Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εάν αυτό είναι αντίληψη διασκέδασης για καποιους τοτε παω πάσο. Προφανώς και δεν τον σεβεσαι τον άλλο όταν του τα πετάς αυτά. Εαν τον σεβοσουν σαν καλλιτεχνικη αξια δεν θα τον εθαβες στα επιπλα. Tην επόμενη φορά ρίξτε του και κρεβάτια για να ολοκληρωθεί η προίκα του. :lol: :lol: :lol:

Y.Γ.: H ξανθιά που με τόσο πάθος χλευάζει Νότη είναι κόρη του Ρομπερτ Ουίλιαμς. Λίγος σεβασμός από την κοπελιά δεν θα έβλαπτε. Ειναι που είναι εκεί λογω του πατέρα της, ας χαλαρώσει λίγο. Για τον Μανίκα ουδέν σχόλιο, από τέτοιους κλαρινογραμπρούς με IQ ταραμοσαλάτας έχει γεμίσει η τηλεόραση. Οσο για τον Σπυράκο που ξέρει ότι τον Νότη τον ενοχλεί εαν από κάτω κάποιος μασάει τσίχλα, προφανώς βλέπει πολύ Σεφερλή. :tourta:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Νότης λέτε και κλαίτε, γατάκια....
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Gshore έγραψε:Σιγα ρε παιδια...το χαβαλε μας καναμε τελευταια μερα ηταν και τι εγινε....δεν προκαλεσε κανεις...
Απλα τις ντοματες ξεχασατε. :lol:
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

http://www.zappit.gr/stories/Pantelhs-P ... -toy/38150
χαχαχαχ είναι σκληρός αυτός.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikosp έγραψε:http://www.zappit.gr/stories/Pantelhs-P ... -toy/38150
χαχαχαχ είναι σκληρός αυτός.
Συνεντευξη στον εκπροσωπο Τυπου του και τον PR του Teatro. Καταλαβαινετε τι γινεται τωρα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εντάξει είναι κρίμα το παιδί. Καταρχήν δεν κατηγορεί κανείς τον ίδιο τον Παντελή, αλλά τον κόσμο για τη συμπεριφορά του. Με αυτό που είπε ουσιαστικά νομιμοποιεί την καφρίλα στα μαγαζιά που εμφανίζεται. Δεν έχει καν το μέγεθος να σταθεί αξιοπρεπώς σε μια υποτιθέμενη κόντρα. Προφανώς και το όλο θέμα φαίνεται πως είναι ένα διαφημιστικό τρικ του στυλ η καλύτερη διαφήμιση είναι η κακή διαφήμιση αρκεί να λένε σωστά το όνομα σου, μέσω του οποίου συντηρείται στα μέσα συνεχώς ο Παντελής και ίσως και παίρνει και πόντους ως ο αδύναμος νέος τραγουδιστάκος που βάλλεται από παντού.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Μπορώ να δεχθώ πως απο εγωισμό ο Παντελιάδης ενοχλήθηκε απο τη λέξη ''παρακμή''..αναρωτιέμαι,όμως..ειλικρινά, τώρα,τον κάνει να αισθάνεται άνετα όταν του πετάνε οι θαμώνες ο,τι βρίσκουν;;καλά,για τους υπερασπιστές του(πάνελ τυχάρπαστων που ντρέπομαι να τους αναφέρω ονομαστικά) είναι να σιχαίνεσαι!
Υ.Γ.1 Ξέρουμε κάτι για την απονομή;
Υ.Γ 2 Πόσο ωραίο θα ήταν να πρότειναν στον Νότη να πεί τραγούδια Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου...αλλά τον έχουν στην απ'έξω δυστυχώς..(να'ναι καλά η Βαρδινογιάννη και το προστατευόμενο της)
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Ρε μην καθεστε και ασχολείστε...Οποιος θελει να ακούει Παντελιδη καλα κάνει και ακούει.. Οποιος θέλει να πεταει τραπεζια , μαξιλαρια, σκαμπώ κτλ καλα κάνει αφού του το επιτρέπει ο τραγουδιστής που είναι πάνω στην πίστα..Νταξει κάτι έχουν πάθει τώρα με τον Παντελίδη όλοι και αν τους τον κατηγορήσουμε τρελαίνονται...Σήμερα είναι ο Παντελίδης, χθες ήταν κάποιος άλλος, αυριο θα είναι πάλι κάποιος άλλος, ετσι πάνε αυτα.. Πάμε στην συνέντευξη.Μου αρεσε και εμένα που ήταν μικρή σε διάρκεια και δεν κούρασε, και επίσης μου αρέσει που βλέπω έναν Νοτη το τελευταιο χρόνο πολύ ήρεμο, που λέει πάλι αυτά που θέλει να πει, αλλά χωρίς ακρότητες και με ενα χαλαρό ύφος..Το οτι μετά την Πύλη Αξιου θα κατέβαζε ρολά ψιλοαναμενόμενο, θα θελα όμως να τον ρωτησουν αν έχει κάνει κάποια σχέδια απο τώρα για την επόμενη χρονιά...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Μέχρι πότε θα είναι νέος τραγουδιστάκος αυτός άραγε;
Σαν την Τάμτα που έπαιρνε για χρόνια τα βραβεία της πρωτοεμφανιζόμενης ένα πράμα. :hysterical:
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

