε προηγηθεί το περιστατικό με τον Παντελίδη. Οχι πως θα άλλαζε άποψη αλλά λέμε τώρα...
Υ.Γ.1: Πόσο ωραία είναι η επαγγελματική τηλεοπτική κάλυψη (έστω και πλάνα) ενός προγράμματος του Νότη (από το Σαββάτο 18/04). Είδα εκείνα τα κοντινά που έδειξαν στο "Φτου Ξελευθερία" και μελαγχόλησα με τις αηδιες που μας πασάρουν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα τα εορταστικά προγράμματα. Κάνε ξανά μία βιντεοσκόπηση ρε Αρχοντα!
Υ.Γ.2: Tελικά η συνέντευξη έγινε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα και όχι Σαββάτο που είπε ο Νέζος (που ήταν με Θεοδωρίδου-Ρεμο για καφέ) οπότε δεν είχε προηγηθεί το περιστατικό με τον Παντελίδη. Οχι πως θα άλλαζε άποψη αλλά λέμε τώρα...
'Oχι ότι μάθαμε κάτι αλλά για μένα πολύ καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες..Ίσως έπαιξε ρόλο και η μικρή διάρκεια με τις πιο σύντομες απαντήσεις και βγήκε πιο ωραία συν φυσικά κάποια μικρά πλάνα από το πρόγραμμα...Είχε κουράσει κάπως το θέμα με τις ερωτήσεις που αλλού ξεκίναγαν και ύστερα από μια μακροσκελή απάντηση ξέχναγαν την ερώτηση...Για τα επαγγελματικά από Νοέμβρη οπότε τότε θα ξεκινήσει και σε μαγαζί και ίσως τη συλλογή τραγουδιών για το δίσκο..
- Scorpion86
Πρώτη φορά σε πρεμιέρα του Νότη μετά από χρόνια, δεν υπήρχε φακός για να καλύψει με φωτογραφικό υλικό την βραδιά. Περίεργο...
Τι ψάχνεις, εδώ ολόκληρη συνέντευξη κι ο κολλητός του Παντελίδη σχολίασε την αμετροέπεια..για να δεις πως αντιμετωπίζεται ένας άνθρωπος από τα μέσα. Ως προς τη συνέντευξη όμορφα, απλά και κατανοητά τα είπε. Αν έπαιζαν στα κανάλια live εμφανίσεις του Νότη όσο παίζουν άλλοι τραγουδιστές δεν θα υπήρχαν οι υπόλοιποι.Scorpion86 έγραψε:Πρώτη φορά σε πρεμιέρα του Νότη μετά από χρόνια, δεν υπήρχε φακός για να καλύψει με φωτογραφικό υλικό την βραδιά. Περίεργο...
- Scorpion86
Στην Τατιάνα να δεις τι πανικός έγινε. Τσακώθηκε ένα πανελ και εκπληξη ήταν η στάση της Στεφανίδου υπέρ του Νότη!jdarmody έγραψε:Τι ψάχνεις, εδώ ολόκληρη συνέντευξη κι ο κολλητός του Παντελίδη σχολίασε την αμετροέπεια..για να δεις πως αντιμετωπίζεται ένας άνθρωπος από τα μέσα. Ως προς τη συνέντευξη όμορφα, απλά και κατανοητά τα είπε. Αν έπαιζαν στα κανάλια live εμφανίσεις του Νότη όσο παίζουν άλλοι τραγουδιστές δεν θα υπήρχαν οι υπόλοιποι.Scorpion86 έγραψε:Πρώτη φορά σε πρεμιέρα του Νότη μετά από χρόνια, δεν υπήρχε φακός για να καλύψει με φωτογραφικό υλικό την βραδιά. Περίεργο...
Εντάξει μόλις το έβλεπα. Πραγματικά πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τόσα μαζεμένα αμοιβαδοειδή. Σκέτη αηδία. Κάτι τέτοια μ@λ@σμένα σαν τον Μάνικα πως τον λένε και τα άλλα τα γκομενάκια που δεν μπορούν να αρθρώσουν δυο λέξεις στη σειρά έχουν και άποψη και κρίνουν έναν καλλιτέχνη με πορεία 25 χρόνων και τον εξομοιώνουν με το χθεσινό σκ..ό. Κατάντια, μπράβο στο Λιάγκα και στη Τατιάνα (αν είναι δυνατόν) που υπερασπίζονται το αυτονόητο.
Σιγα ρε παιδια...το χαβαλε μας καναμε τελευταια μερα ηταν και τι εγινε....δεν προκαλεσε κανεις...και να μη μιλαει για προκλησεις η Στεφανιδου που βγαινει με τα ρουχα και παπουτσια που κοστιζουν οσο ενας μισθος......
Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μέτρο αισθητικής, καθώς επίσης και διαφορετικό όριο παρέκκλισης από μια κοινωνικώς ενδεδειγμένη συμπεριφορά. Όλα είναι θέμα παιδείας και γνώσης κανόνων κοινωνικής συμπεριφοράς. Κάποτε σπάγανε και τραπέζια πάνω στις πίστες κι αυτοί χαβαλέ έκαναν. Γιατί σταμάτησε όμως; Γιατί θεωρήθηκε παρακμιακή και οπισθοδρομική συμπεριφορά που δεν αρμόζει στον μέσο πολιτισμένο άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του και κατ' επέκταση τους γύρω του. Κατ' αρχήν ο Παντελίδης θα έπρεπε να προσπαθήσει να σταματήσει το φαινόμενο αυτό, που εκτός των άλλων δείχνει ότι δεν τον σέβεται κανείς ως πρόσωπο, κυρίως γιατί έχει καταλήξει να ταυτιστεί με την καφρίλα και την βλαχομαγκιά.
To κλεινω -καθως το τοπικ ειναι για το Νοτη-λεγοντας οτι το να γινεται μια φορα το χρονο δεν ειναι θεμα,το αντιθετο..