filcollins έγραψε:Υ.Γ 2 Πόσο ωραίο θα ήταν να πρότειναν στον Νότη να πεί τραγούδια Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου...αλλά τον έχουν στην απ'έξω δυστυχώς..(να'ναι καλά η Βαρδινογιάννη και το προστατευόμενο της)
Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Νότης είναι αποκλεισμένος για να μην πω σχεδόν μισητός στον ίδιο του τον χώρο, θα ήταν πολύ δύσκολο να περάσει σε κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ ότι ήταν να γίνει το περίμενα τότε από Μάνο Ελευθερίου που είχε και την ιδέα για τη γιορτή των 25 χρόνων και γενικά έχει σε εκτίμηση τον Νότη. Αφού δεν έγινε μια ''στροφή'' τότε, δε νομίζω ότι θα γίνει ποτέ. Και στη τελική δείτε πως λειτουργεί το πράγμα για να είσαι στον αφρό. Πρέπει να είσαι ταγμένος σε κάποια άτομα στα μέσα (π.χ. οι μισοί πανελίστες των πρωινάδικων πίνουν τσάμπα στο teatro), να συνεργάζεσαι με τον καθένα, να γυροφέρνεις σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά γιατί ξαφνικά όλοι οι τραγουδιστές έγιναν φίλοι και κολλητοί (π.χ. είναι δυνατόν να είσαι ο Πλούταρχος ας πούμε που έχεις μια πορεία 15 χρόνια και να πας να δίνεις μικρόφωνα σε κάτι Αργυρούς κλπ.), ώστε τελικά να παίζεις παντού και πάντα και να συντηρείσαι. Ε όταν ο άλλος είναι αποκομμένος απ' όλα αυτά είναι λογικό να σ' έχουν στην απ' έξω.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

djibril έγραψε:Το οτι μετά την Πύλη Αξιου θα κατέβαζε ρολά ψιλοαναμενόμενο, θα θελα όμως να τον ρωτησουν αν έχει κάνει κάποια σχέδια απο τώρα για την επόμενη χρονιά...
Εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι από Νοέμβριο θα ξεκινήσει εμφανίσεις. Θεωρώ πολύ πιθανό να συνεχίσει στο Φωταέριο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
djibril έγραψε:Το οτι μετά την Πύλη Αξιου θα κατέβαζε ρολά ψιλοαναμενόμενο, θα θελα όμως να τον ρωτησουν αν έχει κάνει κάποια σχέδια απο τώρα για την επόμενη χρονιά...
Εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι από Νοέμβριο θα ξεκινήσει εμφανίσεις. Θεωρώ πολύ πιθανό να συνεχίσει στο Φωταέριο.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό, να έχει συμφωνήσει από τώρα για του χρόνου. Και δεν αποκλείεται να είναι 2ο σερί χειμώνα με Πέγκυ.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Γιατί ενοχλείστε κάποιοι όταν τον λέμε τραγουδιστάκο? Εάν σας αρέσει εσάς η ποιότητα της φωνής του και των τραγουδιών του πάω πάσο αλλά δεν είναι και κάτι άξιο αναφοράς. Να 'ναι καλά οι επαγγελματίες πανελίστες που τον κρατάνε στην επικαιρότητα, οι ραδιοφωνικοί νταβατζήδες που παίζουν τα τραγούδια του κάθε μέρα και εκείνοι που τον ανεβάζουν στην πίστα να τραγουδήσει σε άλλα μαγαζιά, όταν τα επισκέπτεται ως θαμώνας γιατί κι αυτή μια προβολή είναι. Περιπλανώμενος θίασος αλλά η προβολή προβολή. Και κατά τα άλλα όλοι τον πολεμούν? Ποιοι?
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

jdarmody έγραψε:
filcollins έγραψε:Υ.Γ 2 Πόσο ωραίο θα ήταν να πρότειναν στον Νότη να πεί τραγούδια Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου...αλλά τον έχουν στην απ'έξω δυστυχώς..(να'ναι καλά η Βαρδινογιάννη και το προστατευόμενο της)
Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Νότης είναι αποκλεισμένος για να μην πω σχεδόν μισητός στον ίδιο του τον χώρο, θα ήταν πολύ δύσκολο να περάσει σε κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ ότι ήταν να γίνει το περίμενα τότε από Μάνο Ελευθερίου που είχε και την ιδέα για τη γιορτή των 25 χρόνων και γενικά έχει σε εκτίμηση τον Νότη. Αφού δεν έγινε μια ''στροφή'' τότε, δε νομίζω ότι θα γίνει ποτέ.
Όταν έγινε η εκδήλωση κι η κασετίνα για τα "25 Χρόνια" που ήταν ίδεα του κ. Μάνου Ελευθερίου κι ακούσαμε και το Φτερά γυρεύω από τον Δήμο Αναστασιάδη πήγα κοντά στον κ. Μάνο και τον ρώτησα αν έδωσε κι άλλα τραγούδια στο Νότη και μου είπε ότι του είχε δώσει 7, τελικά όμως όμως μόνο ένα συμπεριέλαβε σε δίσκο.
Δεν πιστεύω ότι τα άλλα 6 δεν άξιζαν, αλλά η αισθητική του καθενός είναι υποκειμενική....

Όπως κι αν γινόταν ο δίσκος με τον "πρόεδρο" Λευτέρη Παπαδόπουλο πιστεύω ότι θα έμεναν πολλοί "καλλιτέχνες" και δημιουργοί του εντέχνου και μη με το στόμα ανοιχτό.
Αλλά όχι μόνο για αυτό γενικά νομίζω θα άξιζε τον κόπο να πραγματοποιόταν κι ας συνεχιζόταν μετά με το κλασικό πολυσυλλεκτικό του στυλ.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Νότης είναι αποκλεισμένος για να μην πω σχεδόν μισητός στον ίδιο του τον χώρο, θα ήταν πολύ δύσκολο να περάσει σε κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ ότι ήταν να γίνει το περίμενα τότε από Μάνο Ελευθερίου που είχε και την ιδέα για τη γιορτή των 25 χρόνων και γενικά έχει σε εκτίμηση τον Νότη. Αφού δεν έγινε μια ''στροφή'' τότε, δε νομίζω ότι θα γίνει ποτέ.
Όταν έγινε η εκδήλωση κι η κασετίνα για τα "25 Χρόνια" που ήταν ίδεα του κ. Μάνου Ελευθερίου κι ακούσαμε και το Φτερά γυρεύω από τον Δήμο Αναστασιάδη πήγα κοντά στον κ. Μάνο και τον ρώτησα αν έδωσε κι άλλα τραγούδια στο Νότη και μου είπε ότι του είχε δώσει 7, τελικά όμως όμως μόνο ένα συμπεριέλαβε σε δίσκο.
Δεν πιστεύω ότι τα άλλα 6 δεν άξιζαν, αλλά η αισθητική του καθενός είναι υποκειμενική....

Όπως κι αν γινόταν ο δίσκος με τον "πρόεδρο" Λευτέρη Παπαδόπουλο πιστεύω ότι θα έμεναν πολλοί "καλλιτέχνες" και δημιουργοί του εντέχνου και μη με το στόμα ανοιχτό.
Αλλά όχι μόνο για αυτό γενικά νομίζω θα άξιζε τον κόπο να πραγματοποιόταν κι ας συνεχιζόταν μετά με το κλασικό πολυσυλλεκτικό του στυλ.
Kαι ποιος λέει ότι δεν μαζεύει αυτό το υλικό για να κάνει μία ειδική δημιουργία με τέτοια κομμάτια για πιο μετά?
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι συνθέτες έχουν τη ταμπέλα του «αριστερού» και συνεπώς ο Νότης των τελευταίων ετών τους χαλάει λίγο και ίσως φοβούνται αντιδράσεις κλπ...Ο Νότης παλιότερα που οι δηλώσεις του μεταφράζοταν σαν αριστερές θα τους έκανε..Το θέμα βέβαια είναι να καταλάβουν οι ίδιοι ότι ο Νότης δεν εκπροσωπεί τίποτα και απλώς θέλει το σωστό από όπου και αν προέρχεται και όλα τα άλλα είναι παιχνίδια των media..Aν το προχωρήσουν το πράμγα νομίζω θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα άλλωστε έχουν γράψει και πολύ ωραία ερωτικά κομμάτια δεν είναι απαραίτητο ότι θα μιλάμε για κοινωνικό δίσκο.Και ο Νότης για μένα τώρα είναι πιο ώριμος φωνητικά από ποτέ..
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Μου το απέκλεισε ο κύριος Βλάχος πέρσι στις πρόβες στο Φωταέριο που τον είχα ρωτήσει, για τον αν θα γίνει κάποια στιγμή.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Παντως ολο αυτο με Ρεμους και Παντελιδιδες με εχει κουρασει. Αφου βλεπει οτι το κανουν για διαφημιση γιατι απανταει ο Σφακιανακης?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εχει το ελάττωμα να απαντά σε ότι τον ρωτάνε δίχως να σκέφτεται ότι έτσι δίνει τροφή για σχολιασμό και διαφημιζει τους ανύπαρκτους που εκεί αποσκοπούν.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:Παντως ολο αυτο με Ρεμους και Παντελιδιδες με εχει κουρασει. Αφου βλεπει οτι το κανουν για διαφημιση γιατι απανταει ο Σφακιανακης?
Αυτή τη φορά αφού απάντησε του είπαν ότι το όλο θέμα αφορούσε τον Παντελίδη.
Απάντηση